Balenciaga «Mud»: Ένα show βουτηγμένο στη…λάσπη – Ο οίκος μόδας που αρνείται κάθε ταμπέλα και κάθε στερεότυπο

13:19 3/10/2022 - Πηγή: iPop

Τα runways του οίκου Balenciaga δε σταματάνε ποτέ να μας εκπλήσσουν, το ίδιο συνέβη και αυτή την φορά στην Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι. Τα μοντέλα δεν έπρεπε μόνο να αναδείξουν τα ρούχα της συλλογής άνοιξη/καλοκαίρι 2023, αλλά έπρεπε να περπατήσουν γεμάτα λάσπη πάνω στην πασαρέλα, χωρίς να πέσουν ή να γλιστρήσουν.

Οίκος Balenciaga – Λάσπη: Ένα show που θα μείνει αξέχαστο

Σύμφωνα με τη Vogue France,

το show έλαβε χώρα στη Villepinte, μια κοινότητα στα προάστια του Παρισιού. Μεγάλα ονόματα όπως ο Kanye West, η Kylie Jenner, η Naomi Campbell και η Alexa Demie ταξίδεψαν στη γαλλική πόλη για να απολαύσουν μια μοναδική παρουσίαση από τον οίκο μόδας.

@i_d Somebody think of the shoes! #balenciaga #mudpit #pfw #fashionweek #tiktokfashion #fashionforyou #fyp ♬ original sound – i-D

Balenciaga SS23 “mud” runway pic.twitter.com/vHBxVPqE4O

Fashion Faguette (@fashionfaguette) October 2, 2022

Το runway ήταν σκοτεινό και βουτηγμένο στη λάσπη και ο Kanye West ήταν αναμφίβολα ο πρωταγωνιστής της βραδιάς, καθώς ο οίκος Balenciaga τον επέλεξε για να ανοίξει το show και να αναδείξει την νέα συλλογή αφιερωμένη στον ατομικισμό, φορώντας ένα μαύρο σύνολο που παρέμπεμπε σε αστυνομικό ασφαλείας.

Προφυλακτικά γεμάτα νερό και τσάντες από πάγο- Το viral fashion show απ’ την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού

Τα υπόλοιπα μοντέλα του show είχαν μακιγιάζ που παρέπεμπε σε μώλωπες και εκδορές στα πρόσωπα τους και η συγκεκριμένη συλλογή χαρακτηρίστηκε από πολύ μαύρο και emo αναφορές.

Ο οίκος Balenciaga έστειλε στους καλεσμένους πορτοφόλια αντί για πρόσκληση

Οι προσκεκλημένοι στην επίδειξη πασαρέλας όχι μόνο έλαβαν πορτοφόλια, αλλά γρήγορα ανακάλυψαν ότι ήταν γεμάτα με τα υπάρχοντα κάποιου άλλου. Το High Snobiety αναφέρει ότι τα πορτοφόλια περιείχαν πράγματα όπως κέρματα, συνδρομή στο γυμναστήριο, πιστωτικές κάρτες, αποδείξεις και μια ταυτότητα με φωτογραφία μιας γυναίκας και το όνομα «Natalia Antunes».

balenciaga’s ss23 invite is a wallet with money, a cat photo, and credit cards between other things pic.twitter.com/GfoHdPRubA

— andriana シ (@MUGLERMIND) September 28, 2022

Σύμφωνα με τον Guardian, η γυναίκα είναι επί χρόνια υπάλληλος της Balenciaga. Την Παρασκευή 30/9, το brand απηύθυνε έκκληση για επιστροφή του πορτοφολιού, δημοσιεύοντας στο Twitter μία φωτογραφία με τα στοιχεία της επιστροφής του, δηλαδή του show.

Μια εμβληματική στιγμή στην ιστορία της μόδας! – Η Bella Hadid εμφανίζεται γυμνή στην πασαρέλα ενώ ψεκάζουν με spray πάνω στο κορμί της ένα εντυπωσιακό λευκό φουτουριστικό φόρεμα

«Χάθηκε πορτοφόλι. Εάν βρεθεί, να επιστραφεί στις 11:30 π.μ. CET στις 2 Οκτωβρίου. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ», έγραφε η φωτογραφία.

Sunday.

Live here and on https://t.co/Izv9BWeAtM

Balenciaga (@BALENCIAGA) September 30, 2022

Ο creative director του οίκου Demna Gvasalia είναι γνωστός για τις ιδιαίτερες προσκλήσεις του.

«Αποφάσισα να μην εξηγώ πλέον τις συλλογές μου και να εκφράζω λεκτικά τα σχέδιά μου, αλλά να εκφράσω μια κατάσταση του μυαλού μου», έγραψε. «Μισώ τα κουτιά και μισώ τις ταμπέλες. Ο ατομικισμός στη μόδα υποβαθμίζεται σε ψευδοτάσεις που υπαγορεύονται από μια ανάρτηση σε ιστορίες ορισμένων διασημοτήτων της στιγμής», δήλωσε ο Demna Gvasalia.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Balenciaga (@balenciaga)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Balenciaga «Mud»: Ένα show βουτηγμένο στη…λάσπη – Ο οίκος μόδας που αρνείται κάθε ταμπέλα και κάθε στερεότυπο εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα