Τι αναμένεται να δούμε στο Mobile World Congress 2024

12:03 25/2/2024 - Πηγή: Emea.gr

Το Mobile World Congress (MWC) 2024 στη Βαρκελώνη αναμένεται να παρουσιάσει καινοτομίες αιχμής στις λεγόμενες κινητές επικοινωνίες και η φετινή εκδήλωση, η οποία ξεκινά επίσημα αύριο 26 Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθεί στις 29 Φεβρουαρίου, αναμένεται να περιλαμβάνει μια σειρά φουτουριστικών συσκευών, από διαφανείς φορητούς υπολογιστές έως τηλέφωνα με τεχνητή νοημοσύνη αλλά και έξυπνα δαχτυλίδια. Σε κάθε περίπτωση, η τεχνητή νοημοσύνη αναμένεται να είναι κυρίαρχη στην Βαρκελώνη.

To

Startupper.gr και το Emea.gr / Business Voice θα είναι στη Βαρκελώνη  και θα σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις και τα νέα προϊόντα τόσο στα sites μας όσο και στα κανάλια μας στα Social Media.

Διάφανοι φορητοί υπολογιστές και τηλέφωνα AI

Αναμένουμε με ενδιαφέρον το concept της Lenovo με διαφανή οθόνη και ενώ η πρακτικότητα τέτοιων συσκευών ενδεχομένως να είναι αμφισβητούμενη ωστόσο δείχνει μια πιθανή εξελικτική πορεία των ψηφιακών συσκευών. Επιπλέον, τα τηλέφωνα που λειτουργούν με AI θα βρίσκονται στο επίκεντρο, παρουσιάζοντας προηγμένες δυνατότητες που επαναπροσδιορίζουν τις αλληλεπιδράσεις των χρηστών με την τεχνολογία, με την Deutche Telekom να παρουσιάζει το δικό της concept μάλιστα.

Έξυπνα δαχτυλίδια και φορετές συσκευές

Τα έξυπνα δαχτυλίδια, συμπεριλαμβανομένης της πολυαναμενόμενης κυκλοφορίας της Samsung, θα προσφέρουν διακριτικές αλλά ισχυρές λειτουργίες για τους χρήστες. Παράλληλα με τα έξυπνα δαχτυλίδια, τα wearables όπως τα έξυπνα γυαλιά που τροφοδοτούνται από AI πρόκειται να φέρουν επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε και αλληλεπιδρούμε με τις πληροφορίες και τον κόσμο γύρω μας.

Τα αναμενόμενα Smartphones

Αναμένονται αρκετές κυκλοφορίες κινητών τηλεφώνων στην Βαρκελώνη, συμπεριλαμβανομένου του 14 Ultra της Xiaomi, του κορυφαίου μοντέλου της εταιρείας με φημολογούμενη τριπλή κάμερα 50 megapixel, σώμα τιτανίου και τον τελευταίο επεξεργαστή Qualcomm. Η Honor θα παρουσιάσει σήμερα Κυριακή μάλιστα το νέο της Smartphone και αν και δεν θα είναι τόσο φανταχτερό όσο το αναδιπλούμενο Magic V2 που παρουσίασε η εταιρεία τον περασμένο μήνα, το Honor Magic 6 Pro αναμένεται να έχει κορυφαία χαρακτηριστικά όπως κάμερα περισκοπίου 180MP.

Η άγνωστη Tecno θα αποκαλύψει το smartphone Phantom Ultimate, το οποίο διαθέτει τεχνολογία κυλιόμενης οθόνης με την εν λόγω οθόνη να μπορεί να αυξηθεί από 6,5 ίντσες σε 7,1 ίντσες.
Τέλος, η OnePlus αναμένεται να αποκαλύψει το OnePlus Watch 2, το οποίο θα έχει παραδοσιακό σχεδιασμό ρολογιού με στρογγυλό καντράν και πεπλατυσμένη άκρη που θυμίζει λίγο το Apple Watch.

Συνοψίζοντας, μερικά από τα πιο αναμενόμενα λανσαρίσματα προϊόντων στο MWC 2024 περιλαμβάνουν:

Xiaomi 14 Series: Η Xiaomi θα παρουσιάσει τα Xiaomi 14 και Xiaomi 14 Ultra κατά τη διάρκεια εκδήλωσής σήμερα 25 Φεβρουαρίου.Honor Magic Book Pro 16. Η Honor θα παρουσιάσει τον πρώτο φορητό υπολογιστή με τεχνητή νοημοσύνη, το Honor MagicBook Pro 16, στο MWC 2024.Honor Magic 6. Ένα από τα κορυφαία Smartphones της Honor αναμένεται να παρουσιαστούν σήμερα.Nothing Phone 2A: Η Nothing αναμένεται να αποκαλύψει το τηλέφωνο δεύτερης γενιάς, το Nothing Phone 2A.Tecno Phantom Ultimate: Η Tecno θα αποκαλύψει το smartphone Phantom Ultimate, το οποίο διαθέτει τεχνολογία κυλιόμενης οθόνης.OnePlus Watch 2: Η OnePlus σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το πρώτο της smartwatch, το OnePlus Watch 2, στο MWC 2024.Lenovo Transparent Laptop: Η Lenovo φημολογείται ότι θα κάνει το ντεμπούτο του πρώτου διαφανούς φορητού υπολογιστή στον κόσμο στο MWC 2024.Samsung Galaxy Ring: Η Samsung αναμένεται να αποκαλύψει το πολυαναμενόμενο Galaxy Ring στο MWC 2024.Motorola Rollable Screen Phone: Η Motorola επίσης αναμένεται να παρουσιάσει ένα πρωτότυπο με κυλιόμενη οθόνη στο MWC 2024. 
Keywords
Αναζητήσεις
ti-anamenetai-na-doume-sto-mobile-world-congress-2024.htm
Τυχαία Θέματα