Το νέο βιβλίο του πρίγκιπα Harry απέκτησε τίτλο και ημερομηνία κυκλοφορίας – Πότε αναμένεται να βάλει «βόμβα» στη βασιλική οικογένεια;

16:22 27/10/2022 - Πηγή: iPop

Τα πολυαναμενόμενα απομνημονεύματα του πρίγκιπα Harry, με τίτλο Spare πρόκειται να κυκλοφορήσουν μέσα στον επόμενο χρόνο! Πότε ακριβώς, όμως, θα έχουμε στα χέρια μας το βιβλίο που αναμένεται να βάλει φωτιά στην βασιλική οικογένεια;

Το βιβλίο επρόκειτο αρχικά να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2022 και ο Harry μας είχε υποσχεθεί ότι θα είναι «μια πρώτη αναφορά της ζωής μου ακριβής και απόλυτα αληθινή».

Ο εκδοτικός οίκος Penguin Random House

αποκάλυψε ότι το βιβλίο μεταφέρει τους αναγνώστες «αμέσως πίσω σε μια από τις πιο οδυνηρές εικόνες του 20ου αιώνα: δύο νεαρά αγόρια, δύο πρίγκιπες, που περπατούν πίσω από το φέρετρο της μητέρας τους καθώς ο κόσμος παρακολουθεί τα γεγονότα με θλίψη – και φρίκη».

«Με την ακατέργαστη, ακλόνητη ειλικρίνειά του, το Spare είναι ένα βιβλίο ορόσημο γεμάτο διορατικότητα, αποκαλύψεις, εξομολογήσεις και σοφία. Είναι ένα βιβλίο το οποίο δημιουργήθηκε με κόπο, από την αιώνια δύναμη της αγάπης έναντι της θλίψης», τόνισε ο εκδότης.

Η βασιλική οικογένεια φοβάται ότι ο Harry λέει την πραγματική του άποψη για την Καμίλα στα απομνημονεύματά του

Βιβλίο του πρίγκιπα Harry: Πότε θα κυκλοφορήσει;

Το Spare θα κυκλοφορήσει στις 10 Ιανουαρίου σε 16 γλώσσες παγκοσμίως, ενώ θα συνοδεύεται και από ένα ηχητικό από τον ίδιο τον πρίγκιπα Harry, το οποίο θα κυκλοφορήσει την ίδια μέρα.

On 10 January 2023, readers everywhere will be part of a landmark publication: the story of Prince Harry, The Duke of Sussex. Personal and emotionally powerful, SPARE will be published by @transworldbooks, supporting two special charities. Details at https://t.co/3y6Vh4WRbx. pic.twitter.com/r3yXdWdt6K

— Penguin Books UK (@PenguinUKBooks) October 27, 2022

Ο Markus Dohle, παγκόσμιος διευθύνων σύμβουλος του Penguin Random House, δήλωσε ότι ο πρίγκιπας Harry «μοιράζεται ένα εξαιρετικά συγκινητικό προσωπικό ταξίδι από το τραύμα στη θεραπεία, ένα άλλο που μιλά για τη δύναμη της αγάπης, ενώ παράλληλα εμπνέει κι ενθαρρύνει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να μην τα παρατάνε».

Τα έσοδα του πρίγκιπα Harry από το Spare θα δοθούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Έχει δωρίσει 1,5 εκατομμύριο δολάρια στον Sentebale, έναν οργανισμό που ίδρυσε με τον Πρίγκιπα Seeiso του Λεσότο και βρίσκεται δίπλα στα ευάλωτα παιδιά και τους νέους στο Λεσότο και την Μποτσουάνα που έχουν πληγεί από τον ιό HIV/Aids.

Επιπλέον, θα δωρίσει 300.000 £ στο WellChild, έναν οργανισμό που επιτρέπει τη φροντίδα παιδιών και νέων με προβλήματα υγείας στο σπίτι αντί στο νοσοκομείο.

Όταν ανακοίνωσε τα απομνημονεύματα το 2021, ο πρίγκιπας Harry είπε ότι έγραφε το βιβλίο «όχι ως ο πρίγκιπας που γεννήθηκα αλλά ως ο άνθρωπος που έγινα».

Twitter

«Έχω φορέσει πολλά καπέλα όλα αυτά τα χρόνια, τόσο κυριολεκτικά όσο και μεταφορικά, και ελπίζω ότι λέγοντας την ιστορία μου, τα διδάγματά μου, μπορώ να δείξω ότι από όπου κι αν προερχόμαστε, έχουμε περισσότερα κοινά από όσα νομίζουμε», πρόσθεσε. «Είμαι βαθιά ευγνώμων για την ευκαιρία να μοιραστώ όσα έμαθα κατά τη διάρκεια της ζωής μου μέχρι στιγμής και είμαι ενθουσιασμένους που οι άνθρωποι μπορούν να διαβάσουν από πρώτο χέρι μια αφήγηση της ζωής μου, η οποία είναι ακριβής και απόλυτα αληθινή».

Πρίγκιπας Harry: Η αποκάλυψη για την ψυχική του υγεία και η υπενθύμιση που σε ενδιαφέρει κι εσένα!

Το βιβλίο καλύπτει την παιδική του ηλικία μέχρι σήμερα, συμπεριλαμβανομένου του χρόνου του πρίγκιπα στον στρατό και της θητείας του στο Αφγανιστάν, καθώς και της ζωής του ως σύζυγος και πατέρας.

Αν και το βιβλίο υποτίθεται ότι είχε ολοκληρωθεί το καλοκαίρι, υπάρχουν αναφορές που έλεγαν ότι ο Harry ήθελε να κάνει κάποιες αλλαγές της τελευταίας στιγμής, μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ. Τώρα, όμως, δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλο!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Το νέο βιβλίο του πρίγκιπα Harry απέκτησε τίτλο και ημερομηνία κυκλοφορίας – Πότε αναμένεται να βάλει «βόμβα» στη βασιλική οικογένεια; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα