H Ελένη Μενεγάκη και οι συνεργάτες της φωτογραφίζονται για την πρεμιέρα της εκπομπής στο Mega

13:43 3/9/2021 - Πηγή: iPop

Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από ένα χρόνο απουσία και πλέον θα μας υποδέχεται κάθε μεσημέρι από το Mega. Όλα είναι έτοιμα για την πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης μεσημεριανής εκπομπής με όλους τους συνεργάτες να έχουν πάρει τις θέσεις τους. Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού για την πρεμιέρα και η φωτογράφηση της Ελένης Μενεγάκη

και των συνεργατών της δίνουν όλες τις πληροφορίες για την νέα εκπομπή.

Το πρώτο trailer της νέας εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA κυκλοφόρησε και η παρουσιάστρια φαίνεται πιο ανανεωμένη από ποτέ

H φωτογράφηση της Ελένης Μενεγάκη και των συνεργατών της

Η Ελένη Μενεγάκη μαζί με τους Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, Σάββα Πούμπουρα, Ελιάνα Χρυσικοπούλου και Δημήτρη Ουγγαρέζο θα μας υποδέχονται καθημερινά από την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου στις 13:50 στους τηλεοπτικούς δέκτες του Mega.

Όλα τα μεγάλα ονόματα που έχει συγκεντρώσει το MEGA για την νέα τηλεοπτική σεζόν

Ελένη

Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού:

“Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε.

Την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου στις 13:50, η «Ελένη» επιστρέφει στο MEGA.

Η χαρά επιστρέφει! Η αγάπη επιστρέφει! Η φίλη μας, ο δικός μας άνθρωπος… η Ελένη έρχεται να ομορφύνει τα μεσημέρια μας, να γίνει και πάλι η παρέα μας. Μαζί θα ζούμε αληθινές στιγμές και θα μοιραζόμαστε αληθινά συναισθήματα.

Από την Τετάρτη και κάθε μεσημέρι, μαζί θα ξεφυλλίζουμε την πιο καλογραμμένη ατζέντα της ημέρας: lifestyle ειδήσεις, αφιερώματα σε προσωπικότητες που απασχολούν την κοινωνία με τη ζωή και τη δράση τους, ιστορίες Ελλήνων που διαπρέπουν στο εξωτερικό, θέματα ψυχολογίας και ιατρικές συμβουλές, ενότητες για μαμάδες και παιδιά, τάσεις της μόδας και tips για μακιγιάζ, «βόλτα» στον κινηματογράφο. Αλλά και γευστικές συνταγές, και αγαπημένοι καλεσμένοι.

Η Ελένη Μενεγάκη έχει για συνοδοιπόρους την πιο «δυνατή» ομάδα: Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Σάββας Πούμπουρας, Ελιάνα Χρυσικοπούλου και Δημήτρης Ουγγαρέζος. Απρόβλεπτοι, κεφάτοι και έτοιμοι για σχολιασμό. Την ειδησεογραφία της ημέρας θα παρουσιάζει ο Γιάννης Μούτσος. Στην κουζίνα της «Ελένης», ο chef Νικόλας Σακελλαρίου θα φτιάχνει τα πιο νόστιμα πιάτα για το δικό μας τραπέζι.

«ΕΛΕΝΗ»

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 13:50 ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 13:50

#Eleni “

ΕλένηΕλένη

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο H Ελένη Μενεγάκη και οι συνεργάτες της φωτογραφίζονται για την πρεμιέρα της εκπομπής στο Mega εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα