Lucky Coin Dozer, Τόσα κέρματα δεν έχεις ξαναδεί!

Goodbyte

Φανατικός οπαδός των τυχερών παιχνιδιών και ιδιαίτερα του κουλοχέρη; Θες να ρίχνεις κέρματα και να “κερδίζεις” διάφορα δωράκια; Lucky Coin Dozer λοιπόν και οι ώρες παιχνιδιού που αφιέρωνες στο κινητό σου θα αλλάξουν.

Lucky Coin Dozer;

Στο παιχνίδι Lucky Coin Dozer ταιριάζει γάντι η φράση “Όσο το ταΐζεις, τόσο θα κερδίζεις”. Το σενάριό του απλό. Ρίχνεις κέρματα στο πάνω μέρος της πλατφόρμας με σκοπό

να καταφέρεις να τα ρίξεις στη τρύπα που υπάρχει στο κάτω μέρος. Προσοχή όμως, γιατί δεξιά και αριστερά υπάρχει κενό!

Ξεκινάς με ένα σύνολο νομισμάτων και σκοπός σου είναι να περάσεις στην επόμενη πίστα, συλλέγοντας (ρίχνοντας στη τρύπα δηλαδή) ένα συγκεκριμένο αριθμό νομισμάτων, ο οποίος αναφέρεται στο πάνω μέρος της οθόνης. Μία σημαντική λεπτομέρεια που καθορίζει τον τρόπο διαχείρισής των κερμάτων σου, είναι ότι το παιχνίδι, όσο παίζεις, θα σου προσθέτει ένα κέρμα ανά 30 δευτερόλεπτα. Εάν είσαι όμως offline, θα σου προσθέτει ένα κέρμα ανά 9 λεπτά!

Στη διάθεσή σου έχεις και δύο βοήθειες. Η πρώτη “σηκώνει” τοίχους αριστερά και δεξιά με αποτέλεσμα να μην πέφτουν στο κενό τα νομίσματα που ακροβατούν στη πλατφόρμα και με τη δεύτερη βοήθεια μπορείς να “σπρώξεις” τα νομίσματα προς τα μπροστά. Οι δύο βοήθειες δεν είναι διαθέσιμες συνέχεια, δηλαδή εάν τις χρησιμοποιήσεις, θα πρέπει να περιμένεις ένα μικρό χρονικό διάστημα για να γίνουν ενεργές.

Δωράκια και άλλα

Κατά τι διάρκεια που εσύ ρίχνεις νομίσματα, το παιχνίδι θα σου ρίχνει και διάφορα δωράκια, όπως μήλα, διαμάντια, ελατήρια και άλλα, τα οποία έχουν κάποιες ξεχωριστές δυνατότητες. Επίσης κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, κάποια νομίσματα μετατρέπονται σε μεγαλύτερα κέρματα. Άλλα σου ανεβάζουν το συνολικό αριθμό νομισμάτων που έχεις μαζέψει και άλλα σου αυξάνουν τα διαθέσιμα προς “πέταγμα” κέρματα.

Στη διάθεσή σου έχεις και έναν κουλοχέρη. Ναι, έναν κουλοχέρη! Θα μπορέσεις να τον χρησιμοποιήσεις μόνο όταν τα 3 λαμπάκια αρχίζουν και αναβοσβήνουν. Εμείς καταφέραμε να παίξουμε μετά από αμέτρητα taps πάνω στο εικονίδιο του. Κάποιο σοβαρό bug πρέπει να υπάρχει εκεί, γιατί αλλιώς δεν υπάρχει εξήγηση. Θα το δεις στην πράξη.

Προβλήματα

Το παιχνίδι αντιμετωπίζει αρκετά bugs. Παρατηρήσαμε αρκετές φορές κατά τη διάρκεια παιχνιδιού, να αναβοσβήνει για κλάσματα δευτερολέπτου η οθόνη, σαν να κάνει refresh! Επίσης όπως προαναφέραμε, ένα ακόμα bug είναι το εικονίδιο του κουλοχέρη. Θα μπορέσεις να παίξεις αλλά μετά από τεράστια προσπάθεια.

Θα θέλαμε να υπάρχουν κάπου οδηγίες του παιχνιδιού αλλά και κάποιες βασικές επεξηγήσεις. Χαθήκαμε και ταλαιπωρηθήκαμε μέχρι να καταλάβουμε τι κάνουν κάποια (όχι όλα) από τα διαθέσιμα features του παιχνιδιού!

Τέλος;

Τέλος δεν υπάρχει. Είσαι “καταδικασμένος” να πετάς κέρματα για το υπόλοιπο της ζωή σου. Πλακίτσα. Το παιχνίδι απ’ ότι έχουμε καταλάβει δεν τελειώνει ποτέ. Ουσιαστικά σε βάζει σε μια loopα να ρίχνεις κέρματα.

Αποτέλεσμα

Ωραία 3D γραφικά και έξυπνη ιδέα για παιχν

Keywords
Αναζητήσεις
παιχνίδι που ρίχνεις κέρματα
Τυχαία Θέματα