H Jenifer Lopez…σε νέες περιπέτειες! Ο ρόλος έκπληξη σε επερχόμενη ταινία του Netflix που θέλεις να μάθεις

19:12 26/9/2022 - Πηγή: iPop

Μια ταινία που αναμένεται να βρεθεί στο νο1! Η Jenifer Lopez αποδεικνύει για μία ακόμα φορά πως μπορεί να κάνει το οτιδήποτε στο πρώτο teaser trailer της επερχόμενης ταινίας του Netflix, «The mother». H J.Lo υποδύεται μία δολοφόνο, η οποία τη στιγμή που χρειάζεται γίνεται προστατευτική μητέρα.

H Αμερικανίδα ηθοποιός και performer στην πολυαναμενόμενη ταινία είναι μία γυναίκα δολοφόνος, η οποία χρόνια πριν, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την κόρη της στην προσπάθειά της να ξεφύγει από τους εχθρούς της. Η συγκεκριμένη

απόφασή της την οδήγησε, όμως, στο να γίνει δολοφόνος… Όταν η ζωή της κόρης της απειλείται, βγαίνει από την κρυψώνα της για να την προστατεύσει με κάθε τρόπο.

Νέα ταινία Jennifer LopezNetflix: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις

Στο πρώτο σύντομο trailer της ταινίας, που παρουσιάστηκε στο TUDUMΕ event του Netflix για να προωθήσει τις νέες του παραγωγές, η Lopez εμφανίζεται εξοπλισμένη για μάχη σε ένα έντονο μοντάζ. Παρόλο που τα νέα πλάνα δεν διαρκούν ούτε ένα λεπτό, το trailer κάνει την καρδιά μας να χτυπάει, καθώς η Lopez αναλαμβάνει δράση για να προστατέψει την κόρη της.

Ακόμη, έχουμε την ευκαιρία να ρίξουμε μία ματιά στο παρελθόν του χαρακτήρα της J.LO, κατά το οποίο τη βλέπουμε να πυροβολεί με ένα sniper όπλο μέσα σε στρατιωτικό καμουφλάζ. Το trailer δεν παραλείπει να μας προϊδεάσει για τον λόγο που βγαίνει από την κρυψώνα της. Αυτός δεν είναι άλλος από μερικούς τύπους που προσπαθούν να πληγώσουν την κόρη της.

«Ξαφνικά δεν μπορούσα να κουνηθώ. Νόμιζα ότι έχασα το μυαλό μου»: Η Jennifer Lopez εξηγεί πώς μία κρίση πανικού άλλαξε τη ζωή της

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Το καστ της σειράς συμπληρώνουν οι Joseph Fiennes, Lucy Paez, Omari Hardwick, Paul Raci και Gael Garcia Bernal, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για το ποιους ρόλους θα ενσαρκώσουν, ενώ σκηνοθέτης της ταινίας είναι η Niki Caro.

H Jennifer Lopez θεωρούσε πολύ κακή ιδέα το να μοιραστεί τη σκηνή με την Shakira στο Super Bowl 2020

Αναμένεται μία ταινία με δράση, περιπέτεια μα και συναίσθημα, καθώς φανερώνει πως το γονικό ένστικτο υπερισχύει τις περισσότερες φορές, όσο σκληρός κι αν είναι κάποιος.

Επειδή ξέρουμε πως ανυπομονείς να τη δεις, να σου πούμε ότι δεν έχει ανακοινωθεί επίσημη ημερομηνία πρεμιέρας, αλλά αναμένεται μέσα στο Μάιο του 2023.

Προς το παρόν δες το trailer και πάρε μία γεύση:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο H Jenifer Lopez…σε νέες περιπέτειες! Ο ρόλος έκπληξη σε επερχόμενη ταινία του Netflix που θέλεις να μάθεις εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα