ΦΡΕΝΟ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ

09:25 5/7/2012 - Πηγή: Matrix24

Φόρμουλα ψάχνει η κυβέρνηση και ο πρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Μεϊμαράκης, έπειτα από την παρέμβαση το ίδιου του πρωθυπουργού Α. Σαμαρά για να μην δοθεί το προσυμφωνημένο εκλογικό επίδομα στους υπαλλήλους της Βουλής.

Ο τέως πρόεδρος της Βουλής, Βύρων

Πολύδωρας ανέφερε ότι οι υπάλληλοι της Βουλής, βάσει νόμου, δικαιούνται 2.000 ευρώ για κάθε εκλογική αναμέτρηση και σημείωσε ότι ο ίδιος τελικά υπέγραψε για 1.000 αντί 4.000 ευρώ.

Καθότι φέτος είχαμε δύο εκλογικές αναμετρήσεις, οι υπάλληλοι ζήτησαν από τον πρώην πρόεδρο της Βουλής Βύρωνα Πολύδωρα διπλό επίδομα, δηλαδή 4.000 ευρώ. Ο Β. Πολύδωρας, ο οποίος βρέθηκε στο αξίωμα του προέδρου για ένα μήνα (το διάστημα ανάμεσα στις δύο εκλογές) αποδέχθηκε το αίτημα, αλλά επικαλούμενος την κρίση πρότεινε 1.000 ευρώ για τον καθένα, κάτι που έγινε αποδεκτό από τους υπαλλήλους.

Ύστερα από την κατακραυγή, συνεργάτες του νυν προέδρου, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, δήλωσαν ότι θα βρεθεί φόρμουλα για να μην δοθούν τα χρήματα. Σύμφωνα με πηγές του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος, με τον πρόεδρο της Βουλής επικοινώνησε ο Αντώνης Σαμαράς ο οποίος αποκάλεσε την απόφαση πρόκληση για τους πολίτες.

Κύκλοι που πρόσκεινται στον Βύρωνα Πολύδωρα σημείωσαν ότι αν ο Β. Μεϊμαράκης θεωρεί ότι ο προκάτοχός του έκανε λάθος, τότε ας ακυρώσει την απόφαση.

Keywords
Τυχαία Θέματα