Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 21 ως 27/2/2022

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ

Θετικές εξελίξεις σε επαγγελματικό επίπεδο προμηνύονται αυτή την εβδομάδα. Στις 23/2 το εξάγωνο του Άρη από τον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες χαρίζει έμπνευση και φαντασία. Δημιουργούνται οι καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να προχωρήσεις

σε επαγγελματικές επιλογές που σε εκφράζουν που θα απογειώσουν την καριέρα σου. Γεγονός είναι ότι μέσα από τις συγκεκριμένες αποφάσεις και επιλογές θα ενθουσιάσεις τα πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην επαγγελματική σου ζωή και θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για νέες και σημαντικές ευκαιρίες.

Στις 24/2 το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες χαρίζει αρμονικές στιγμές με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στο πλευρό σου. Μπορείς να περάσεις μοναδικά σε κοινωνικές επαφές και συναντήσεις που θα ευνοήσουν και την σχέση σου. Πιθανό είναι να υπάρξουν νέα πρόσωπα που έρχονται στη ζωή σου με σκοπό να δημιουργήσουν μία σταθερή σχέση με μακροχρόνια πορεία που θα σε ενθουσιάσει. Οι επαγγελματικές επιλογές που θα προκύψουν θα δώσουν την ευκαιρία για να αναδείξεις τις ικανότητές σου.

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε στόχους και φιλοδοξίες στις 25/2 καθώς το τετράγωνο του Ερμή από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο ανατρέπει τα δεδομένα. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν αποκαλύψεις και γεγονότα που θα σε αναγκάσουν να αλλάξεις τρόπο σκέψης και δράσης. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά τη συμπεριφορά και τον τρόπο που εκφράζεσαι καθώς απερισκεψία και εκνευρισμός είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσουν προβλήματα με πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αισιοδοξία κυριαρχεί και αυτή την εβδομάδα σε προσωπικές επιλογές και επαγγελματικές βλέψεις. Στις 23/2 το εξάγωνο του Άρη από τον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες σου δίνει την ευκαιρία να προχωρήσεις σε μελλοντικούς σχεδιασμούς με αυτοπεποίθηση και φαντασία. Πιθανό είναι να υπάρξουν επαγγελματικές προτάσεις που σχετίζονται με το εξωτερικό που θα σε ενθουσιάσουν. Παράλληλα δεν αποκλείεται να υπάρξουν ταξίδια που πάντα ονειρευόσουν να πραγματοποιήσεις. Αυτά τα ταξίδια θα σε φέρουν σε επαφή με νέους πολιτισμούς και κουλτούρες που έχουν να σου προσφέρουν πολλά.

Το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνας στους Ιχθύες στις 24/2 δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να διασκεδάσεις με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος και το ταίρι σου. Αισιοδοξία, χαρά και ζωντάνια θα σε βοηθήσουν να πρωταγωνιστήσεις στο περιβάλλον που κινείσαι και να βρεθείς στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Νέες γνωριμίες είναι πιθανό να προκύψουν που θα σε βοηθήσουν να επαναπροσδιορίσεις στην κοσμοθεωρία σου εμπλουτίζοντας τις γνώσεις και την προσωπική σου φιλοσοφία.

Επαγγελματικές εξελίξεις μπορεί να προκύψουν μέσα στην εβδομάδα με το τετράγωνο του Ερμή από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στο ζώδιό σου στις 25/2 καθώς πιθανό είναι να υπάρξουν ανατροπές που θα σε επηρεάσουν. Επικεντρώσου στα σχέδιά σου και σε πιθανές αλλαγές που πρέπει να πραγματοποιήσεις χωρίς να εκτονώσεις την νευρικότητα σε πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην καριέρα σου. Προσπάθησε να μετριάσεις την απερισκεψία και τον αυθορμητισμό που μπορεί να σε φέρει σε δύσκολη θέση με ανώτερους και φιγούρες εξουσίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μη διστάσεις να προχωρήσεις σε οικονομικές επιλογές μέσα στην εβδομάδα καθώς ευνοούνται σημαντικά και μπορούν να αποδώσουν οφέλη που θα σε ανακουφίσουν ψυχολογικά. Το εξάγωνο του Άρη από τον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 23/2 σου δίνει την δυνατότητα να κινηθείς ενστικτωδώς σε οικονομικές υποθέσεις και επιχειρηματικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν. Αντιλαμβάνεσαι ποιες επιλογές είναι οι κατάλληλες για εσένα και μπορείς να κινηθείς με δυναμισμό χωρίς να χάσεις την δημιουργικότητα και τη φαντασία που είναι απαραίτητα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 24/2 απογειώνει το πάθος και τον αισθησιασμό στην προσωπική σου ζωή. Μπορείς να ξεπεράσεις εμμονές και φόβους που επηρεάζουν την σχέση σου και να δημιουργήσεις έναν περιβάλλον μέσα στο οποίο θα εκφραστούν βαθύτερα συναισθήματα και σκέψεις με μεγάλη ευκολία. Ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα θα σε φέρουν πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι σου και θα σου δώσουν την ευκαιρία να βιώσεις την απόλυτη συγχώνευση.

Ανατροπές σε ταξίδια και εμπορικές συμφωνίες είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν μετά τετράγωνο του Ερμή από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 25/2. Καλά θα κάνεις να είσαι προετοιμασμένος για να αλλάξεις το πρόγραμμά σου ή να επαναπροσδιορίσεις την στάση σου απέναντι σε συνεργασίες λόγω αποκαλύψεων που έρχονται στην επιφάνεια. Προσπάθησε να συγκρατήσεις τη νευρικότητα και να δώσεις στο περιβάλλον που κινείσαι να καταλάβει ότι δεν θα δεχτείς παρασκήνιο και υπονόμευση από πρόσωπα που εμπιστεύεσαι. Βασική προϋπόθεση όμως είναι να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό που μπορεί να οδηγήσει σε απερισκεψία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εντυπωσιακές εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν μέσα στην εβδομάδα σε ότι αφορά σχέσεις και συνεργασίες. Το εξάγωνο του Άρη από τον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 23/2 σε βοηθά να ξεπεράσεις αντιπαραθέσεις και ανταγωνιστικές συμπεριφορές σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Η κατανόηση και η ενσυναίσθηση πρωταγωνιστούν και δημιουργούν ένα ιδανικό περιβάλλον μέσα στο οποίο μπορείς να δημιουργήσεις και να προχωρήσεις σε επιλογές που σου ταιριάζουν. Νέες επαγγελματικές ευκαιρίες έρχονται καθώς οι προτάσεις που προκύπτουν εξιτάρουν το πνεύμα και την δημιουργικότητα σου.

Πάθος και ρομαντισμός κυριαρχούν στην προσωπική σου ζωή με το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 24/2. Δεν θα διστάσεις να εκφραστείς συναισθηματικά προς τον σύντροφό σου από καλύπτοντας ανάγκες και σκέψεις που αφορούν την σχέση σας. Πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου καθώς σε φορτίζουν συναισθηματικά και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για συντροφικότητα και σταθερότητα στα αισθηματικά σου. Καλό είναι βέβαια να συγκρατήσεις αυταπάτες και να περιορίσεις πιθανές φιλοδοξίες που δημιουργούνται από την ανάγκη να βιώσεις κάτι ονειρικό και παραμυθένιο.

Συγκράτησε τα νεύρα σου στις 25/2 καθώς το τετράγωνο του Ερμή από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο δεν σου επιτρέπει να λειτουργήσεις ομαλά σε οικονομικές και προσωπικές συζητήσεις. Η καχυποψία κάνει την εμφάνισή της με απότομο και εριστικό τρόπο και αυτό μπορεί να επηρεάσει οικονομικές συνεργασίες και επιχειρηματικές συμφωνίες. Καλό είναι επίσης να είσαι προετοιμασμένος για ανατροπές που μπορεί να σε απογοητεύσουν καθώς θα επηρεάσουν στόχους και φιλοδοξίες με καθοριστικό τρόπο.

ΛΕΩΝ

Επαγγελματικές επιδιώξεις και σχέδια μπορούν να επιτευχθούν μέσα στην εβδομάδα καθώς το εξάγωνο του Άρη από τον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 23/2 δίνει ευκαιρίες. Δυναμισμός και δημιουργικότητα εναρμονίζονται μοναδικά και μπορούν να δώσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στον επαγγελματικό χώρο. Παράλληλα μπορείς να κλείσεις γραφειοκρατικές υποθέσεις κινούμενος διαισθητικά κερδίζοντας το μέγιστο για εσένα. Μην διστάσεις να προχωρήσεις σε οικονομικές συναλλαγές καθώς το πιθανότερο είναι να είναι επιτυχημένες και να αποδώσουν σημαντικά οφέλη.

Με την Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 24/2 σου δίνεται η δυνατότητα να ξεπεράσεις λεπτομέρειες και πρακτικά ζητήματα που επηρεάζουν την σχέση σου. Επικεντρώσου σε αλλαγές και σε βαθύτερα συναισθήματα που σε βοηθούν να ξεπεράσεις εμμονές και προκαταλήψεις. Άφησε την γκρίνια στο περιθώριο και απόλαυσε στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς με τον άνθρωπό σου που θα ανανεώσουν την σχέση σου. Αλλαγές σε ότι αφορά την ρουτίνα και την καθημερινότητα θα ευνοήσουν σημαντικά την προσωπική σου ζωή.

Προσεκτικός στην επικοινωνία θα πρέπει να είσαι στις 25/2 καθώς το τετράγωνο του Ερμή από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να ταλαιπωρήσει συνεργασίες και σχέσεις. Γεγονός είναι ότι έχεις την τάση να εκφράζεσαι σπασμωδικά και απερίσκεπτα και αυτό θα ενοχλήσει τους γύρω σου. Καλό είναι επίσης να είσαι προετοιμασμένος για εκνευρισμό και επιθετικές διαθέσεις από τους σημαντικούς άλλους στη ζωή σου που μπορεί αρχικά να σε απογοητεύσουν. Συγκράτησε τη νευρικότητα και δείξε ψυχραιμία προσπαθώντας να “αποκρούσεις” με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κάθε δύσκολη στιγμή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσωπική ζωή και ταλέντα έρχονται στο προσκήνιο και πάλι μέσα στην εβδομάδα. Με το εξάγωνο του Άρη από τον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 23/2 σου δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσεις αποφασιστικά σε καλλιτεχνικά σχέδια που σε ενδιαφέρουν. Παράλληλα το πάθος και ο αισθησιασμός έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή και σε βοηθούν να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου ξεπερνώντας δυσκολίες και κακές στιγμές. Δώσε χρόνο σε παιδιά καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να νιώσεις την παιδικότητα που έχεις ανάγκη και να απολαύσεις τον χρόνο σου μαζί τους.

Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 24/2 δημιουργεί την ανάγκη για διασκέδαση και κέφι. Μην διστάσεις να απολαύσεις στιγμές χαράς με το ταίρι σου καθώς μία έξοδος θα απογειώσει την διάθεσή σου. Νέες γνωριμίες είναι πολύ πιθανό να προκύψουν που θα προκαλέσουν έντονο καρδιοχτύπι και ενδιαφέρον. Προσπάθησε να μην εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις καθώς αργότερα δεν αποκλείεται να απογοητευτείς από συμπεριφορές. Σημαντικό είναι να περάσεις όμορφα δίνοντας χρόνο στον εαυτό σου για να βγάλεις τα σωστά συμπεράσματα.

Η καθημερινότητα μπορεί να σε ταλαιπωρήσει στις 25/2 καθώς ανατρεπτικά γεγονότα και συμπεριφορές στον εργασιακό χώρο θα δημιουργήσουν υπερένταση. Είναι σημαντικό να συγκρατήσεις τα νεύρα σου και να αποκρούσεις πιθανές επιθέσεις από πρόσωπα στον συναδελφικό περίγυρο. Καλό είναι επίσης να είσαι προετοιμασμένος με ένα δεύτερο πλάνο σε πιθανές επαγγελματικές και γραφειοκρατικές υποθέσεις καθώς οι ανατροπές που θα προκύψουν θα σε αναγκάσουν να επαναπροσδιορίσεις την στάση σου.

ΖΥΓΟΣ

Εξαιρετικές ιδέες θα υπάρξουν μέσα στην εβδομάδα που θα σε βοηθήσουν σε εργασίες στον προσωπικό σου χώρο ή σε ζητήματα που αφορούν την οικογένεια. Το εξάγωνο του Άρη από τον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 23/2 φροντίζει να σου χαρίζει φαντασία και έντονη διαίσθηση που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις δυσκολίες σε οικογενειακό επίπεδο. Η κατανόηση και η αποφασιστικότητα λειτουργούν σε απόλυτη αρμονία και δημιουργούν τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για λύσεις σε ζητήματα που σε έχουν απασχολήσει έντονα.

Το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 24/2 δημιουργεί ένα άκρως ρομαντικό και αισθησιακό περιβάλλον στην προσωπική σου ζωή. Η μέρα απαιτεί τρυφερότητα και φαντασία. Στιγμές για δύο θα χαρίσουν χαρά και πάθος τόσο σε σένα όσο και στο ταίρι σου καθώς είναι σημαντικό να βιώσεις την συντροφικότητα και την ασφάλεια που σου χαρίζει. Πρόσωπα μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον δεν αποκλείεται να εκφράσουν συναισθήματα για εσένα που θα προκαλέσουν έντονη αναστάτωση. Απόλαυσε τις στιγμές και δώσε ευκαιρίες σε ανθρώπους που μπορούν να σου προσφέρουν πολλά.

Με το τετράγωνο του Ερμή από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 25/2 καλό είναι να είσαι προετοιμασμένος για ανατροπές σε σχέδια που αφορούν απολαύσεις και διακοπές ή καλλιτεχνικές δράσεις που σου κεντρίζουν την προσοχή. Προσπάθησε να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό και να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να κατασταλάξεις σε πολύτιμα συμπεράσματα. Νευρικότητα και βιασύνη θα οδηγήσουν σε κόντρες σε επαγγελματικό επίπεδο ή με το ταίρι σου που είναι βέβαιο ότι θα κοστίσουν στην σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αξιοποίησε επαγγελματικές ευκαιρίες που έρχονται μέσα στην εβδομάδα καθώς το εξάγωνο του Άρη από τον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες αναδεικνύει σημαντικές δυνατότητες στην καριέρα σου. Μην διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες που αφορούν το εμπόριο και την επικοινωνία καθώς είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιάσεις με τις κινήσεις σου. Η δημιουργικότητα και η έμπνευση χαρακτηρίζουν τις προσπάθειές σου και αυτό είναι αρκετό για να πείσεις πρόσωπα με τα οποία συνομιλίες για τις προθέσεις σου. Μετακινήσεις για επαγγελματικούς λόγους είναι βέβαιο ότι θα φτιάξουν τη διάθεση σου.

Στις 24/2 το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνας στους Ιχθύες χαρίζει τρυφερότητα και ρομαντισμό στις προσωπικές σχέσεις. Οι συνθήκες είναι ιδανικές για να διασκεδάσεις με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στο πλευρό σου ή με νέα γνωριμία που έρχεται στη ζωή σου και σε ενθουσιάζει. Παιχνίδια μυαλού και φαντασίας θα ομορφύνουν τα αισθηματικά σου και θα σου δώσουν την ευκαιρία να περάσεις μοναδικές στιγμές που θα σε γεμίσουν αισιοδοξία και χαρά.

Προστάτευσε τις οικογενειακές σχέσεις στις 25/2 καθώς το τετράγωνο του Ερμή από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο δεν σου επιτρέπει να λειτουργήσεις με ηρεμία. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανατροπές σε οικογενειακά θέματα που θα προκαλέσουν υπερένταση, φρόντισε να μην ξεσπάσεις τα νεύρα σου στο οικογενειακό περιβάλλον. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις και σε ότι αφορά συμφωνίες σε σχέση με την ακίνητη περιουσία καθώς οι αλλαγές και οι αποκαλύψεις θα επηρεάσουν την πορεία τους. Καλό είναι να έχεις ένα Plan B που θα σε βγάλει από την δύσκολη θέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μη διστάσεις να προχωρήσεις με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση σε οικονομικές συμφωνίες και σχέδια στις αρχές της εβδομάδας. Το εξάγωνο του Άρη από τον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες λειτουργούν ευνοϊκά για εσένα και σου δίνουν ευκαιρίες που μπορείς να αξιοποιήσεις. Βάλε τη φαντασία να δουλέψει καθώς είναι βέβαιο ότι θα έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και θα βοηθήσει στην επίτευξη οικονομικών στόχων και φιλοδοξιών. Παράλληλα δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα από το οικογενειακό περιβάλλον που θα σε βοηθήσουν σε πιθανές δύσκολες οικονομικές στιγμές που μπορεί να βιώνεις.

Στις 24/2 το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες ενισχύει το πάθος και τον αισθησιασμό στην προσωπική σου ζωή. Θέλεις να απολαύσεις τις μικρές χαρές της ζωής με το ταίρι σου και σου δίνεται η δυνατότητα να το πραγματοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Προσοχή όμως θα πρέπει να δείξεις τον τρόπο που διαχειρίζεσαι την ύλη καθώς είναι εύκολο να ξεφύγεις σε σπατάλες και περιττά έξοδα προκαλώντας προβλήματα στον προϋπολογισμό σου.

Το τετράγωνο του Ερμή από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 25/10 επηρεάζει την επικοινωνία με πρόσωπα από τον κοντινό περίγυρο καθώς αποκαλύπτονται καταστάσεις που σε εκνευρίζουν. Σημαντικό είναι να δείξεις ωριμότητα και να επικρατήσει η λογική καθώς οι κόντρες που μπορεί να προκύψουν θα επηρεάσουν σημαντικές σχέσεις για εσένα. Ανατροπές σε εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες είναι πολύ πιθανό να προκύψουν, φρόντισε να μην κολλήσεις εμμονικά σε δεδομένα που δεν σε εξυπηρετούν και προσπάθησε να επαναπροσδιορίσεις την στάση σου χωρίς νεύρα και επιθετικές συμπεριφορές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο πρωταγωνιστικός ρόλος και πάλι είναι δικό σου αυτή την εβδομάδα καθώς νιώθεις ότι η αυτοπεποίθηση και η αποφασιστικότητά σου μπορεί να φέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Το εξάγωνο του Άρη από το ζώδιό σου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 23/2 χαρίζει ευκαιρίες σε επαγγελματικές και προσωπικές υποθέσεις που θα σε ενθουσιάσουν. Δεν χάνεις τον δυναμισμό που συνδυάζεται με την διαίσθηση και αυτό σε βοηθά να κάνεις τις καλύτερες δυνατές επιλογές. Φρόντισε μόνο να συγκρατήσεις τον παρορμητισμό σου ώστε να μην υπάρξουν απερίσκεπτα λάθη πού θα σε προβληματίσουν.

Στις 24/2 το εξάγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιό σου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες σου επιτρέπει να δημιουργήσεις ένα άκρως ρομαντικό και αισθησιακό περιβάλλον για δύο. Γεγονός είναι ότι θέλεις να καλύψεις σε απόλυτο βαθμό τις ανάγκες σου, όμως έχεις κατανόηση για τις ανάγκες και του συντρόφου σου και αυτό μπορεί να φέρει η αρμονία στην σχέση. Νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να προκύψουν καθώς εντυπωσιάζεις με την γοητεία και τη λάμψη σου και κερδίζεις την προσοχή του περιβάλλοντος μέσα στο οποίο κινείσαι.

Οικονομικές ανατροπές είναι πιθανό να προκύψουν στις 25/2 με το τετράγωνο του Ερμή από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν αλλαγές σε οικονομικές συμφωνίες που θα σε αναστατώσουν και θα δημιουργήσουν ανασφάλεια. Προσπάθησε να συγκρατήσεις το πείσμα και τον εκνευρισμό και να μην ξεσπάσεις σε πρόσωπα με τα οποία συνομιλίες καθώς αυτό μπορεί να έχει δυσάρεστες συνέπειες. Επαναπροσδιόρισε την στάση σου παρόλο τον αιφνιδιασμό που μπορεί να νιώσεις καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να βρεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο συναισθηματισμός που επικρατεί το τελευταίο χρονικό διάστημα επηρεάζει την διάθεσή σου, όμως μπορείς να τον διαχειριστείς με μεγαλύτερη ευκολία και αυτό είναι το θετικό για εσένα. Το εξάγωνο του Άρη από τον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 23/2 σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις οικονομικές υποθέσεις του παρελθόντος με επιτυχία. Παράλληλα σε βοηθά να επικεντρωθείς σε στόχους που μπορεί να έχεις καθώς σου εμπνέουν χαρά και δημιουργικότητα. Κινήσου διαισθητικά σε ότι αφορά πρόσωπα που προσπαθούν να σε υπονομεύσουν καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να αποφύγεις τις παγίδες τους.

Το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 24/2 σε βοηθά να δημιουργήσεις ένα άκρως ρομαντικό και σταθερό περιβάλλον στην προσωπική σου ζωή. Απολαμβάνεις την συντροφιά του προσώπου που πρωταγωνιστεί στη ζωή σου και φροντίζεις να του χαρίσεις όμορφες στιγμές. Πρόσωπα από το παρελθόν δεν αποκλείεται να επιστρέψουν διεκδικώντας και πάλι να μπουν στη ζωή σου. Οι ευαισθησίες σου μπορεί να οδηγήσουν σε λάθος επιλογές για αυτό φρόντισε να πάρεις αποστάσεις ώστε να βγάλεις ρεαλιστικά συμπεράσματα και να πραγματοποιήσει σωστές επιλογές.

Το τετράγωνο του Ερμή από το ζώδιό σου με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 25/2 δεν βοηθούν να συγκρατήσεις την ψυχραιμία σου. Προσπάθησε να περιορίσεις τον αυθορμητισμό και την επιθετικότητα που μπορεί να εκδηλώσεις στον τρόπο που επικοινωνείς καθώς αυτό θα δυσκολέψει τις συνεργασίες και τις σχέσεις σου. Σημαντικό είναι να επαναπροσδιορίσεις σχέδια και διαθέσεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου καθώς οι ανατροπές που μπορεί να προκύψουν σε καλούν να πραγματοποιήσεις αλλαγές. Σημαντικό είναι αυτές οι αλλαγές να επικεντρώνονται σε επίπεδο νοοτροπίας και ιδιοσυγκρασίας γιατί αυτό θα σε βοηθήσει να εξελιχθείς και να περάσεις σε άλλο επίπεδο.

ΙΧΘEIΣ

Αξιοποίησε δυνατότητες που σου δίνονται μέσα στην εβδομάδα για να προχωρήσεις την επίτευξη στόχων και φιλοδοξιών. Το εξάγωνο του Άρη από τον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου στις 23/2 σου δίνει την ευκαιρία να λειτουργήσεις με δημιουργικότητα και φαντασία σε προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους και να ενθουσιάσεις το περιβάλλον που κινείσαι με τις προτάσεις σου. Η ανάγκη να πρωταγωνιστήσεις στο φιλικό περιβάλλον θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις από κοινού σε δράσεις που θα ανακουφίσουν την ψυχή σου και θα υποστηρίξουν πρόσωπα που έχουν πραγματικά ανάγκη.

Το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 24/2 σε βοηθά να περάσεις μοναδικά σε φιλικές παρέες διασκεδάζοντας κάθε στιγμή με πρόσωπα που αγαπάς. Μέσα από το φιλικό περιβάλλον δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξομολογήσεις από πρόσωπα που διεκδικούν να κατακτήσουν την καρδιά σου. Καθοριστικό είναι το γεγονός ότι έχετε κοινή προσέγγιση για την ζωή. Ομαδικές προσπάθειες και συλλογικούς στόχους είναι βέβαιο ότι θα βοηθήσουν να ικανοποιήσεις κάθε ανάγκη που έχεις για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο σύνολο.

Αποκαλύψεις μπορεί να υπάρξουν για παρελθούσες καταστάσεις με το τετράγωνο του Ερμή από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 25/2. Καλό είναι να είσαι προετοιμασμένος προσπαθώντας να συγκρατήσεις την συναισθηματική φόρτιση και τον εκνευρισμό σου. Προσπάθησε επίσης να έχεις ένα δεύτερο πλάνο σε ότι αφορά επαγγελματικές και γραφειοκρατικές υποθέσεις που εκκρεμούν καθώς οι αλλαγές και οι ανατροπές μπορεί να σε θορυβήσουν. Σημαντικό είναι να μην παρασυρθείς από το συναίσθημα και την ευαισθησία χάνοντας την ευθυκρισία σου καθώς αυτό θα έχει κόστος.

The post Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 21 ως 27/2/2022 appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
αστρολογικες προβλεψεις, ζωδια σημερα, ιχθύες, νέα, επηρεάζει, προσφορες, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , σταση εργασιας, αποτελεσματα, δυνατα, αφροδιτη, εξοδος, καριερα, ομορφα μυστικα, παιχνιδια, προγραμμα, υλη, αισιοδοξια, αρμονια, αυτοπεποιθηση, γεγονοτα, γεγονος, γνωριμια, γοητεια, δευτερο, διαστημα, δυνατοτητα, δειξε, δειτε, ευκαιρια, ευκολο, εκνευρισμος, εβδομαδα, εμμονες, εμπνευση, εμφάνιση, εξοδα, επικοινωνια, επηρεάζει, επιτυχια, ερχεται, ερχονται, ζωη, ζωδιο, ζωης, ιδεες, ηρεμια, θετικο, καχυποψια, λαθη, λαθος, λαμψη, λεπτομερειες, μπορεις, μυστικα, νευρα, παντα, οικογενεια, ωριμοτητα, παιδια, παθος, περιβαλλον, πεισμα, ποσειδωνας, προβληματα, ψυχη, ρομαντισμος, ρολο, σκεψεις, σχεδια, ταξιδια, ταση, τετραγωνο, φαντασια, χατζηβασιλειου, χαρα, ψυχολογικα, ψυχραιμια, ομορφα, ασφαλεια, δωσε, δωσεις, γνωσεις, ιδανικο, ιχθύες, καρδια, νιωθεις, θεματα
Τυχαία Θέματα