ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΡΑΠΑΝΟ

Παρά τη διάθεση του Αλέξη Τσίπρα να περιμένει  τα πρώτα δείγματα γραφής της κυβέρνησης, πριν αρχίσει το πυρ ομαδόν, όπως έχει αποκαλύψει το matrix24.gr, ένας υπουργός της κυβέρνησης είχε από την αρχή την τιμητική του.


Ο λόγος για τον παραιτηθέντα χθες, Βασίλη Ράπανο, τον οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ είχε προλάβει να… στοχοποιήσει πριν καν ορκιστεί. Αιτία ήταν η έκθεση που είχε εκδώσει η Εθνική Τράπεζα,

μεσούσης της προεκλογικής περιόδου, στην οποία αναφέρονταν όλες οι δραματικές επιπτώσεις μιας ενδεχόμενης επιστροφής της χώρας στη δραχμή.

Στην Κουμουνδούρου είχαν τότε θεωρήσει ότι η έκθεση της Εθνικής (της οποίας προήδρευε ο Βασίλης Ράπανος) ήταν προεκλογικό χτύπημα κάτω από τη  μέση, εξ ου και η Κουμουνδούρου είχε προκαταβολικά στοχοποιήσει τον Ράπανο ως «εκπρόσωπο του τραπεζικού κατεστημένου».

Ωστόσο, χθες, ο Ράπανος παραιτήθηκε και πλέον… το μόνο μέτωπο που είχε ανοίξει ο ΣΥΡΙΖΑ με την κυβέρνηση δεν υπάρχει πια.

Πάντως δεν είναι και λίγα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που θεωρούν ότι ήταν λάθος η προσωπική επίθεση στον Βασίλη Ράπανο και ειδικότερα η κατηγορία περί εκπροσώπου του τραπεζικού κατεστημένου.

Οι γνωρίζοντες τον άνθρωπο και ειδικότερα το ήθος, την εντιμότητα και το αγωνιστικό του παρελθόν δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι ντράπηκαν με την κατηγορία που του προσήψε η Κουμουνδούρου, όταν μάλιστα ο Ράπανος δεν είναι στέλεχος ή μέτοχος ιδιωτικής τράπεζας, αλλά εκπρόσωπος του δημοσίου στην Εθνική Τράπεζα.

Ένας από αυτούς λέγεται ότι είναι και ο Γιάννης Μηλιός, ο υπεύθυνος για το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος, στο παρελθόν, έχει συνεργαστεί στενά, για τρία χρόνια, με τον Ράπανο, ο ένας ως εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ και ο άλλος ως εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ. Τα ίδια αισθήματα, ένιωσαν σύμφωνα με πληροφορίες του matrix24.gr και νεαρότερα στελέχη περί τον Αλέξη Τσίπρα, αφ’ ης στιγμής πληροφορήθηκαν ότι ο «στυγνός τραπεζίτης» είχε φυλακιστεί και εξοριστεί από τη δικτατορία επειδή έβαζε βόμβες σε τράπεζες!!!

Keywords
Τυχαία Θέματα