Διαβάστε τα ζώδια του Σαββάτου

Κριός Πολλές εκπλήξεις σας περιμένουν αυτό το διήμερο, οι περισσότερες από τις οποίες αφορούν τον επαγγελματικό τομέα, ανεξάρτητα απ’ το αν δουλεύετε ή όχι. Αν έχετε ενστάσεις για τον τρόπο που σας αντιμετωπίζει κάποιος προϊστάμενος, καλύτερα να μην τις διατυπώσετε τώρα. Σε σταθερή φάση τα ερωτικά σας- μην κυνηγάτε την αλλαγή για την αλλαγή.

Ταύρος Ο κύκλος σας, σας βλέπει με εξιδανικευμένο τρόπο σήμερα, Ταύροι, αλλά δεν είναι σαφές κατά πόσο σας συμφέρει να διατηρήσετε αυτή την εικόνα. Σε κάθε περίπτωση, ο Δίας σας προστατεύει από τις κακοτοπιές στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Περίεργη

η στάση ενός προσώπου της οικογένειας απέναντί σας. Βολιδοσκοπήστε πριν προβείτε σε αποφασιστικές κινήσεις.

Δίδυμος Μείνετε αφοσιωμένοι στην υποχρέωση που αναλάβατε (είτε σε επαγγελματικό, είτε σε ερωτικό επίπεδο) και θα δείτε ότι σε σύντομο διάστημα, οι κόποι σας θα ανταμειφθούν. Αποφύγετε να εμπλέξετε άσχετους στις δουλειές σας. Έντονη η χημεία σας με τους Υδροχόους, αυτό το Σαββατοκύριακο. Σας περιμένει είτε η απόλυτη σύμπνοια, είτε η ακραία διαφωνία.

Καρκίνος Η συντροφικότητα και η συνεργασία είναι τα σημεία κλειδιά αυτών των ημερών, αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δε σημαίνει ότι πρέπει να βάλετε τις ανάγκες των άλλων πάνω από τα δικά σας θέλω. Σταθμίστε προσεκτικά την κατάσταση. Ανατροπή του ερωτικού σκηνικού φέρνει η Αφροδίτη. Αντιμετωπίστε τα πράγματα με περισσότερο χιούμορ και λιγότερο μελοδραματισμό.

Λέων Η δημιουργικότητα που σας κατακλύζει τώρα δεν είναι καθόλου τυχαία, αφού συνδέεται αναπόδραστα με την θετική εξέλιξη των ερωτικών σας. Όποιος κι αν είναι αυτός που σας κάνει να αισθάνεστε έτσι, πρέπει να μείνει δίπλα σας πάση θυσία. Μην αποπαίρνετε αδέλφια και αδελφικούς φίλους αυτές τις μέρες- οι προθέσεις τους είναι αγνές.

Παρθένος Μια νέα εργασιακή προοπτική σας φέρνει σε ρήξη με φίλους και συνεργάτες, αλλά στο τέλος της ημέρας, Παρθένοι, ο καθένας κοιτάει το συμφέρον του. Μην υποκύψετε σε ψυχολογικούς εκβιασμούς, για κανένα λόγο. Ο Άρης σας δίνει την πρακτική και ψυχική δυναμική που χρειάζεστε για να κυνηγήσετε έναν αμφίβολο ερωτικό στόχο. Τολμήστε το.

Ζυγός Είναι καλή στιγμή τώρα να αρχίσετε να κάνετε κάποια σχέδια για το μακροπρόθεσμο μέλλον, χωρίς βέβαια να δεσμευτείτε αμετάκλητα . Οι ιδέες που έχετε στο μυαλό σας μπορούν να σας οδηγήσουν ψηλά, αν γίνουν γνωστές στα κατάλληλα άτομα. Μην παραμελείτε την ερωτική σας ζωή, Ζυγοί, όσο συγκεκριμένο κι αν είναι αυτό που έχετε στο μυαλό σας.

Σκορπιός Η υπομονή δεν είναι η αγαπημένη σας ασχολία, αλλά σ’ αυτή τη χρονική συγκυρία, είναι η μόνη σας επιλογή, Σκορπιοί. Μη θυσιάσετε έναν έρωτα που χτίσατε με δυσκολία, απλώς για να κάνετε την καθημερινότητά σας πιο βολική. Ο πόνος είναι μέσα στο παιχνίδι. Άνοδος στα οικονομικά σας, την οποία όμως πρέπει να αντιμετωπίσετε με μετριοπάθεια.

Τοξότης Ετοιμαστείτε να δείτε ένα μακροχρόνιο σχέδιο να πέφτει έξω, Τοξότες. Μικρό το κακό όμως, γιατί η Αφροδίτη σας κρατάει συνεχώς στο πόδι με νέες γνωριμίες και ιδέες (μερικές απ’ τις οποίες θα φανούν και κάπως επικίνδυνες για τα δεδομένα σας). Οι ερωτικές ισορροπίες ευτυχώς παραμένουν ως έχουν και η συμβίωση με το αγαπημένο σας πρόσωπο δεν δέχεται πλήγματα.

Αιγόκερως Μην αγνοήσετε τις προσκλήσεις που θα λάβετε για αυτό το Σαββατοκύριακο- είναι όλες ιδιαίτερα ευμενείς για το συμφέρον σας. Αν χρειαστεί, κινητοποιήστε και κάποιον φίλο σας, όπως και να ‘χει όμως, μη μείνετε κλεισμένοι στο σπίτι. Τα πράγματα στα ερωτικά σοβαρεύουν και μια απρόσμενη πρόταση σας κάνει να καταλάβετε ότι η σχέση σας ωρίμασε.

Υδροχόος Μια δύσκολη περίοδος φτάνει στο τέλος της και τώρα πρέπει με υπευθυνότητα να σχεδιάσετε τις επόμενες κινήσεις σας, χωρίς να επηρεαστείτε από τα πλήγματα που υπέστητε. Για καλή σας τύχη, ο Ερμής απαλύνει τη συνείδησή σας και σας βοηθάει να ξεχάσετε. Σε σταθερή πορεία τα αισθηματικά σας- μην επαναπαύεστε όμως στην επιτυχία σας.

Ιχθύς Σας δίνεται η επιλογή να παίξετε διαμεσολαβητικό ρόλο ανάμεσα σε δυο φίλους και να τερματίσετε μια προβληματική κατάσταση που σας απασχολεί όλους εδώ και καιρό. Είστε έτοιμοι όμως να αναλάβετε μια τέτοια ευθύνη; Η ώρα των αποφάσεων για τα ερωτικά έχει φτάσει, αλλά κάποιος προτιμάει να πετάει τη μπάλα στις κερκίδες

Keywords
Τυχαία Θέματα