Ο Άκης Πετρετζίκης πόσταρε φωτογραφίες από τον γάμο του με την Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ και την βάφτιση του μικρού Αχιλλέα

15:09 30/9/2021 - Πηγή: iPop

Ο Άκης Πετρετζίκης δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram φωτογραφίες από το γάμο του με την Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ . Ο γάμος έγινε το απόγευμα της Δευτέρας σε κτήμα στο Κορωπί, ενώ το ζευγάρι είχε δίπλα του λίγους συγγενείς και αγαπημένους φίλους. Ο σεφ και η σύντροφός του αποφάσισαν να κάνουν μαζί τον γάμο και τη βάφτιση του παιδιού

τους, το οποίο πήρε το όνομα Αχιλλέας, καθώς ήθελαν να έχει τα ίδια αρχικά με τον μπαμπά του «Α.Π.».

Άκης Πετρετζίκης: Ο λαμπερός γάμος, η βάπτιση του Αχιλλέα και το μενού δια χειρός του σεφ!

Οι φωτογραφίες από το γάμο του Άκη Πετρετζίκη και της Κωνσταντίνας Παπαμιχαήλ

Το ζευγάρι έκανε την είσοδό του στον χώρο της δεξίωσης υπό τους ήχους του Star Wars, ενώ η Κωνσταντίνα κρατούσε στην αγκαλιά τους τον γιο τους. Ο χορός του ζευγαριού στο γαμήλιο πάρτι ήταν… ξέφρενος, με τον Άκη να παίρνει το μικρόφωνο και για να τραγουδήσει Ξύλινα Σπαθιά και συγκεκριμένα τον «Βασιλιά της Σκόνης».

Στις φωτογραφίες βλέπουμε τον γνωστό μάγειρα να περιμένει την αγαπημένη του στα σκαλιά της εκκλησίας και να ενθουσιάζεται μόλις την βλέπει. Οι δυο τους ποζάρουν χαμογελαστοί κατά την διάρκεια του μυστηρίου ενώ σε άλλες τους βλέπουμε να μπαίνουν αγκαλιά με τον γιο τους στο γαμήλιο τραπέζι.

Ο ευτυχισμένος σύζυγος και πατέρας έγραψε στην λεζάντα των φωτογραφιών: “27/9/2021: Η μέρα του γάμου μας με την Κωνσταντίνα και η βάφτιση του Αχιλλεάκου μας! Δεν πίστευα ποτέ πως θα νιώσω τόση ευτυχία! Το πώς περάσαμε δεν περιγράφεται εύκολα με λόγια αλλά νομίζω πως μπορείτε να το καταλάβετε από τις φωτογραφίες! Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τις ευχές! ”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Akis Petretzikis (@akis_petretzikis)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ο Άκης Πετρετζίκης πόσταρε φωτογραφίες από τον γάμο του με την Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ και την βάφτιση του μικρού Αχιλλέα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα