ΝΕΚΡΟΣ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΑΠΟ ΕΚΡΗΞΗ ΣΕ ΗΜΕΡΟΠΛΟΙΟ ΣΤΗΝ ΚΩ

Παρότι, η Κως είναι νησί, που τα τελευταία χρόνια σημειώνει ρεκόρ στην ανοδική τάση των αφίξεων τουριστών, σήμερα η έκρηξη σε ημερόπλοιο με έναν νεκρό, συνιστά μελανό σημείο για τον ελληνικό τουρισμό.

Μένει να δούμε, ποια θα είναι η πολιτική διαχείριση του ζητήματος, μιας που μέχρις τις 22.30, η Υπουργός Τουρισμού δεν έχει προβεί σε σχετική δήλωση, όπως επίσης και ο Υπουργός Ναυτιλίας Κωστής Μουσουρούλης.

Όσον αφορά στο δυστύχημα,

αυτό σημειώθηκε στις 18:30 σήμερα το απόγευμα στο τουριστικό ημερόπλοιο «Εύα», ενώ αυτό εισερχόταν στο λιμάνι της Κώ. Έγινε έκρηξη από αδιευκρίνιστη αιτία την ώρα που το ημερόπλοιο εισερχόταν στο λιμάνι της Κω, με 28 επιβαίνοντες, εκ των οποίων δύο Έλληνες.

Πληροφορίες κάνουν λόγο ότι κάποιοι από τους επιβαίνοντες επιχείρησαν να εκτοξεύσουν βεγγαλικά με «κανονάκι» στο πλαίσιο εορταστικής εκδήλωσης. Νεκρός, είναι ο καπετάνιος του πλοίου και τραυματίες ένας 52χρονος Ολλανδός και μία 47χρονη Ολλανδή, ένας Βέλγος 30 ετών, μία 9χρονη και ένας 7χρονος από τη Γερμανία, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι τραυματίας είναι και ένας Έλληνας που επέβαινε στο σκάφος.

Keywords
Τυχαία Θέματα