No Time to Die: Το τρίτο και τελευταίο trailer της ταινίας με τον Daniel Craig να αποχαιρετά για πάντα τον 007

16:11 1/9/2021 - Πηγή: iPop

Ένα νέο trailer του No Time to Die μόλις κυκλοφόρησε κι αυτό σημαίνει μόνο ένα πράγμα: σημείωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας, πάρε pop corn, μάζεψε την παρέα σου κι ετοιμάσου να απολαύσεις τον Daniel Craig που αποχαιρετά για πάντα τον 007.

Σε ένα μήνα και συγκεκριμένα στις 30 Σεπτεμβρίου στην Ελλάδα και στην Βρετανία, καθώς και στις 8 Οκτωβρίου,

στις Ηνωμένες Πολιτείες αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες το «No Time to Die». Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου στο Royal Albert Hall στο Λονδίνο πριν βγει στους κινηματογράφους για το κοινό.

Ποιος θα είναι ο επόμενος James Bond;

Το «No Time to Die» μετά από καθυστερήσεις θα είναι το τελευταίο κεφάλαιο στις κινηματογραφικές προσαρμογές της σειράς μυθιστορημάτων του Ian Fleming, James Bond 007.

Για να σηματοδοτήσει την επερχόμενη παγκόσμια πρεμιέρα, η εταιρία παραγωγής Metro-Goldwyn-Mayer, κυκλοφόρησε το τελευταίο τρέιλερ της 25ης ταινίας του James Bond , σε παραγωγή της Eon Productions.

Πού έχουν γυριστεί οι ταινίες του James Bond; Αυτά τα κτίρια θα τα ερωτευτείς και εσύ!

Τι θα δούμε στο «No Time To Die»


Ανυπομονούμε να δούμε τον Bond να κάνει αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα, δηλαδή να αντιμετωπίζει κάθε πρόκληση με στιλ. Η τελευταία ταινία του Daniel Craig στο ρόλο του Βρετανού κατασκόπου θα ξεκινήσει από εκεί που σταμάτησε το Spectre του 2015.

Ο Bond έφυγε από την ενεργό υπηρεσία και απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή στην Τζαμάικα. Η ηρεμία αυτή είναι βραχύβια, καθώς εμφανίζεται ο παλιός του φίλος Felix Leiter από τη CIA, ζητώντας βοήθεια. Η αποστολή για τη διάσωση ενός απαχθέντος επιστήμονα αποδεικνύεται πολύ πιο δόλια από το αναμενόμενο, οδηγώντας τον Bond στα ίχνη ενός μυστηριώδους κακού, οπλισμένου με μία επικίνδυνη νέα τεχνολογία.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο No Time to Die: Το τρίτο και τελευταίο trailer της ταινίας με τον Daniel Craig να αποχαιρετά για πάντα τον 007 εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα