H αποκάλυψη του Πρίγκιπα Harry για την άρνηση του William να περάσουν μαζί το βράδυ πριν τον γάμο του με τη Meghan Markle

19:56 10/1/2023 - Πηγή: iPop

Τα απομνημονεύματα του Πρίγκιπα Harry έχουν προκαλέσει πολλές αναταράξεις στη βασιλική οικογένεια με τις αποκαλύψεις που περιέχουν, κι ενώ είχαν ήδη διαρρεύσει οι πιο σημαντικές πριν την επίσημη κυκλοφορία του βιβλίου, τώρα μαθαίνουμε μερικές ακόμα λεπτομέρειες.

Ο γάμος του Harry και της Meghan το 2018 μπορεί να φαινόταν παραμυθένιος, αλλά ο Δούκας του Sussex αποκάλυψε ότι η συγκεκριμένη μέρα είχε ένα παρασκήνιο όχι και πολύ ευχάριστο.

Πιο συγκεκριμένα, όπως γράφει στο Spare, το οποίο κυκλοφόρησε την Τρίτη 10/1, στην πραγματικότητα δεν επέλεξε τον μεγαλύτερο

αδερφό του Πρίγκιπα William για κουμπάρο του, όπως ισχυρίστηκε αρχικά το παλάτι του Μπάκιγχαμ. Ο Harry γράφει ότι αντί αυτού επέλεξε τον «παλιό του σύντροφο Charlie» για να εκπληρώσει τα καθήκοντα του κουμπάρου.

Παράλληλα, αποκάλυψε ένα σκηνικό απ’ το βράδυ πριν από τον γάμο του με την Meghan. Όπως ισχυρίζεται, ο William «ακύρωσε την τελευταία στιγμή» τα σχέδιά του να πιει ποτά μαζί του και τους φίλους του. «Μου είχε πει, λίγο πριν πάει στο τσάι με τη γιαγιά: Δεν μπορώ.. Η Kate και τα παιδιά», γράφει ο Harry. «Του είχα υπενθυμίσει ότι αυτή ήταν η παράδοσή μας, ότι είχαμε δειπνήσει πριν από το γάμο του, ότι είχαμε πάει μαζί και επισκεφτήκαμε τα πλήθη. ‘Δεν μπορώ να το κάνω’, ήταν η απάντησή του».

Ο Δούκας λέει ότι του απάντησε: «Γιατί είσαι έτσι Willy; Ήμουν μαζί σου όλη τη νύχτα πριν παντρευτείς την Kate. Γιατί το κάνεις αυτό;».

Max Mumby/Indigo/Getty Images

«Ρώτησα τον εαυτό μου τι πραγματικά συνέβαινε. Ένιωθε άσχημα που δεν ήταν κουμπάρος μου; Ήταν στεναχωρημένος που είχα ρωτήσει τον παλιό μου φίλο Charlie; (Το Παλάτι δημοσίευσε την ιστορία ότι ο William ήταν ο κουμπάρος, όπως είχαν κάνει με εμένα όταν παντρεύτηκαν εκείνος και η Kate.) Θα μπορούσε αυτό να είναι μέρος του προβλήματος;», γράφει ο Harry στα απομνημονεύματά του.

Ο Harry είχε ισχυριστεί προηγουμένως ότι ο William δεν τον επέλεξε για κουμπάρο του κατά τη διάρκεια του γάμου του το 2011 με την Kate. «Το να υποδυθείς τον κουμπάρο για την τελετή τους στο Αβαείο του Γουέστμινστερ ήταν ένα ψέμα με γυμνό πρόσωπο».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο H αποκάλυψη του Πρίγκιπα Harry για την άρνηση του William να περάσουν μαζί το βράδυ πριν τον γάμο του με τη Meghan Markle εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πρίγκιπα Harry, William, Meghan Markle,prigkipa Harry, William, Meghan Markle