Ο προπονητής χάντμπολ που τα πήρε κι όλα και έφυγε στο «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος»

11:19 27/9/2022 - Πηγή: iPop

Ο παίκτης που εντυπωσίασε, όχι μόνο για το ποσό που κέρδισε, αλλά κατά βάση για τις γνώσεις και την ηρεμία του! Ο προπονητής χάντμπολ κατάφερε ν’ απαντήσει σερί σωστά σε πολλές ερωτήσεις και έφυγε κατά 20.000 ευρώ πλουσιότερος απ’ το τηλεπαιχνίδι.

Το νέο επεισόδιο του «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» ήταν συναρπαστικό…. Ο παίκτης που δοκίμασε την τύχη του έφτασε πολύ κοντά στο να κερδίσει τις 100.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, ο Στέλιος Αλεπουδέας, προπονητής στην ΑΕΚ και την Εθνική Ελλάδος, κατάφερε να εντυπωσιάσει τόσο το

κοινό όσο και τον παρουσιαστή, Γρηγόρη Αρναούτογλου. 

Απάντησε σε κάθε ερώτηση με απόλυτη ψυχραιμία και ταχύτητα, με τον παρουσιαστή να λέει, αστειευόμενος, πως θα φτάσει στις 100.000 ευρώ σε 12 λεπτά. 

Ο παίκτης τελικά έφτασε μέχρι και την ερώτηση για τις 30.000 ευρώ, όταν και αποφάσισε να σταματήσει. Το τελικό ποσό που κέρδισε ήταν 20.000. 

Βέβαια, όταν απαλλάχθηκε απ’ το άγχος του χρόνου, έδωσε απάντηση και στην ερώτηση για τα 30.000 ευρώ, και ήταν σωστή!

Προπονητής χάντμπολ: Δες το βίντεο με απόσπασμα απ’ το συγκλονιστικό επεισόδιο

Σημειώνεται πως ο Στέλιος κατάφερνε να απαντήσει σωστά, ακόμα και σε ερωτήσεις που δεν ήταν σίγουρος, κι έφτασε στο υψηλότερο επίπεδο που έχει φτάσει ποτέ παίκτης στον Εκατομμυριούχο του ΑΝΤ1.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ο προπονητής χάντμπολ που τα πήρε κι όλα και έφυγε στο «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα