Ο πρίγκιπας Harry αποκαλύπτει γιατί ζήτησε να δει φωτογραφίες της Diana μετά το δυστύχημα – «Για χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας μου πίστευα ότι κρυβόταν και ήταν ζωντανή»

12:19 11/1/2023 - Πηγή: iPop

Ο πρίγκιπας Harry μιλά για ακόμη μία φορά για την σχέση που έχει με τον αδερφό του πρίγκιπα William και όχι μόνο! Ο Δούκας του Sussex έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στον Stephen Colbert και στο «The Late Show», την ίδια μέρα που κυκλοφόρησαν και τα απομνημονεύματά του, Spare. Αν αυτό δεν είναι full attack προς τη βασιλική οικογένεια, τότε τι είναι;  

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του, ο Harry συζήτησε πώς τα πράγματα

θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά αν η μητέρα τους, η πριγκίπισσα Diana, δεν πέθαινε σε νεαρή ηλικία 36 ετών.

Νέα συνέντευξη πρίγκιπα Harry: Οι αποκαλύψεις για τον θάνατο της μητέρας του

«Αν η μητέρα σου ήταν ακόμα ζωντανή, σκέφτεσαι ποτέ πώς θα μπορούσε να διαχειριστεί αυτές τις στιγμές;» Ο Colbert ρώτησε τον Harry, αναφερόμενος στην ένταση ανάμεσα σε αυτόν και τον Πρίγκιπα της Ουαλίας.

«Δεν θα είχαμε φτάσει σε αυτές τις στιγμές», απάντησε ο Harry. «Είναι αδύνατο να πούμε πού θα ήμασταν τώρα – πώς θα είχαν εξελιχθεί αυτές οι σχέσεις τώρα – αλλά δεν υπάρχει περίπτωση η απόσταση μεταξύ του αδερφού μου και εμένα να ήταν η ίδια».

H αποκάλυψη του Πρίγκιπα Harry για την άρνηση του William να περάσουν μαζί το βράδυ πριν τον γάμο του με τη Meghan Markle

Όταν ρωτήθηκε από τον Colbert εάν καλεί τη μητέρα του για βοήθεια ή σκέφτεται τη συμβουλή που θα μπορούσε να του έδωσε, ο Harry απάντησε: «Έχω πει πολλά σε διάφορες συνεντεύξεις, ότι ένιωθα πραγματικά την παρουσία της μαμάς μου, ειδικά τα τελευταία δύο χρόνια.. Και περιγράφω λεπτομερώς στο βιβλίο τη στιγμή με τον αδερφό μου που μιλάμε στον τάφο της και πώς ένιωθε σαν να ήταν μαζί του για μεγάλο χρονικό διάστημα και τον βοήθησε να τακτοποιήσει τη ζωή του, τώρα νιώθω ότι είναι κοντά μου».

Ο Harry πρόσθεσε: «Και την έχω νιώσει περισσότερο τα τελευταία δύο χρόνια από ό,τι τα τελευταία 30».

instagram/ady.diana._ / Νέα συνέντευξη πρίγκιπα Harry

Στη συνέχεια, ο Colbert ρώτησε τον Harry για τα συναισθήματά του σχετικά με τον θάνατο της Diana σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι στις 31 Αυγούστου 1997.

«Λοιπόν, πέθανε στα 36 και εγώ ήμουν 36 όταν ξεκίνησαν όλα αυτά», είπε ο Harry, αναφερόμενος στο πότε ο ίδιος και η σύζυγός του Meghan Markle αποφάσισαν να κάνουν μια σημαντική αλλαγή και να αποστασιοποιηθούν από τη βρετανική μοναρχία. «Ο Ιανουάριος του 2020 ήταν όταν η γυναίκα μου και εγώ βασικά είπαμε, “Φτάνει, δεν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε άλλο. Δεν μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε. Πρέπει να χαράξουμε κάτι διαφορετικό”. Ήταν, λοιπόν, πολύ σημαντικό για εμένα».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του Harry με τον Colbert, ο συγγραφέας του Spare παραδέχτηκε ότι, για χρόνια μετά το θάνατο της μητέρας του, εξακολουθούσε να πιστεύει ότι η Diana ήταν ζωντανή.

«Για πολλά χρόνια είχα όνειρα. Ήμουν πεπεισμένος ότι ήταν ακόμα ζωντανή. Ήμουν 12 ετών», είπε ο Harry. «Δεν μπορούσα να αντιμετωπίσω την πραγματικότητα ότι είχε φύγει».

Όταν ρωτήθηκε πού νόμιζε ότι βρισκόταν, ο Harry απάντησε: «Κρυβόταν. Κάνοντας ένα διάλειμμα. Μετά θα ερχόταν να πάρει εμένα και τον William από εκεί γιατί ήταν αφόρητο για εκείνη».

Παραδέχτηκε ότι κράτησε αυτή την πεποίθηση ζωντανή για «πολλά, πολλά χρόνια», προσθέτοντας ότι «είχε τεράστια ελπίδα» ότι η μητέρα του θα επέστρεφε μια μέρα για να είναι με τα παιδιά της – μέχρι που τελικά απαίτησε να του δοθεί πρόσβαση στην έκθεση της αστυνομίας για τον θάνατό της, η οποία περιείχε γραφικές εικόνες από τη σκηνή του δυστυχήματος. 

Σύμφωνα με τον Harry, ήθελε να δει αυτές τις εικόνες επειδή παρείχαν «απόδειξη» ότι είχε φύγει πραγματικά. 

«Απόδειξη ότι ήταν στο αυτοκίνητο», είπε στον Colbert όταν ρωτήθηκε γιατί ζήτησε να δει την αναφορά. «Απόδειξη ότι τραυματίστηκε. Και απόδειξη ότι οι ίδιοι οι παπαράτσι που την κυνήγησαν στο τούνελ ήταν αυτοί που τραβούσαν φωτογραφίες – φωτογραφίες της μισοπεθαμένης μητέρας μου στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου».

Όταν ο Colbert επεσήμανε ότι ο Harry «απομάκρυνε» τον εαυτό του από μια «τοξική κατάσταση», ο Δούκας απάντησε: «Ναι. Και χαίρομαι… Όχι πριν προσπαθήσουμε, όμως, να το κάνουμε να λειτουργήσει. Πιστέψτε με, προσπαθήσαμε».

Λέει αλήθεια ή όχι; Μια ειδικός εξηγεί τι προδίδει η γλώσσα του σώματος του πρίγκιπα Harry στις συνεντεύξεις του

Ο Harry μιλά για τους Ταλιμπάν την περίοδο που βρισκόταν στο Αφγανιστάν

Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο The Late Show του CBS με τον Stephen Colbert, ο Harry μίλησε για τις αναφορές πως καυχιόταν ότι σκότωσε 25 ανθρώπους ενώ βρισκόταν στο Αφγανιστάν στα απομνημονεύματά του Spare.

«Χωρίς αμφιβολία, το πιο επικίνδυνο ψέμα που έχουν πει είναι ότι καυχήθηκα κατά κάποιον τρόπο για τον αριθμό των ανθρώπων που σκότωσα στο Αφγανιστάν», είπε ο Harry στον παρουσιαστή.

Και συνέχισε, «Αν άκουγα κάποιον να καυχιέται για κάτι τέτοιο, θα θύμωνα. Αλλά είναι ψέμα. Και ελπίζω τώρα που το βιβλίο θα κυκλοφορήσει, οι αναγνώστες να μπορούν να το δουν όλο αυτό. Είναι πραγματικά ανησυχητικό. Είχαν ολόκληρο το κείμενο μπροστά τους και βρήκαν να πιαστούν από κάτι τέτοιο».

"Without a doubt, the most dangerous lie that they have told, is that I somehow boasted about the number of people I killed in Afghanistan." — Prince Harry tells #Colbert, adding that his "words are not dangerous," but the spin on his "words are very dangerous." #Spare pic.twitter.com/FnjEZ0QnQl

— The Late Show (@colbertlateshow) January 10, 2023

Ο παρουσιαστής πιάστηκε από τα λόγια του πρίγκιπα Harry και αναφέρθηκε σε άρθρο του Reuters δεκαετιών που σημείωνε ότι ο ίδιος σκότωσε Αφγανούς και μέλη των Ταλιμπάν ενώ βρισκόταν σε πόλεμο.

«Σχεδόν 10 χρόνια πριν», είπε ο Harry. «Το πρόσωπό μου ήταν σε όλα τα πρωτοσέλιδα γιατί κάποιος μου έκανε μια ερώτηση, ενώ ήμουν ακόμα στο Αφγανιστάν, αν είχα σκοτώσει κάποιον, και είπα ναι».

Ο πρίγκιπας Harry αποκαλεί την Καμίλα «επικίνδυνη και κακιά» σε νέα συνέντευξή του – Οι αποκαλύψεις βόμβα για τη βασιλική οικογένεια λίγο πριν την επίσημη κυκλοφορία του Spare

Ο Harry κατέληξε, «Νομίζω ότι το πιο σημαντικό πράγμα εδώ είναι, όχι μόνο το πλαίσιο, αλλά ο λόγος για τον οποίο αποφάσισα να το μοιραστώ αυτό στο βιβλίο μου. Δουλεύοντας με βετεράνους σε όλο τον κόσμο, νομίζω ότι το πιο σημαντικό πράγμα είναι να είσαι ειλικρινής και να μπορείς να δώσεις χώρο στους άλλους να μοιραστούν τις εμπειρίες τους χωρίς καμία ντροπή».

Αποκάλυψε, επίσης, στον Colbert πως: «Ο στόχος μου και η προσπάθειά μου να μοιραστώ αυτή τη λεπτομέρεια είναι να μειώσω τον αριθμό των αυτοκτονιών».

«Έθεσα σκοπό μου, από την πρώτη μέρα, να μην πάω ποτέ για ύπνο με καμία αμφιβολία αν είχα κάνει το σωστό… αν είχα πυροβολήσει κατά των Ταλιμπάν και μόνο τους Ταλιμπάν, χωρίς πολίτες στην περιοχή. Ήθελα να επιστρέψω στη Μεγάλη Βρετανία με όλα μου τα άκρα, αλλά περισσότερο από αυτό ήθελα να γυρίσω σπίτι με τη συνείδησή μου καθαρή», τόνισε ο Harry.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ο πρίγκιπας Harry αποκαλύπτει γιατί ζήτησε να δει φωτογραφίες της Diana μετά το δυστύχημα – «Για χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας μου πίστευα ότι κρυβόταν και ήταν ζωντανή» εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα