Στις επάλξεις Βγενόπουλος - Πολέμης

Διαψεύσεις σεναρίων «φυγής» από τους μοναδικούς εκ των μεγαλομετόχων που στηρίζουν οικονομικά τον σύλλογο καλύπτοντας τρύπες του άφαντου μεγαλομέτοχου!

Ο Τσάκας έφυγε, ζήτω ο Τσάκας! Τα «ορφανά» του παρκαδόρου έχουν αρχίσει από το βράδυ της Κυριακής να μοιράζουν διάφορα… φίδια. Στόχος αυτός που ήταν πάντα. Η απορρύθμιση. Η διατάραξη της όποιας προσπάθειας ταχείας επαναφοράς της ομάδας στον δρόμο της επανάκαμψης. Όχι μόνο της αγωνιστικής, αλλά κυρίως της διοικητικής.

Την Κυριακή περίπου 700 άτομα διαδήλωσαν ειρηνικά έξω από το σπίτι του Γιάννη Βαρδινογιάννη στην Εκάλη, είδηση
η οποία «θάφτηκε» στο ίδιο βάθος της μεγαλειώδους πορείας 40.000 φίλων του Παναθηναϊκού στο πεδίο του Αρεως στις 13 Απριλίου του 2008.

Από την στιγμή που η αστυνομία κορύφωσε τις επιθέσεις της στις θύρε των φίλων του Παναθηναϊκού προκαλώντας πρωτοφανή επεισόδια, άρχισαν να κυκλοφορούν και διάφορες φήμες που έχουν να κάνουν με τα διοικητικά της ομάδας.

Σήμερα μάλιστα, ακούστηκε ότι ο Ανδρέας Βγενόπουλος έστειλε επιστολή στον πρόεδρο της ΠΑΕ Δημήτρη Γόντικα ζητώντας πίσω τα 1,7 εκατ. ευρώ που έβαλε την περασμένη Δευτέρα. «Μια... πληροφορία που βάσει των όσων πραγματικά έχουν γίνει αγγίζει τους... δράκους του Βλάση Τσάκα!» όπως έγραψε στο σάιτ www.aioniapistos.gr ο επί σειρά ετών ρεπόρτερ Παναθηναϊκού Γιώργος Σπανουδάκης.

Ετσι εκτός από τη διάψευση των ανυπόστατων φημών, έγινε γνωστό μέρος των κινήσεων του Ανδρέα Βγενόπουλου και του Αδαμάντιου Πολέμη. Οι δύο παράγοντες βλέποντας την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και τον κίνδυνο η ΠΑΕ να μπει συνθήκες χάους, εάν προέκυπτε παραίτηση της διοίκησης, ζήτησαν από τον Δημήτρη Γόντικα να παραμείνει στο πόστο του προκειμένου να μην προκύψουν επιπρόσθετα προβλήματα στην διαχείριση των κεφαλαίων και με την UEFA.

Σε αυτή την επιστολή Βγενόπουλος και Πολέμης ενημέρωσαν τον Γόντικα ότι εάν τελικά παραιτηθεί θα πρέπει να «παγώσει» τα χρήματα που έχουν βάλει στον λογαριασμό της ΠΑΕ, μέχρι να εκλεγεί η νέα διοίκηση. Με αυτό τον διαφανή τρόπο Βγενόπουλος και Πολέμης ήθελαν να εξασφαλίσουν ότι τα χρήματα θα πάνε στους ποδοσφαιριστές και δεν θα χάνονταν σε άλλες υποχρεώσεις που πιθανώς να επέλεγε να τακτοποιήσει η νέα διοίκηση που θα προέκυπτε!

Από τη στιγμή λοιπόν που ο Γόντικας παρέμεινε στην θέση του, δεν υπάρχει θέμα στην διάθεση των χρημάτων.

Όπως αναρωτιέται ο συντάκτης του aioniapistos.gr «…είναι απορίας άξιο, ποιος στην παρούσα φάση, θέλησε να βγάλει προς τα έξω μια είδηση τόσο αλλοιωμένη, δημιουργώντας μπάχαλο σε ότι αφορά τα διοικητικά του Παναθηναϊκού;»
Keywords
Τυχαία Θέματα