ΚΑΙ ΝΕΟ (ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ) ΧΤΥΠΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΚΗ

Δεύτερο χτύπημα μέσα από την ίδια του την οικογένεια δέχθηκε χθες ο πρώην Υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος.

Μετά την αποκαλυπτική απολογία του εξαδέρφου του Νίκου Ζήγρα,ο οποίος κυριολεκτικά έκαψε τον κατηγορούμενο, τη σκυτάλη πήρε χθες η κρατούμενη κόρη του Αρετή Τσοχατζοπούλου.

Με μία γραπτή δήλωσή της μέσα από τις φυλακές του Κορυδαλλού αιφνιδίασε ακόμα και τον ίδιο της τον πατέρα .

Η Αρετή Τσοχταζοπούλου υπερασπιζόμενη την αθωότητά της, κόβει

και τις τελευταίες γέφυρες  με τον πατέρα της δηλώνοντας με επίσημο, σαφή και κατηγορηματικό τρόπο την πρόθεσή της να εκχωρήσει τα ακίνητα που απέκτησε με χρήματα του πατέρα της στο ελληνικό δημόσιο.

Πέρα από το εντυπωσιακό επικοινωνιακό στοιχείο, που αναμφίβολα περιέχει η επίμαχη δήλωση της Αρετής Τσοχατζοπούλου, δείχνει ότι έχει αποφασίσει να χαράξει διαφορετική γραμμή από τον πατέρα της και ήδη προσπαθεί να κερδίσει ελαφρυντικά  σε περίπτωση που μετά το τέλος του κύκλου της ανάκρισης παραπεμφθεί σε δίκη για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Νομικοί που παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου στοιχηματίζουν ότι οι εκπλήξεις τώρα αρχίζουν.

Εντός της εβδομάδας αναμένεται η απάντηση του πρώην Υπουργού Κύπρου Ντίνου Μιχαηλίδη, ο οποίος θα προσφύγει στη δικαιοσύνη εναντίον του Νίκου Ζήγρα που τον ενέπλεξε στη διακίνηση μαύρου χρήματος.

Ωστόσο, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται οι συμπληρωματικές απολογίες των άλλων κατηγορουμένων στην υπόθεση,η στάση των οποίων παραμένει και το μεγάλο ερωτηματικό όταν θα φτάσει η ώρα να βρεθούν τετ-α-τετ με τον ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή και τις εισαγγελείς Ευγενία Κυβέλου και Ελένη Σίσκου.

Κανένας δεν είναι σε θέση να προεξοφλήσει ποια θα είναι η υπερασπιστική τακτική που θα ακολουθήσουν, αν δηλαδή παραμείνουν πιστοί οπαδοί στη γραμμή της πλήρους άρνησης ή αν, πόσοι και ποιοι από αυτούς αποφασίσουν, έστω στο παρά ένα της ανάκρισης, να σπάσουν και τη δική τους σιωπή όπως έκανε πρόσφατα ο Νϊκος Ζήγρας.

Και βέβαια, όλοι περιμένουν να δουν αν ο Ακης Τσοχατζόπουλος, ιδιαίτερα μετά τα χτυπήματα εκ των έσω κρατήσει την ίδια στάση . Εκτός αν έχει κάτι να πει και αποφασίσει  να μιλήσει….

Keywords
Τυχαία Θέματα