Πρώτο trailer για το Borderlands: Ποιους χαρακτήρες των video games θα δούμε στην ταινία;

Η ταινία Borderlands είναι επιτέλους έτοιμη να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους τον Αύγουστο, φέρνοντας τους μοναδικούς χαρακτήρες των γνωστών video games στη μεγάλη οθόνη. Τις τελευταίες ώρες μάλιστα κυκλοφόρησε και το πρώτο teaser trailer, μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα σιωπής, το οποίο επιτρέπει να πάρουμε μια μικρή γεύση.

Δείτε το πρώτο teaser του Borderlands

First teaser for the live-action ‘BORDERLANDS’

movie.

Trailer releases tomorrow. pic.twitter.com/lteKQGZPTG

— DiscussingFilm (@DiscussingFilm) February 20, 2024

Οι πρώτες εικόνες είναι ενδιαφέρουσες. Ωστόσο, η σύνοψη υπονοεί ότι η ταινία θα προσαρμόσει συγκεκριμένα στοιχεία του αρχικού παιχνιδιού προκειμένου να τα ταιριάξει σε μια τροποποιημένη ιστορία. Αντί να παρουσιάζει τέσσερις διαφορετικούς Vault Hunters σε αναζήτηση ενός μυστηριώδους κλειδιού στον επικίνδυνο εξωγήινο κόσμο της Pandora, η ταινία θα επικεντρωθεί στην αινιγματική Lilith και την αποστολή της να εντοπίσει την εξαφανισμένη κόρη ενός ισχυρού mogul.

Όλοι οι χαρακτήρες που θα δούμε στην ταινία BorderlandsLilith στο Borderlands: υποδύεται η Cate Blanchett

Η Lilith είναι ένας από τους χαρακτήρες που μπορούν να εντοπιστούν στο πρώτο Borderlands και έχει γίνει ένας από τους πιο σταθερούς χαρακτήρες της σειράς. Η Lilith είναι μια Siren, μία από τις έξι γυναίκες που γεννήθηκαν σε όλο το σύμπαν με ισχυρές ψυχικές ικανότητες.

Roland: υποδύεται ο Kevin Hart

Ο Roland είναι ένας από τους χαρακτήρες του πρώτο Borderlands. Ένας πρώην στρατιώτης του στρατού της Crimson Lance. Στα παιχνίδια ο Roland έγινε Vault Hunter αφού κατηγορήθηκε για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε. Ο Roland έγινε ηγέτης ανταρτών στο Borderlands 2.

Claptrap: υποδύεται ο Jack Black

Το ρομπότ Claptrap έχει λειτουργήσει ως οδηγός για τη σειρά, εισάγοντας τους παίκτες στον κόσμο της Pandora και σε όλους τους κινδύνους που υπάρχουν εκεί. Το Claptrap έχει εμπλακεί επίσης στο σενάριο ανά διαστήματα, όπως συνέβη όταν ανακοίνωσε τους χαρακτήρες ως “υπηρέτες” του στο Borderlands 2.

Dr. Patricia Tannis: υποδύεται η Jamie Lee Curtis

Η Dr. Patricia Tannis είναι ένας σχετικά δευτερεύων χαρακτήρας στο αρχικό Borderlands, αφού εμφανίζεται αργά στο πρώτο παιχνίδι. Ωστόσο, έγινε μια αφοσιωμένη σύμμαχος σε Vault Hunters όπως η Lilith και ο Roland.

Tiny Tina: υποδύεται η Ariana Greenblatt

Η Tiny Tina είναι μια ειδικός σε εκρηκτικά που εμφανίστηκε στο Borderlands 2. Παρά την προκλητική της στάση και τη νεαρή ηλικία της, η Tina αποδείχθηκε πολύ χρήσιμη σύμμαχος στους Vault Hunters καθώς πολέμησαν τον δρόμο τους στην Pandora.

Krieg: υποδύεται ο Florian Munteanu

Ο Krieg παρουσιάστηκε ως χαρακτήρας DLC για το Borderlands 2. Ένας πρώην Vault Hunter που αιχμαλωτίστηκε από την Hyperion και μετατράπηκε σε ένα φυσικά ικανό αλλά ακατανόητο μαχητή.

Mad Moxxi: υποδύεται η Gina Gershon

Η Mad Moxxi είναι μία από τις πιο αξέχαστες καταστηματάρχες της Pandora. Είναι ένα από τα κύρια μέλη του Clan Hodunk, της μεγάλης οικογένειας που εμφανίζεται στα παιχνίδια Borderlands.

Scooter: υποδύεται ο Steven Boyer

Ο Scooter είναι ένας από τους πιο ευπρόσδεκτους χαρακτήρες υποστήριξης στο Borderlands. Ο ταλαντούχος μηχανικός με μια αστεία αίσθηση του χιούμορ, ο Scooter αποδεικνύεται ως ένας κρίσιμος σύμμαχος για τους Vault Hunters στο παιχνίδι παρέχοντας οχήματα για τους χαρακτήρες των παικτών.

Ellie: υποδύεται η Ryann Redmond

Η Ellie είναι η κόρη της Mad Moxxi και αδελφή του Scooter. Ανέπτυξε μια δύσκολη σχέση με τη μητέρα της και τελικά μετακινήθηκε σε μια επικίνδυνη περιοχή της Pandora γνωστή ως The Dust.

Marcus: υποδύεται ο Benjamin Byron Davis

Ο Marcus Kincaid είναι ένας από τους πρώτους χαρακτήρες που παρουσιάστηκαν στο Borderlands, χρησιμεύοντας ως αφηγητής και οδηγός λεωφορείου που φέρνει τους Vault Hunters στο πρώτο τους μέρος στο Borderlands.

Hammerlock: υποδύεται ο Charles Babalola

Ο Hammerlock είναι ένας κυνηγός και ενθουσιώδης εξερευνητής στον κόσμο της Pandora. Η δίψα του για περιπέτεια δεν έχει επηρεαστεί από τα φυσικά τραύματα που έχει υποστεί εξερευνώντας τον κόσμο.

Krom: υποδύεται ο Olivier Richters

Στον κόσμο του Borderlands, ο Krom ήταν διευθυντής φυλακής που εργαζόταν για την εταιρεία Dahl. Ο Krom ήταν ένας από τα πρώτα bosses που αντιμετώπισαν οι παίκτες στο Borderlands και αντιμετωπίστηκε αρκετά γρήγορα.

The post Πρώτο trailer για το Borderlands: Ποιους χαρακτήρες των video games θα δούμε στην ταινία; appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα