ΝΕΦΩΣΕΙΣ, ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δ. Στερεά, τη Μακεδονία και τη Δ. Θράκη και παροδικές νεφώσεις στις υπόλοιπες περιοχές, επιφυλάσσει για σήμερα ο καιρός που θα βελτιωθεί από το μεσημέρι. Περιορισμένη ορατότητα κατά τόπους το πρωί.

Ο υδράργυρος θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα, από 14 έως 27 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 28 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα,

από 17 έως 30 στη Νότια Ελλάδα, από 17 έως 30 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 16 έως 30 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν νότιοι ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στο Βόρειο Αιγαίο ισχυροί και στο Ιόνιο νότιοι, νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση.

Αττική

Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες θα πυκνώσουν κατά περιόδους αναμένουμε σήμερα στην περιοχή της Αττικής. Ο υδράργυρος θα φτάσει τους 25 με 27 βαθμούς Κελσίου. Ασθενείς έως μέτριοι νότιοι άνεμοι θα φυσούν στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό.

Θεσσαλονίκη 

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και βελτίωση από το μεσημέρι και το απόγευμα, θα έχουμε σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 27 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νοτιοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι.

Keywords
Τυχαία Θέματα