Αφιερωμένο εξαιρετικά… (Photos)

Ενωτική εμφανίζεται η «ΠΡΑΣΙΝΗ» και χαρακτηρίζει «παραμύθια της Χαλιμάς» τα αραβικά σενάρια. Το Greenzone θυμάται πότε ξανά η ίδια εφημερίδα είχε παρουσιάσει παρόμοια στάση και πώς λειτουργούσε για μισό χρόνο απέναντι σε ό,τι χαρακτηρίζει σήμερα «παραμύθια»...

«ΝΑΙ! Όλοι πλάτη για την Πανάθα», φώναζε η εφημερίδα «ΠΡΑΣΙΝΗ» στις 13 Σεπτεμβρίου 2011 και στεκόταν στο πλευρό του Ανδρέα Βγενόπουλου που είχε εκφράσει σαφέστατο πλάνο για το μέλλον του συλλόγου.

Συμπτωματικά λίγα 24ωρα μετά το «ενωτικό» πρωτοσέλιδο της εφημερίδας που ανήκει στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, εμφανίστηκε με ταξί
ο Βλάσης Τσάκας και η πριγκιπική χορωδία της Σαουδικής Αραβίας. Κατά συνέπεια… πού καιρός για ανάληψη όλων ευθυνών της ΠΑΕ και της ΓΗΠΕΛ που απορρέουν από τη Διπλή Ανάπλαση από τον Τζίγγερ. Εδώ ολόκληρος πρίγκιπας έφερνε Ροναλντίνιο και έχτιζε Γουέμπλεϊ στον Βοτανικό, χωρίς καν να τον ενδιαφέρουν οι πιθανές αγωγές από Μπόμπολα, Βωβό και Δήμο.

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος στις 26 Σεπτεμβρίου 2011 έκανε λόγο για «παραμύθια της Χαλιμάς», όμως το μιντιακό σύστημα επέμενε να προβάλει ως πρώτο θέμα για μισό ολόκληρο χρόνο τις τοποθετήσεις του Τσάκα. Όταν, δε, υπογράφηκε από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και τον πρώτο Σουλτάν το περίφημο MoU τότε είναι που ξεσάλωσαν για τα καλά. Τότε θεώρησαν πως ο πύραυλος ήταν έτοιμος για την εκτόξευση και πως ο Παναθηναϊκός άλλαζε σελίδα. Ανάμεσα σε όλο το σύστημα που πρόβαλε για περίεργους λόγους τα παραμύθια του Βλάση Τσάκα ήταν και η εφημερίδα «ΠΡΑΣΙΝΗ». (Δείτε μερικά ενδεικτικά πρωτοσέλιδα της εφημερίδας στο τέλος του κειμένου)

Πέρασαν 6 πριγκιπικοί μήνες, εξαιτίας των οποίων ο Παναθηναϊκός βρέθηκε πολύ πίσω διοικητικά αλλά και αγωνιστικά καθώς δεν πραγματοποιήθηκαν μεταγραφές, δεν πληρώθηκαν οι παίχτες και το πρωτάθλημα χάθηκε. Και φτάσαμε στο σήμερα (10/6 2012). «Τέρμα τα παραμύθια της Χαλιμάς. Τώρα μετρούν μόνο οι πράξεις» γράφει η εφημερίδα... όλων των Παναθηναϊκών.

Με την πεποίθηση πως οι φίλαθλοι έχουν μνήμη χρυσόψαρου, που διακατέχει το μεγαλύτερο κομμάτι των ΜΜΕ, η «ΠΡΑΣΙΝΗ» χαρακτηρίζει «παραμύθια της Χαλιμάς» τις ιστορίες που η ίδια εφημερίδα πουλούσε για τόσους μήνες!

Το πιο ανησυχητικό όμως είναι πως το σημερινό φύλλο θυμίζει σε μεγάλο βαθμό το «ενωτικό» πρωτοσέλιδο της 13ης Σεπτεμβρίου. Ανησυχητικό τουλάχιστον για όσους πιστεύουν στις συμπτώσεις... Τον Σεπτέμβριο του 2011 βρέθηκαν οι Άραβες που με μαεστρία κράτησαν το ποσοστό του Τζίγγερ παρκαρισμένο μεν, στη δική του ιδιοκτησία δε. Έχει λοιπόν ενδιαφέρον να δούμε τι νέα έκπληξη μας περιμένει για να μην αποχωριστεί ποτέ τις μετοχές του ο μεγαλομέτοχος.

Greenzonegr
Εφημερίδα ΠΡΑΣΙΝΗ και πρίγκιπες
72
Υπομονή τα πρωτοσέλιδα φορτώνονται
Keywords
Τυχαία Θέματα