ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

 Από ένα βαθμό πήραν στο Ηράκλειο το Σάββατο ΟΦΗ και ΠΑΟΚ μετά το μεταξύ τους 1-1 στο «Γεντί Κουλέ».

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τον Δικέφαλο του Βορρά μόλις στο 8′ σκοράροντας με τον Παπάζογλου ο οποίος εκμεταλλεύτηκε άριστα την κακή έξοδο του Γλύκου.

Ο ΠΑΟΚ συνήλθε σύντομα. Έστω και αν είχε τον προπονητή του Γιώργο

Δώνη στην εξέδρα λόγω τιμωρίας, οι Μακεδόνες έβαλαν την μπάλα κάτω και έφτασαν γρήγορα στην ισοφάριση (18′) με ωραίο σουτ του Φωτάκη.

Εν συνεχεία ο Δικέφαλος συνέχιζε να πιέζει, τη μεγάλη ευκαιρία όμως για ένα δεύτερο γκολ την έχασε ο ΟΦΗ. Στο 40′ ο Κουτσιανικούλης κέρδισε πέναλτι (αλλά και την αποβολή του Γλύκου) και ο Σίσιτς ανέλαβε την εκτέλεση. Ο Σλοβένος σούταρε αλλά ο Χακόμπο,που έχει εν τω μεταξύ μπει στο ματς, απέκρουσε και το σκορ έμεινε στο 1-1.

Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες είχαν από μία καλή ευκαιρία για να σκοράρουν, τόσο ο Παπάζογλου όμως όσο και ο Αθανασιάδης αστόχησαν από πλεονεκτικές θέσεις.

ΟΦΗ (Αναστόπουλος): Γουναρίδης, Βερόν, Μπανούσης (69′ Ζορμπάς), Χαριτωνίδης, Μονιάκης (53′ Κουρδάκης), Κουτσιανικούλης (79′ Περογαμβράκης), Παπάζογλου, Βάντο, Ιωαννίδης, Σόουζα, Σίσιτς.

ΠΑΟΚ (Δώνης): Γλύκος, Ρομπέρ (44′ Χακόμπο), Σαλπιγγίδης (71′ Πέλκας), Λίνο (66′ Σταφυλίδης), Φωτάκης, Λαζάρ, Κάτσε, Κουμάλο, Αθανασιάδης, Ιντζίδης, Ετο.

Keywords
Τυχαία Θέματα