Muffins στο Air Fryer: Όταν τα chips μπανάνας συνδυάζονται με βατόμουρο στην πιο γρήγορη συνταγή!

16:00 16/8/2022 - Πηγή: iPop

Chips μπανάνας με βατόμουρα! Ο καλύτερος συνδυασμός φρούτων έρχεται σε μία μοναδική συνταγή για muffins στο Air Fryer! Πρόκειται για μία πανεύκολη συνταγή που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι!

Παναρισμένες μπάλες παγωτού στο air fryer – Το μυστικό για το πιο crispy και δροσιστικό επιδόρπιο

Muffins στο Air Fryer: Τα υλικά που θα χρειαστείς 3/4 γ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις3/4 γ. αλεύρι ολικής αλέσεως1 κουτ. μπέικιν πάουντερ1
κουτ. μαγειρική σόδα1/4 κουτ. αλάτι 3 μεγάλες ώριμες μπανάνες1 μεγάλο αυγό3/4 γ. καστανή ζάχαρη1/3 γ. λάδι1/4 γ. κρέμα γάλακτος 1 κουτ. εκχύλισμα βανίλιας1 γ. βατόμουρα14 chips μπανάνας

Brownies στο Air Fryer: Θα χρειαστείς μόνο 4 υλικά για να φτιάξεις τις πιο υγιεινές σοκολατένιες λιχουδιές!

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις:Σε ένα μεσαίο μπολ, χτύπα ελαφρά το αλεύρι για όλες τις χρήσεις, το αλεύρι ολικής αλέσεως, το μπέικιν πάουντερ, τη σόδα και το αλάτι.Σε ένα μεγάλο μπολ, πολτοποίησε τις μπανάνες με ένα πιρούνι. Πρόσθεσε το αυγό, την καστανή ζάχαρη, το λάδι, την κρέμα γάλακτος και τη βανίλια και χτύπα καλά τα υλικά να ενωθούν.Πρόσθεσε τα ξηρά υλικά στα υγρά υλικά και ανακάτεψε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Πρόσθεσε τα βατόμουρα.Βάλε τα υλικά για τα muffins στις θήκες για cupcakes και πρόσθεσε από πάνω τα chips μπανάνας. Δουλεύοντας σε παρτίδες, στο καλάθι της φριτέζας, τακτοποιήστε τα muffins, σε απόσταση μεταξύ τους. Ψήστε στους 180° για 7 λεπτά. Τοποθέτησε από πάνω αλουμινόχαρτο για να μην μαυρίσουν και, στη συνέχεια, όταν φουσκώσουν αφαίρεσέ το και ψήσε το για 5 με 7 λεπτά ακόμα.Μετάφερε τα muffins σε έναν δίσκο και άφησέ τα να κρυώσουν. Είναι έτοιμα!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Muffins στο Air Fryer: Όταν τα chips μπανάνας συνδυάζονται με βατόμουρο στην πιο γρήγορη συνταγή! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
μαφινς μπανανα airfryer,
Τυχαία Θέματα