Μπιτσαξής: Τεράστιες οι ευθύνες της αστυνομίας για τα επεισόδια στο ντέρμπι

Δυστυχώς οι παραιτήσεις των εκπροσώπων της οικογένειας Βαρδινογιάννη διέλυσαν το ΔΣ και δεν υπάρχει ουδείς να διεκδικήσει το δίκιο του Παναθηναϊκού!
Είπαμε, από τη στιγμή που «τελείωσε» η μάχη του τίτλου και τιμωρήθηκε παραδειγματικά ο Παναθηναϊκός, η αλήθεια μπορεί να λάμψει και όλοι να κοιμούνται ήσυχοι. Ακόμη και ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Πάνος Μπιτσαξής που με τις ενίοτε προκλητικές αποφάσεις του για την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών έχει επιρρεάσει την εξέλιξη του πρωταθλήματος
της Σούπερ Λίγκας, παραδέχτηκε ότι για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ στο ΟΑΚΑ έχει τεράστιες ευθύνες η Ελληνική Αστυνομία.

Χαρακτηριστικά ο Μπιτσαξής τόνισε ότι «δεν ελέγχτηκαν οι φίλαθλοι που εισέρχονταν στο γήπεδο, ήταν όλα σε καθεστώς ασυνεννοησίας απαράδεκτης κατά την άποψή μου. Την ευθύνη ελέγχου θα έπρεπε να έχει η Αστυνομία. Πρέπει να προστατέψουμε τον Έλληνα φίλαθλο από τα φαινόμενα αυτά, οφείλουμε όμως να του πούμε πως σε κρίσιμα ντέρμπι πηγαίνει ιδία ευθύνη».

Αναφορικά με τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ είπε ότι «η μπάλα χάθηκε στην επιχειρησιακή ετοιμότητα», ότι υπήρχε οργανωμένο σχέδιο κουκουλοφόρων οι οποίοι εισήλθαν στο γήπεδο από διαφορετικές θύρες χωρίς εισιτήρια ενώ διαπιστώθηκε πως 400 εισήλθαν χωρίς εισιτήρια στη θύρα των επισήμων.

«Χάθηκε η μάχη από αυτούς που μπήκαν στα επίσημα» είπε και τη χαρακτήρισε πρωτόγνωρη και οργανωμένη επίθεση με στόχο να κάνουν το γήπεδο «μπουρλότο». Αποκάλυψε ότι δεν λειτουργούσαν οι κάμερες εντός του γηπέδου χωρίς κανένας να ενημερωθεί. Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι κάμερες των γηπέδων ελέγχονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από την αστυνομία. Οι ΠΑΕ δεν έχουν δικαίωμα χρήσης τους!

Γίνεται εύκολα αντιληπτό πια, ότι αν υπήρχε διοίκηση στον Παναθηναϊκό που θα μπορούσε να κάνει τα αυτονόητα, να διεκδικήσει αρχικά τη δικαίωσή της για τις άδικες και βαρύτατες ποινές που της επιβλήθηκαν, αλλά και να διεκδικήσει αποζημιώσεις από τους υπεύθυνους που με σειρά ενεργειών έριχναν επί εβδομάδες λάδι στη φωτιά που «έκαψε» το ΟΑΚΑ...
Keywords
Τυχαία Θέματα