Tizen OS, Ένα μικρό Hands-On video!

10:21 9/5/2012 - Πηγή: GoodByte

Το Tizen OS, είναι ένα λειτουργικό για mobile συσκευές, προερχόμενο από το Samsung Linux Platform και θεωρείται ο φυσικός απόγονος του λειτουργικού συστήματος Meego, που αυτή την στιγμή θα βρείτε στο Nokia N9. Και ενώ μέχρι στιγμής ακούμε και ακούμε για το Tizen, ήρθε η στιγμή να δούμε!

αυτό

τον καιρό διεξάγετε το πρώτο συνέδριο για το Tizen και το The Handheld Blog κατάφερε και βρήκε ένα test device που να τρέχει το νέο λειτουργικό και απαθανάτισε μερικά λεπτά μαζί του. Εν συντομία, το UI θυμίζει λίγο αυτό το Samsung, TouchWiz, αλλά υπάρχουν αρκετά στοιχεία που τα διαχωρίζουν. Το κλασσικό πια notification center δίνει και εδώ το παρόν, αλλά αυτή την φορά δεν κατεβαίνει πάνω από την Home Screen, αλλά την σπρώχνει προς τα κάτω.

Το back key είναι μονίμως αναμμένο και σε κάθε εφαρμογή, στο κάτω μέρος της οθόνης εμφανίζεται μία μπάρα με εικονικά πλήκτρα που σας βοηθούν να χειριστείτε την εκάστοτε εφαρμογή. Τέλος παρά τις αρκετές ελλείψεις, η απόδοση του Browser είναι σχεδόν τέλεια, αλλά αυτό είναι κάτι που το ξέραμε ήδη!

Δείτε το βίντεο και πείτε μας πως σας φαίνεται το Tizen!

Keywords
Τυχαία Θέματα