Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Σεπτέμβριο του 2021

17:46 1/9/2021 - Πηγή: iPop

Ένας νέος μήνας ξεκινά, αλλά μερικοί θα είναι πιο τυχεροί από κάποιους άλλους με βάση τ’ άστρα. Ποια ζώδια τον Σεπτέμβριο του 2021 θα ευνοηθούν περισσότερο και πώς θα κυλήσει σε γενικές γραμμές αυτός ο μήνας για τον καθένα;

Ποια ζώδια τον Σεπτέμβριο του 2021 θα ευνοηθούν περισσότερο;

Το Σεπτέμβριο με τον Ερμή και την Αφροδίτη στο Ζυγό αλλά και με τον Άρη στον Ζυγό από 15.09 και μετά  θα ευνοηθούν τα ζώδια

του Αέρα (Δίδυμοι-Ζυγοί-Υδροχόοι) και τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί-Λέοντες-Τοξότες) με εύνοια σε νέες γνωριμίες, επικοινωνία και συμφωνίες αλλά και σε μεγαλύτερη δυναμικότητα.

Το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου στις 05.09 θα ευνοήσει το 1ο δεκαήμερο των παραπάνω ζωδίων επίσης να σταθεροποιήσουν συμφωνίες και προς το τέλος του μήνα και γύρω στις 26.09 να έχουν μια σημαντική επαγγελματική επιτυχία με το τρίγωνο Άρη-Κρόνου.

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Ουρανό στις 07.09 θα ευνοήσει αρκετά τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους –Σκορπιούς) τα ζώδια της Γης (Ταύρους-Παρθένους-Αιγόκερους) αλλά και Ιχθύς και Καρκίνους να βρουν λύσεις σε δυσκολίες ,ανατροπές ,έξοδα και καταστάσεις που τους έχουν δυσκολέψει αλλά θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν και καλύτερη διαχείριση στις συνθήκες διαβίωσής τους.

Τα τρίτα δεκαήμερα του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι-Παρθένοι-Τοξότες –Ιχθύς) θα πρέπει να προσέξουν στις 04.09 αλλά και στις 14.09 εξαπατήσεις ή απογοητεύσεις ωστόσο όλο το υπόλοιπο διάστημα του Σεπτεμβρίου θα τους δώσει επιτυχία, αντοχή και δύναμη ,αξιόλογες συνεργασίες, μια τυχερή σχέση αλλά και προς το τέλος του μήνα με το τρίγωνο Αφροδίτης- Ποσειδώνα επίτευξη των ονείρων τους ,εύνοια σε οικονομικά αλλά και σε ρομαντικές σχέσεις.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Πηγή: oroskopos.tv

Το άρθρο Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Σεπτέμβριο του 2021 εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα