“ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ”: Ν. Οικονομόπουλος: «Tρελός» για το στρατό, πρωταγωνιστής στις πίστες! – Τι λέει η κυβέρνηση;

  ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!  ΤΕΛΙΚΑ, ΜΗΠΩΣ Η ΤΡΟΙΚΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ “ΣΥΣΤΗΜΑ” ΕΙΝΑΙ …Ι5; Ι-5 λοιπόν, σύμφωνα με το “ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ”πήρε από το Πολεμικό Ναυτικό ο τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος και έτσι πέτυχε να σώσει τις πλατινέ ανταύγειες του. Επειτα από σειρά αναβολών εξαιτίας «χρόνιων νευρωσικών εκδηλώσεων», όπως αναφέρουν ψυχιατρικές γνωματεύσεις, χαρακτηρίστηκε ακατάλληλος για να υπηρετήσει, ενώ δύο μέρες μετά ξεκίνησε τις εμφανίσεις του σε κέντρο διασκέδασης δίπλα στην Ελλη
Κοκκίνου. Την Παρασκευή ο τραγουδιστής έκανε πρεμιέρα στο «Fever» με τον Σταμάτη Γονίδη

Kαι όλα αυτά τη στιγμή που οι στρατιωτικές αρχές δηλώνουν πως θα κάνουν πιο αυστηρό τον υγειονομικό κανονισμό προκειμένου να σταματήσει το φαινόμενο των ανίκανων-«μαϊμού» για στράτευσηπου χρόνια τώρα κυριαρχεί, με αποτέλεσμα οι ισχυροί και επώνυμοι να εξακολουθούν να βρίσκουν τρόπο να ξεγλιστρούν από το στράτευμα, ακόμη και τώρα που λόγω κρίσης οι ανάγκες σε έμψυχο δυναμικό είναι μεγαλύτερες από ποτέ. Ετσι, περιπτώσεις όπως αυτή του γνωστού τραγουδιστή Νίκου Οικονομόπουλου αποτελούν τρανταχτό παράδειγμα για το πώς μπορεί σήμερα κάποιος να αποφύγει τη στράτευση. Αρκεί ένα χαρτί από ιδιώτη γιατρό με πιο συνήθη διάγνωση αυτή των «νευρωσικών εκδηλώσεων», που περιλαμβάνει από κρίσεις πανικού μέχρι κατάθλιψη, αγχώδεις συμπεριφορές και διάφορες άλλες παρεμφερείς παθήσεις. Εν συνεχεία, συγκεκριμένη στάση και συμπεριφορά απέναντι στα μέλη των ιατρικών επιτροπών των Ενόπλων Δυνάμεων, με πόρισμα που να κάνει λόγο για «δυσπροσαρμοστικές εκδηλώσεις». Επειτα από δύο χρόνια αναβολών έρχεται, βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας, η τελική κρίση και μαζί το απολυτήριο Ι-5 λόγω σωματικής και ψυχικής ανικανότητας.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος, ενδεχομένως να μην είχε καμιά διάθεση να βρεθεί στον Στρατό. Από τη μια η πολλά υποσχόμενη καριέρα του, η οποία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και μάλιστα συνεχίζεται φέτος τον χειμώνα με την παρουσία του σε ένα δυνατό σχήμα. Από την άλλη το γεγονός ότι δεν θέλει να αποχωριστεί την περιποιημένη κόμη του-σήμα κατατεθέν της εικόνας του. Του το είχαν απαγορεύσει οι δισκογραφικές εταιρείες, καθιστώντας σαφές ότι οποιαδήποτε αλλαγή στο στυλ του θα έπρεπε να εξεταστεί τις διπλάσιες -ίσως και περισσότερες- φορές απ’ όσες αναγκάστηκε ο ίδιος να παρουσιαστεί ενώπιον των ιατρικών επιτροπών.

Αμέσως μετά την τελευταία αναβολή άρχισε τις εμφανίσεις του σε νυχτερινό κέντρο δίπλα στην Ελλη Κοκκίνου με την κόμη αναλλοίωτηΤο χρονικό της απαλλαγής

Τέσσερις επιτροπές της Ανώτατης Υγειονομικής Επιτροπής του Πολεμικού Ναυτικού μέσα σε διάστημα τεσσάρων χρόνων εξέτασαν τον τραγουδιστή προκειμένου να αποφανθούν αν ήταν ικανός να υπηρετήσει. Επειτα από σωρεία αναβολών και αφού κατατάχθηκε τελικά στο Πολεμικό Ναυτικό -παρουσιάστηκε μόλις για μία ημέρα- έκριναν, εξαιτίας και της αντιδραστικής του συμπεριφοράς, ότι δεν ήταν κατάλληλος για τις Ενοπλες Δυνάμεις – αλλά μόνο για τις μεγάλες πίστες.

10 Νοεμβρίου 2008: Ο τραγουδιστής παίρνει την πρώτη εξάμηνη αναβολή θητείας με

Keywords
Αναζητήσεις
οικονομοπουλος υψος ,
Τυχαία Θέματα