ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΣΕ… ΒΑΘΟΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑΣ

18:40 2/7/2012 - Πηγή: Matrix24

Η προγραμματική συμφωνία των τριών κομμάτων που μετέχουν στην κυβέρνηση περιέχει στόχους με ορίζοντα τετραετίας, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ξεκαθαρίζοντας ότι σε αυτή τη φάση δεν πρόκειται να τεθεί θέμα ελάφρυνσης των βαρών που έχουν επωμιστεί οι πολίτες ή προστασίας των εργαζομένων.

«Αυτή τη στιγμή είναι ώριμο το ζήτημα της επιμήκυνσης της αποπληρωμής και πιστεύουμε και η αλλαγή του ΦΠΑ στην εστίαση είναι κάτι που έχουμε τα στατιστικά στοιχεία

ν’ αποδείξουμε ότι πρέπει ν’ αλλάξει, γιατί φέρνει τα αντίθετα από τα προσδοκώμενα αποτελέσματα», δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash 96. Όπως διευκρίνισε: «Η πορεία των τριών αφορά τους στόχους με ορίζοντα τετραετίας. Δεν θα τεθούν όλα τα θέματα αυτά, που περιέχονται στη συμφωνία των τριών. Δεν θα τεθούν απευθείας στην διαβούλευση με τους εταίρους μας, θα τίθενται κατά σειρά ωριμότητας, όταν είναι ώριμο το καθένα και θα είναι ευκολότερη η επίτευξη των στόχων μας».

Προανήγγειλε αλλαγές στο Δημόσιο, λέγοντας ότι ο μετασχηματισμός του είναι ανάγκη της ελληνικής οικονομίας και όχι πρόβλεψη του Μνημονίου και έθεσε το δίλημμα «αποκρατικοποίηση ή λουκέτο» για επιχειρήσεις όπως η ΛΑΡΚΟ. «Αν δεν αποκρατικοποιηθεί, αν δεν υπάρξει στρατηγικός επενδυτής, τότε θα κλείσει»

Keywords
Τυχαία Θέματα