Με καλοκαιρία το σούβλισμα

09:18 5/5/2013 - Πηγή: Matrix24

Συγκεκριμένα:

Αττική

Καιρός γενικά αίθριος, λίγες τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία στα ανατολικά βορειοανατολικοί μέχρι 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία από 17 έως 32 βαθμούς Κελσίου, στις παραθαλάσσιες περιοχές η μεγίστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες το μεσημέρι και το απόγευμα όποτε υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν τοπικές καταιγίδες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία από 14 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία

και Θράκη

Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες όποτε θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά βορειοανατολικοί μέχρι 4 μποφόρ και η θερμοκρασία από 13 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Αραιές νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία κατά τόπους θα πυκνώσουν και τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες θα σημειωθούν στα ορεινά τοπικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 τοπικά βορειοανατολικοί μέχρι 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 14 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Αραιές νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κατά τόπους θα είναι πιο πυκνές και θα σημειωθούν τοπικές καταιγίδες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί μέχρι 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 14 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Γενικά αίθριος ο καιρός με αραιές νεφώσεις από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και βαθμιαία στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ η θερμοκρασία από 16 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στην Κρήτη η μεγίστη θα είναι κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.

Νησιά ανατολικού Aιγαίου, Δωδεκάνησα

Γενικά αίθριος ο καιρός με αραιές νεφώσεις από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα έιναι βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία από 15 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα