Sony Xperia SX, 3.7 ίντσες και μόνο ιαπωνία για το μεσαίο LTE phone

13:22 9/5/2012 - Πηγή: GoodByte

Η Sony μετά την ανακοίνωση προ ολίγων ωρών του νέου Sony Xperia GX, τώρα φαίρνει στο φως περισσότερες λεπτομέρεις για το μεσαίο LTE phone που θα δούμε αρχικά μόνο στην Ιαπωνία, το Sony

Xperia SX.

Το νέο Sony Xperia SX είναι ένα διπύρηνο smartphone με χαρακτηριστικά από το πάνω ράφι. Για την ακρίβεια, πρόκειται για ένα ακριβές αντίγραφο (τουλάχιστον στα χαρτιά) του HTC One S.

Ο επεξεργαστής του θα είναι ο dual-core Snapdragon S4, η μνήμη του θα φτάνει το 1GB, ενώ ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος τα 8GB.Η οθόνη της συσκευής κρατήθηκε στις 3.7 ίντσες, ίσως με σκοπό να διεκδικήσει μερίδιο από όσους έχουν συνηθίσει την οθόνη του παλιού τους iPhone.

Εξωτερικά πρόκειται για ένα μοντέλο που κινείται στα ίδια πλαίσια με το GX και καταφέρνει να κρατήσει το βάρος του στα μόλις 95 γραμμάρια! Το πάχος της συσκευής φτάνει τα 9.4 χιλιοστά, ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι στην αγορά της Ιαπωνίας που θα κυκλοφορήσει, θα ενσωματώνει εκτός από δέκτη LTE και πομπό υπερύθρων (κάτι που εδώ στην Ευρώπη το έχουμε ξεχάσει εδώ και χρόνια).

Τέλος, οι δύο κάμερες της συσκευής θα είναι εξαιρετικά αξιόλογες, με την πίσω να φτάνει σε ανάλυση τα 8 megapixels με χρήση φακού Exmor R και την μπροστά να μένει στα 1.3, που της δίνουν πάντως τη δυνατότητα για HD βιντεοκλήσεις.

Θα αργήσουμε λογικά να το δούμε και στην Ευρώπη, αφού στην Ιαπωνία κυκλοφορεί μέσα στο καλοκαίρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα