«Πάμε αλλιώς»: Όλες οι τεχνικές για να ζείτε καλύτερα στο πιο συναρπαστικό podcast με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου

Το νέο podcast της Βίκυς Χατζηβασιλείου μας προκαλεί να αλλάξουμε ρότα και να το πάρουμε επιτέλους αλλιώς για να έχουμε τη ζωή που θέλουμε, να είμαστε χαρούμενοι και επιτυχημένοι.

Το «Πάμε αλλιώς» θα σας δείξει ακριβώς αυτό που λέει, τον διαφορετικό τρόπο να πορευτείτε, ώστε να είναι η διαδρομή σας ευκολότερη, υγιέστερη μέσα έξω, ομορφότερη, πιο επιτυχημένη και πιο διαρκής. Όλες οι τεχνικές για να ζείτε καλύτερα μέσα-έξω.

Ακούστε το εδώΓι’ αυτό δεν ζεις τη ζωή που θέλεις!

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου

μοιράζεται τα μυστικά των μεγάλων δασκάλων της αυτογνωσίας για ό,τι μας μπλοκάρει απ’ το να ζήσουμε τη ζωή που θέλουμε. Για τα «προγράμματα» που είναι εγγεγραμμένα στο υποσυνείδητό μας, που εγκαταστάθηκαν εκεί από μια λάθος δική μας ερμηνεία όταν ήμασταν παιδιά και μας καθηλώνουν σε μια ζωή μετριότητας. Τα καλά νέα είναι ότι αλλάζοντας πεποιθήσεις αλλάζετε όλη σας τη ζωή! Πώς; Με το να… «Πάμε αλλιώς». Και η καταλληλότερη στιγμή για να το καταφέρετε, είναι… ΤΩΡΑ!

The post «Πάμε αλλιώς»: Όλες οι τεχνικές για να ζείτε καλύτερα στο πιο συναρπαστικό podcast με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πάμε, Όλες, Βίκυ Χατζηβασιλείου,pame, oles, viky chatzivasileiou