Κραυγή απόγνωσης ηθοποιού, που κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του

Είναι ένας από τους κορυφαίους ηθοποιούς που υπάρχουν στο Ελληνικό καλλιτεχνικό στερέωμα και ιδιαίτερα αγαπητός από τους συναδέλφους του. Πρόκειται για τον Κώστα Αρζόγλου, ο οποίος παρά τα προβλήματα που του έχει επιφέρει η κρίση συνεχίζει να ελπίζει και να κρατά την αισιοδοξία του.

Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα RealLife, ο ιδιαίτερα αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για το σπίτι που αγόρασε με δάνειο στην Πετρούπολη , εκεί όπου ζει τα τελευταία χρόνια με την μικρή του κόρη, την δωδεκάχρονη Μαρία και μετά από 520 χρόνια δουλειάς , κατέληξε να ζει έναν Γολγοθά και να κινδυνεύει να χάσει το

περιουσιακό του στοιχείο.
Όπως αποκάλυψε στην εφημερίδα, η κύρια αιτία της καταστροφής του είναι ότι έχει μείνει απλήρωτος από παλαιότερες δουλειές. «Υπάρχει ένα υπόλοιπο απλήρωτο, το οποίο είτε μικρό, είτε μικρό είναι είτε μεγάλο, επί τρία χρόνια μου έχει επιφέρει τεράστια ζημιά. Μου οφείλονταν σκηνοθεσίες οι οποίες έχουν πάει και δύο περιοδείες η καθεμί! Μου οφείλονται χρήματα και από την τηλεόραση και την σειρά «Τα μυστικά της Εδέμ». Μιλάμε για πολλά λεφτά! Όταν αυτά μου λείπουν και δεν μπορώ να πληρώσω τριθς υποχρεώσεις μουμ, βρίσκομαι σε αδιέξοδο!» δηλώνει.
Ωστόσο, ο κ. Αρζόγλου προσπαθεί να μην βάζει το χρήμα πάνω από τις αξίες της ζωής γιατί όπως λέει «ναι, δεν είμαι καλά οικονομικά. Ναι, μου παίρνουν και το σπίτι. Μετά από μισό αιώνα δουλειάς, θυμώνω. Μπορεί κόποι μιας ζωής να πάνε στον δρόμο. Δεν ζητάω βοήθεια. Να το ζήσω το θέμα μέχρι τον πάτο. Το μόνο που μας κρατάει άλλωστε εδώ είναι η αξιοπρέπεια μας. Δεν μου αρέσει και δεν συνηθίζω καθόλου να κλαίγομαι αλλά, ρε παιδί μου, εδώ δεν το ήθελα και το έπαθα. Δηλαδή μπήκα σε ένα τούνελ στο οποίο με παρέσυραν να μπω και ξαφνικά μου λένε ξέρεις; Στην άκρη δεν θα έχιε φως, είναι σκοτάδι πάλι΄΄».

Keywords
Τυχαία Θέματα