20+1 quotes που θα σε βοηθήσουν να νικήσεις το φόβο σου! Ή τουλάχιστον θα κάνουν την αρχή

20:46 28/12/2021 - Πηγή: iPop

Από τότε που μπήκε ο Covid-19 στη ζωή μας, η λέξη φόβος είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των ανθρώπων γύρω μας. Φόβος για τη ζωή μας, φόβος για να μην κολλήσουμε, φόβος μην χάσουμε τη δουλειά μας, φόβος, φόβος, φόβος! Φτάσαμε πια στο σημείο που κάθε σπίτι έχει έναν άρρωστο στο κοντινό του περιβάλλον. Τηλεφωνούμε να πούμε ευχές για τις γιορτές και ακούμε ότι άλλος ένας άνθρωπος νοσεί αυτή τη στιγμή που μιλάμε. Προσπαθώντας να διώξω τον φόβο και να βρω έμπνευση βρήκα αυτά τα quotes για τον φόβο ώστε να μην φοβάμαι τόσο.

Ζώντας δύο χρόνια με το άγχος να μην κολλήσω κορονοϊό

Quotes για τον
φόβοΑν μπορείς κοίταξε τον φόβο κατάματα και ο φόβος θα φοβηθεί και θα φύγει -Νίκος ΚαζαντζάκηςΤο μόνο πράγμα που πρέπει να φοβόμαστε είναι ο ίδιος ο φόβος -Franklin RooseveltΤίποτε δεν δίνει σ’ έναν φοβισμένο άνθρωπο περισσότερο κουράγιο από το φόβο ενός άλλου -Ουμπέρτο ΈκοΑν φοβάσαι, να μην το κάνεις. Αν το κάνεις, να μη φοβάσαι -Τζένγκις ΧανΤο κλειδί της επιτυχίας είναι να επικεντρώσουμε τη συνείδησή μας σε αυτά που θέλουμε, όχι σε αυτά που φοβόμαστε -Bryan TracyΚάνε πάντα αυτό που φοβάσαι να κάνεις -Ralph Waldo EmersonΚανένα πάθος δεν κλέβει τη θέληση και τη λογική απ’ το μυαλό του ανθρώπου, όσο ο φόβος -Έντμουντ ΜπερκΤίποτε στη ζωή δεν είναι για να το φοβόμαστε, αλλά για να το κατανοήσουμε -Μαρία ΚιουρίΣε αυτήν τη στιγμή του πανικού, φοβούμαι εκείνους που φοβούνται – Βίκτωρ ΟυγκώΟ φόβος έχει κάποια χρησιμότητα, η δειλία όμως δεν έχει καμία-Μαχάτμα ΓκάντιΟ φόβος νικάει περισσότερους ανθρώπους από οτιδήποτε άλλο πράγμα στον κόσμο -Ralph Waldo EmersonΑν προχωράς προς την κατεύθυνση όπου ο φόβος σου μεγαλώνει, βρίσκεσαι στον σωστό δρόμο -Milorad PavicΠες μου τι φοβάσαι και θα σου πω τι σου έχει συμβεί -D. W. WinnicottΟ φόβος δεν έχει καμιά ιδιαίτερη δύναμη εκτός αν τον δυναμώσεις υποκύπτοντας σ’ αυτόν -Les BrownΟι περισσότεροι από εμάς δεν ζούμε τα όνειρά μας, επειδή ζούμε τους φόβους μας -Les BrownΗ σπηλιά που φοβάσαι να μπεις, κρύβει το θησαυρό που ψάχνεις -Joseph CampbellΊσως η ζωή να είναι μόνο αυτό… ένας φόβος και ένα όνειρο -Joseph ConradΌταν φοβάσαι κάτι, μάθε όσα περισσότερα μπορείς γι’ αυτό. Η γνώση νικά το φόβο -Έντμουντ ΜπερκΟ φόβος για τον θάνατο είναι επακόλουθο του φόβου για τη ζωή. Όποιος ζει μια γεμάτη ζωή, είναι έτοιμος να πεθάνει ανά πάσα στιγμή -Μαρκ ΤουαίηνΔώσε τροφή στου φόβους σου και η πίστη σου θα λιμοκτονήσει. Δώσε τροφή στην πίστη σου και οι φόβοι σου είναι αυτοί που θα λιμοκτονήσουν -Max Lucado

17 Quotes για τα χαμόγελα που μας φτιάχνουν την μέρα μας

Φοβόταν τρομερά το θάνατο γιατί δεν είχε ζήσει ακόμα

Φραντς ΚάφκαΟ φόβος χτύπησε την πόρτα και το θάρρος άνοιξε, ο φόβος είχε φύγει

20+1 quotes για τον φόβο! Είναι τόσο δύσκολο κάποιες φορές και δεν ξέρω από που τροφοδοτείται αυτός ο φόβος που φωλιάζει μέσα στην καρδιά μας. Τα εμπνευστικά κειμενάκια των σπουδαίων ανθρώπων που πέρασαν από αυτόν τον κόσμο και μάζεψα σήμερα σε αυτό το άρθρο, ήταν αρκετά για να μου δώσουν δύναμη σήμερα! Εύχομαι και σε εσένα!

16+1 Quotes έμπνευσης για να καλωσορίσουμε τη νέα μέρα!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο 20+1 quotes που θα σε βοηθήσουν να νικήσεις το φόβο σου! Ή τουλάχιστον θα κάνουν την αρχή εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα