Αυτό το viral TikTok hack σε βοηθά να αποκτήσεις τις μπούκλες που πάντα ονειρευόσουν γρήγορα και χωρίς θερμότητα!

16:08 23/2/2022 - Πηγή: iPop

Και ποιος δεν αγαπά τις μπούκλες; Είναι ερωτεύσιμες και σίγουρα θα αντάλλαζα τα ίσια μου μαλλιά για να τις αποκτήσω. Πάντα έψαχνα τρόπους για να κάνω τα μαλλιά μου σγουρά, όμως η χρήση θερμότητας μόνο τα κατέστρεφε και ποτέ δεν αποκτούσα το επιθυμητό αποτέλεσμα μέχρι που ανακάλυψα αυτό το σπουδαίο TikTok hack! Πλέον, μπορώ να απολαμβάνω τις μπούκλες μου χωρίς να καίω το μαλλί μου!

Αν αγαπάς κι εσύ τις μπούκλες μπορείς να επενδύσεις τα χρήματά σου σε αυτό το kit styling για μπούκλες μαλλιών «No Heat

Wave Hair Spiral», το οποίο περιέχει 28 κορδέλες ώστε να χωρίσεις τα μαλλιά σου σε μικρές τούφες και έπειτα να τα βάλεις μέσα σε αυτές. Θα σου αλλάξει τη ζωή!

Τα 3 haircuts που αγαπούν οι Γαλλίδες και εμείς μαζί τους!

Πώς να βάλεις τις κορδέλες Heatless-Wave:

Στο βίντεο, η TikToker Lauren Wolfe ξεκινά με ένα πολύ μικρό κομμάτι μαλλιών. Δεν διάβασα τις οδηγίες, αλλά κατάλαβα πολύ γρήγορα ότι πρέπει να περάσεις το γάντζο μέσα από την κυματιστή κορδέλα, το τυλίγεις γύρω από ένα τμήμα των μαλλιών σου και το τραβάς για να στερεώσεις την κορδέλα στα μαλλιά. Σίγουρα απαιτεί χρόνο για να κάνεις κάτι τέτοιο σε ολόκληρο το κεφάλι σου, αλλά αξίζει τον κόπο.

Επειδή τοποθετείς τις σπειροειδείς κορδέλες σε στεγνά μαλλιά, πρέπει να τις αφήσεις για αρκετή ώρα για να σταθεροποιηθούν αλλά και για να αποκτήσουν τα μαλλιά σου το κατάλληλο σχήμα.

Τα μαλλιά ρακούν είναι trending μετά από 22 χρόνια και η Rihanna με την Dua Lipa είναι υπεύθυνες για την επιστροφή τους!

Αφαίρεση των κορδελών Heatless-Wave:

Μετά από περίπου πέντε ώρες, τόσες χρειάζεται για να αποκτήσουν τα μαλλιά σου το κατάλληλο σχήμα, ήρθε η ώρα να τα βγάλεις. Το σημαντικό είναι να ξεκινήσεις να αφαιρείς τα Heatless-Wave από το ίδιο σημείο που ξεκίνησες να τα βάζεις. Με το που τα αφαιρέσεις θα δεις τις τούφες των μαλλιών σου να έχουν σχηματίσει ένα υπέροχο κύμα. Συνέχισε να αφαιρείς το υλικό και από το υπόλοιπο κεφάλι και θα έχεις αποκτήσει τις μπούκλες που πάντα ονειρευόσουν! Η διαδικασία αφαίρεσης είναι γρήγορη και ανώδυνη!

Τα rollers είναι πάλι στην μόδα! Πώς να αποκτήσεις το ονειρεμένο σπάσιμο στα μαλλιά σου που πάντα ζήλευες

Δες εδώ το σχετικό βίντεο για τις κορδέλες Heatless-Wave:

@laurenwolfe Reply to @preswee RESULTS I love!! thank you guys for being patient #heatlesshair #heatlesshairstyle #haircare #amazonfinds2021 ♬ misery x cpr – lol

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Αυτό το viral TikTok hack σε βοηθά να αποκτήσεις τις μπούκλες που πάντα ονειρευόσουν γρήγορα και χωρίς θερμότητα! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αυτό, TikTok,afto, TikTok