Και τώρα, το πρωτάθλημα

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο Ο.Α.Κ.Α. τον Κολοσσό Ρόδου (18:00), στρέφοντας την προσοχή του στο πρωτάθλημα και στο στόχο του ντάμπλ...
Το Τριφύλλι, μετά τον άδοξο αποκλεισμό του από την Ευρωλίγκα και τον τρόπο που αυτός επήλθε, επιστρέφει σήμερα (30/4, 18:00) στις εγχώριες διοργανώσεις και φιλοξενεί τον Κολοσσό Ρόδου, επιθυμώντας να αφήσει πίσω του τα παιχνίδια με τη Μπαρτσελόνα.

Ο μεγάλος στόχος της χρονιάς είναι το πρωτάθλημα και οι «πράσινοι» θα επικεντρώσουν όλη τους την προσοχή πλέον
στις εσωτερικές υποχρεώσεις τους. Στα αρνητικά της σημερινής αναμέτρησης είναι πως θα διεξαχθεί σε άδειες εξέδρες, καθώς ο Παναθηναϊκός θα εκτίσει την τρίτη από τις τέσσερις αγωνιστικές που έχει τιμωρηθεί κεκλεισμένων των θυρών, λόγω της ποινής που του επεβλήθη για τα έκτροπα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, ενώ επίσης ο αγώνας δε θα έχει τηλεοπτική κάλυψη, με αποτέλεσμα οι οπαδοί της ομάδας να μην μπορούν να παρακολουθήσουν με κανέναν τρόπο το ματς.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης έχει όλους του τους παίχτες στη διάθεσή του και καλείται να βρει τις λύσεις, ώστε οι «πράσινοι» να αφήσουν πίσω τη σειρά με τους Καταλανούς και να ξεκινήσουν την υπόθεση ανασύνταξης για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αρχής γενομένης με τον Κολοσσό.
Keywords
Τυχαία Θέματα