Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 7 ως 13/2/2022.

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα αρχίζει με τον Ερμή να περνάει στον Υδροχόο και να σου δίνει την ευκαιρία να προχωρήσεις σε σχέδια και φιλοδοξίες με μεγαλύτερη ευκολία. Η ανάγκη να επικοινωνήσεις με το φιλικό περιβάλλον είναι έκδηλη και σου δίνει την δυνατότητα να εκφράσεις σκέψεις και απόψεις με αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Προσοχή θα

πρέπει να δείξεις σε αλαζονικές συμπεριφορές καθώς δεν αποκλείεται να έρθεις σε ρήξεις με πρόσωπα που διαφωνούν μαζί σου. Οφείλεις να δεχτείς την διαφορετικότητα και απόψεις που δεν συμπλέουν με τις δικές σου.

Η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα στις 16/2 επικεντρώνει την προσοχή σου σε προσωπικές και φιλικές υποθέσεις. Δεν είναι δύσκολο να προχωρήσεις στο οριστικό κλείσιμο κύκλων στην προσωπική σου ζωή. Όμως πιθανό είναι να παρασυρθείς από ανασφάλειες και φόβους που υποβόσκουν και μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη. Οι επιλογές και οι αποφάσεις αυτής της περιόδου θα επηρεάσουν άμεσα την δημόσια εικόνα σου και το αντίκτυπο που έχεις στον κοινωνικό περίγυρο. Προστάτεψε τον εαυτό σου από πρόσωπα που προσπαθούν να σε κατευθύνουν με σκοπό την προσωπική τους προβολή.

Ο Ήλιος περνάει στους Ιχθύες στις 18/2 δίνοντάς σου την ευκαιρία να μπεις σε μία διαδικασία επανεξέτασης των προηγούμενων κινήσεων σου. Παρασκήνιο στον εργασιακό χώρο θα σε απασχολήσει έντονα καθώς έρχεται στην επιφάνεια και σε απογοητεύει. Προσπάθησε μόνο να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου καθώς τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα δεν σου επιτρέπουν να διαχειριστείς με ωριμότητα την κατάσταση. Την ίδια μέρα το εξάγωνο του Δία από τους Ιχθύες με τον Ουρανό στον Ταύρο προμηνύει ευκαιρίες και δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές συνθήκες ώστε να κλείσεις καταστάσεις του παρελθόντος που σε επιβαρύνουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής περνάει στον Υδροχόο και σου δίνει μέσα στην εβδομάδα την ευκαιρία να κλείσεις επαγγελματικές εκκρεμότητες που επανέρχονται στο προσκήνιο. Σημαντικό είναι να επικεντρωθείς σε σχέδια και συζητήσεις που μπορεί να ευνοήσουν την προσωπική σου εξέλιξη καθώς ο απώτερος στόχος είναι να πετύχεις τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες. Σημαντικό είναι να δείξεις ωριμότητα και υπευθυνότητα χωρίς να επιτρέψεις στον συντηρητισμό να επηρεάσει την σκέψη σου. Μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον θα υπάρξουν πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν να αναδείξεις τις δυνατότητές σου και θα πιστέψουν σε σένα.

Η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα στις 16/2 σε καλεί να αφοσιωθείς σε οικογενειακές και επαγγελματικές καταστάσεις που έρχονται στο προσκήνιο. Δεν είναι εύκολο να ξεφύγεις από τον συναισθηματισμό καθώς οικογενειακά ζητήματα έρχονται στην επιφάνεια και επιβάλλουν την ανάμειξη σου. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι απέναντι σε κόλακες που θέλουν να σε κατευθύνουν κατά το δοκούν επηρεάζοντας έτσι τις αποφάσεις σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις και σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή καθώς πιθανές επιλογές αυτής της περιόδου να εμποδίσουν την προσωπική σου εξέλιξη. Οφείλεις να είσαι απόλυτα βέβαιος για τον εαυτό σου για αυτό πάρε αποστάσεις από πρόσωπα που δεν αντιλαμβάνονται τις επιδιώξεις σου.

Ο Ήλιος περνάει στους Ιχθύες στις 18/2 και σου δίνει την δυνατότητα να αναδειχθείς με το φιλικό περιβάλλον και να εμπλακείς σε συλλογικές προσπάθειες που σε ενδιαφέρουν. Η υποβόσκουσα ανάγκη για αποδοχή μπορεί να οδηγήσει σε εριστικές και εκκεντρικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν. Φρόντισε να έχεις χαμηλούς τόνους ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα με φιλικά πρόσωπα. Την ίδια μέρα το εξάγωνο του Δία από τους Ιχθύες με τον Ουρανό στο ζώδιό σου προμηνύει σημαντικές γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν σε στόχους και φιλοδοξίες. Η στήριξη καθοριστικών προσώπων από τον φιλικό περίγυρο θα σε φέρει πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ανάγκη να ταξιδέψεις αναδεικνύεται έντονα με τον Ερμή να περνάει στον Υδροχόο στις αρχές της εβδομάδας. Ήρθε η στιγμή να ξεφύγεις από την ρουτίνα και την καθημερινότητα για αυτό και δεν αποκλείεται να επιλέξεις κοντινές αποδράσεις ή ταξίδια που σε γεμίζουν χαρά. Σημαντικό είναι να είσαι πολύ προσεκτικός σε ότι αφορά τις υποχρεώσεις σου καθώς είναι εύκολο να παρασυρθείς από την ραστώνη και την τεμπελιά και να τις αφήσεις στο περιθώριο. Η ενασχόληση με πνευματικές αναζητήσεις και φιλοσοφικά ενδιαφέροντα σε γεμίζει χαρά και δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να ανοίξεις τους ορίζοντές σου σε όλα τα επίπεδα.

Η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα στις 16/2 φέρνει στο προσκήνιο υποθέσεις που αφορούν το κοντινό και ευρύτερο περιβάλλον. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα από τον κοντινό περίγυρο που σου δημιουργούν ανασφάλεια και φέρνουν στην επιφάνεια φόβους που έχεις καλά κρυμμένος μέσα σου. Καλό είναι να μην παρασυρθείς από την εσωτερική ένταση που υποβόσκει οδηγώντας την όποια κατάσταση σε ρήξη. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι και σε ότι αφορά εμπορικές συμφωνίες καθώς στο οικονομικό κομμάτι αυτών δεν αποκλείεται να υπάρξουν κινήσεις που δεν θα σε ευνοήσουν. Είναι εύκολο να παρασυρθείς από μεγάλα λόγια που δεν θα έχουν αντίκρισμα.

Με τον Ήλιο να περνάει στους Ιχθύες στις 18/2 αναδεικνύεται η ανάγκη να αλλάξεις τον επαγγελματικό χώρο. Υποχρεώσεις και ευθύνες αυξάνονται σημαντικά, παράλληλα όμως σου δίνεται η ευκαιρία να δείξεις τις δυνατότητές σου και να κερδίσεις την αναγνώριση που αποζητάς. Την ίδια μέρα το εξάγωνο του Δία από τους Ιχθύες με τον Ουρανό στον Ταύρο φέρνει ξαφνικές ευκαιρίες από το παρελθόν και πάλι στο προσκήνιο. Μην διστάσεις να αξιοποιήσεις προτάσεις και επιλογές σε επαγγελματικό επίπεδο που δεν αποκλείεται να ανοίξουν νέες άκρως ενδιαφέρουσες διαδρομές για εσένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής περνάει στον Υδροχόο στις αρχές της εβδομάδας και σου δίνει την ευκαιρία να επικεντρωθείς σε οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές που σε ενδιαφέρουν άμεσα. Μη διστάσεις να κλείσεις υποθέσεις που σε απασχολεί σαν τον Ιανουάριο καθώς η εξέλιξή τους θα είναι ομαλότερη. Προσοχή σε καχυποψία και ανασφάλειες που αναδεικνύονται στον τρόπο σκέψης και έκφρασης και επηρεάζουν οικονομικές συνεργασίες και προσωπική ζωή. Δεν είναι εύκολο στο ταίρι σου να αντιμετωπίσει τις αμφιβολίες σου, η υπερένταση θα οδηγήσει σε κόντρες.

Η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα στις 16/2 αναδεικνύει οικονομικές υποθέσεις που σε απασχολούν έντονα το τελευταίο χρονικό διάστημα. Προσπάθησε να επικεντρωθείς αντικειμενικά και ξεκάθαρα σε κάθε ζήτημα που σε απασχολεί χωρίς να παρασύρεσαι από συνεργάτες ή σύντροφο για τις επιλογές σου. Απαραίτητο είναι να είσαι απόλυτα βέβαιος για τις κινήσεις σου χωρίς να επιτρέπεις σε κανέναν να επηρεάζει την κρίση σου κατά το δοκούν. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις και σε ότι αφορά προσωπικά ζητήματα καθώς είναι εύκολο να νιώσεις ανασφάλεια, οι φόβοι που υποβόσκουν δεν σου επιτρέπουν να δεις ρεαλιστικά τι πραγματικά αξίζεις.

Ο Ήλιος περνάει στους Ιχθύες στις 18/2 και σου δίνει την δυνατότητα να βγεις από την εσωστρέφεια. Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις την χαρά και την διασκέδαση με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον που εκτιμάς ιδιαίτερα. Νομικές υποθέσεις και ταξίδια στο εξωτερικό δεν αποκλείεται να προκύψουν το επόμενο χρονικό διάστημα, ο ενθουσιασμός είναι έντονος από την πλευρά σου. Την ίδια μέρα το εξάγωνο του Δία από τους Ιχθύες με τον Ουρανό στον Ταύρο προμηνύει σημαντικές ευκαιρίες που θα αλλάξουν τα δεδομένα σε στόχους και φιλοδοξίες. Πιθανό είναι να υπάρξουν πρόσωπα που θα ανοίξουν νέες διαδρομές για εσένα και θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τα όνειρά σου.

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής περνάει στον Υδροχόο στις αρχές της εβδομάδας δίνοντάς σου την ευκαιρία να συζητήσεις με συνεργάτες και σύντροφο για υποθέσεις που σε απασχολούν έντονα. Έχεις την διάθεση να καταλάβεις τους άλλους και να βρεις την χρυσή τομή στα πράγματα. Σημαντικό είναι βέβαια να εκφράζεις και τις δικές σου απόψεις χωρίς να φοβάσαι ότι μπορεί να υπάρξουν ενδείξεις και κόντρες με πρόσωπα που έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου. Επαγγελματικές συμφωνίες μπορεί να ευοδώσουν σημαντικά οφέλη για αυτό μην διστάσεις να προχωρήσεις σε ανάλογα βήματα.

Η Πανσέληνος στον άξονα σου με τον Υδροχόο στις 16/2 επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων καθώς έρχονται στην επιφάνεια εμμονές και λανθασμένες νοοτροπίες που ακόμα επηρεάζουν την κρίση σου. Μην επιτρέψεις στην γκρίνια και την επικριτικότητα να κυριαρχήσουν δημιουργώντας σημαντικά προβλήματα στις σχέσεις σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις και σε ότι αφορά επαγγελματικές επιλογές καθώς είναι πιθανό πρόσωπα από τον συναδελφικό περίγυρο να προσπαθήσουν να σε επηρεάσουν με μόνο σκοπό την προσωπική τους εξέλιξη. Νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να έρθουν στο προσκήνιο, οι φόβοι και οι προκαταλήψεις πρέπει να μείνουν στο παρελθόν ώστε να απολαύσεις κάτι καινούργιο και όμορφο.

Με τον Ήλιο να περνάει στους Ιχθύες στις 18/2 περνάς σε μία διαδικασία εσωστρέφειας και μοναχικότητας καθώς φωτίζονται ανασφάλειες και απωθημένα που έχεις καλά κρυμμένα μέσα σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή καθώς η καχυποψία και η ζήλια μπορεί να παίξουν αρνητικό ρόλο στις σχέσεις σου. Την ίδια μέρα ο Δίας από τους Ιχθύες σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο δεν αποκλείεται να φέρει ευκαιρίες σε επαγγελματικό επίπεδο που θα ευνοήσουν τα οικονομικά σου και θα σε βοηθήσουν να ανατρέψεις με θετικό τρόπο την δημόσια εικόνα σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Ερμή να περνάει στον Υδροχόο στις αρχές της εβδομάδας αφοσιώνεσαι σε καθημερινές υποθέσεις και εργασιακά ζητήματα που μπορούν πια να βρουν λύση. Είναι εύκολο να διακρίνεις την λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά και αυτό θα σε βοηθήσει να οδηγηθείς στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Καλό είναι να περιορίσεις επικριτικές διαθέσεις που μπορεί να ενοχλήσουν πρόσωπα στον συναδελφικό περίγυρο και να οδηγήσουν σχέσεις σε οριακό σημείο. Προστάτευσε τον εαυτό σου και τους άλλους από το άγχος και την γκρίνια που δεν σε βοηθούν να λειτουργήσεις ομαλά.

Με την Πανσέληνο στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα στις 16/2 αναδεικνύονται παλιότερες καταστάσεις και εκκρεμότητες στον επαγγελματικό χώρο που σου δημιουργούν άγχος. Πιθανό είναι να υπάρξει η ανάγκη να ελέγξεις κάθε πρότερη επιλογή και υπόθεση θέλοντας να επιβάλλεις στους δικούς σου όρους. Να θυμάσαι όμως ότι θα υπάρξουν έντονες αντιδράσεις αν προσπαθήσεις να επιβληθείς με την συμπεριφορά σου που θα σε προβληματίσουν. Προσπάθησε να μείνεις προσγειωμένος και να μην επιτρέψεις σε συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και ανασφάλειες να οδηγήσουν σε λάθη που θα επηρεάσουν το περιβάλλον που κινείσαι καθημερινά.

Ο Ήλιος περνάει στους Ιχθύες τις 18/2 και σε βοηθά να γίνεις περισσότερο εξωστρεφείς επιδιώκοντας να τραβήξεις τα βλέμματα και να κερδίσεις την αποδοχή των άλλων. Σημαντικές εξελίξεις δεν αποκλείεται να υπάρξουν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο καθώς νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου που αλλάζουν τα μέχρι τώρα δεδομένα. Την ίδια μέρα το εξάγωνο του Δία από τους Ιχθύες με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για νέες συνεργασίες και προσωπικές σχέσεις που θα σε βοηθήσουν να ανοίξεις τους ορίζοντές σου. Πρόσωπα εισβάλλουν ξαφνικά στη ζωή σου και σε γεμίζουν χαρά.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Ερμή να περνάει στον Υδροχόο στις αρχές της εβδομάδας σου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσεις με ευκολία συναισθήματα και σκέψεις για την προσωπική σου ζωή. Γεγονός είναι ότι μπορεί να γίνεις πιο θεατρικός από ποτέ προσπαθώντας να τραβήξεις την προσοχή του συντρόφου σου. Σημαντικό είναι λοιπόν να αποφύγεις μεγάλα λόγια και βαρύγδουπες εκφράσεις που μπορεί τελικά να δυσαρεστήσουν το περιβάλλον σου. Συμφωνίες που αφορούν καλλιτεχνικές ανησυχίες και ταλέντα μπορεί να εξελιχθούν με μεγάλη ευκολία σε επιτυχία αρκεί να το επιδιώξεις.

Η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα στις 16/2 σε φέρνει σε επαφή με ζητήματα που αφορούν το φιλικό περιβάλλον και τις προσωπικές σου σχέσεις. Πιθανό είναι να υπάρξουν πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να σε εναντιώσουν σε φίλους επηρεάζοντας τις σκέψεις σου. Απαραίτητο είναι να είσαι ξεκάθαρος και αντικειμενικός με κάθε πρόσωπο και κατάσταση που διαχειρίζεσαι αυτή την περίοδο χωρίς να επηρεάζεσαι από εμμονές, νοοτροπίες και κίνητρα άλλων. Η ανάγκη να είσαι ανεξάρτητος σε προσωπικό επίπεδο μπορεί να ισορροπήσει με την σχέση σου αρκεί να αναγνωρίσεις και εσύ τις ανάγκες του συντρόφου σου. Δεν πρέπει να προκαλείς ανασφάλεια που μπορεί να δημιουργεί προβλήματα στην σχέση.

Με τον Ήλιο να περνάει στους Ιχθύες στις 18/2 αυξάνονται σημαντικά οι επαγγελματικές και καθημερινές υποχρεώσεις. Επιφορτίζεσαι περαιτέρω ευθύνες και αυτό αντικατοπτρίζεται στην διάθεσή σου καθώς το άγχος και η γκρίνια κάνουν την εμφάνισή τους. Σημαντικό είναι να μην μπεις σε διαδικασία αντιπαραθέσεων με πρόσωπα από τον συναδελφικό περίγυρο λόγω της υπερέντασης που κυριαρχεί. Την ίδια μέρα ο Δίας από τους Ιχθύες σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργούν τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για αλλαγές στον εργασιακό χώρο που θα έχουν ευνοϊκό αντίκτυπο και σε οικονομικό επίπεδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής περνάει στον Υδροχόο στις αρχές της εβδομάδας δίνοντάς σου την ευκαιρία να επανεξετάσεις οικογενειακές υποθέσεις που σε προβλημάτισαν τον Ιανουάριο. Τώρα οι συνθήκες είναι πιο ευνοϊκές καθώς μπορούν να εξελιχθούν με μεγαλύτερη ομαλότητα. Η κατανόηση και η ενσυναίσθηση σε χαρακτηρίζουν και βοηθούν να επικράτηση ισορροπία στον οικογενειακό περίγυρο. Σημαντικές εξελίξεις δεν αποκλείεται να υπάρξουν και σε ότι αφορά την ακίνητη περιουσία καθώς πιθανό είναι να προχωρήσεις σε συμφωνίες που θα είναι κερδοφόρες για εσένα.

Η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα στις 16/2 επηρεάζει άμεσα την επαγγελματική και οικογενειακή σου ζωή φέρνοντας γεγονότα που μπορεί να σε αναστατώσουν. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν επαγγελματικά εξελίξεις που θα οδηγήσουν στο κλείσιμο ενός σημαντικού κύκλου για εσένα, απαραίτητο είναι να μην προχωρήσεις επιλογές επηρεαζόμενος από κόλακες και πρόσωπα που δεν θέλουν να εξελιχθείς. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις και σε ότι αφορά το οικογενειακό περιβάλλον καθώς δεν αποκλείεται να γίνεις σκληρός και απόλυτος στις απόψεις σου πληγώνοντας πρόσωπα που είναι καθοριστικά στη ζωή σου.

Με τον Ήλιο να περνάει στους Ιχθύες στις 18/2 βρίσκεις και πάλι την φωτεινή πλευρά του εαυτού σου καθώς αναδεικνύεται η αυτοπεποίθηση και η αυτοκυριαρχία σου. Το φλερτ και η διασκέδαση μπαίνουν στο πρόγραμμά σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να απολαύσεις την προσοχή των άλλων και όμορφες στιγμές με τα φιλικά σου πρόσωπα. Πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο καθώς ανοίγουν ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή. Την ίδια μέρα το εξάγωνο του Δία από τους Ιχθύες με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για εξελίξεις σε προσωπικό επίπεδο που θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα και θα ανατρέψουν το status στον αισθηματικό τομέα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής περνάει στον Υδροχόο στις αρχές της εβδομάδας δίνοντάς σου την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον που σε γεμίζουν χαρά. Η ανταλλαγή πληροφοριών και απόψεων σε ενθουσιάζει και σε βοηθά να χαλαρώσεις ξεφεύγοντας από τη ρουτίνα. Σημαντικές εξελίξεις μπορεί να υπάρχουν σε ότι αφορά εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν καθώς με τα επιχειρήματα και την πειθώ σου εντυπωσιάζεις τα πρόσωπα που συνομιλίες. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και κυκλοθυμικές τάσεις που μπορεί να εκφραστούν στους γύρω σου.

Η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα στις 16/2 επηρεάζει κυρίως τις σχέσεις με το ευρύτερο και κοντινό περιβάλλον. Πιθανό είναι να κλείσεις οριστικά κεφάλαια με πρόσωπα που θεωρείς ότι δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σου. Προσπάθησε μόνο να μην επιτρέψεις σε ανασφάλειες και φόβους να επηρεάσουν την ψυχολογία σου και τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα πρόσωπα γύρω σου. Σημαντικό είναι να κατευνάσεις φόβους και αμφιβολίες που δεν σου επιτρέπουν να απελευθερωθείς και να προχωρήσεις σε επιλογές που ανοίγουν τους ορίζοντές σου.

Με τον Ήλιο να περνάει στους Ιχθύες στις 18/2 έχεις την δυνατότητα να αφοσιωθείς στον οικογενειακό περίγυρο και να περάσεις όμορφες στιγμές με πρόσωπα που νιώθεις ότι βρίσκονται κοντά σου. Προσοχή σε κυκλοθυμικές συμπεριφορές πού προέρχονται κυρίως από καταστάσεις του παρελθόντος που επηρεάζουν ακόμα την ψυχολογία σου. Προσπάθησε να διαχειριστείς με απόλυτη ψυχραιμία κάθε τι που μπορεί να προκύψει χωρίς χειριστικές διαθέσεις και συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Την ίδια μέρα το εξάγωνο του Δία από τους Ιχθύες με τον Ουρανό στον Ταύρο σε βοηθά να πάρεις πρωτοβουλίες σε επαγγελματικό επίπεδο. Η δημιουργία της δικής σου δουλειάς δεν αποκλείεται καθώς ήρθε η ώρα να ανοίξεις τα φτερά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής περνάει στον Υδροχόο εγκαταλείποντας το ζώδιό σου και επικεντρώνει την σκέψη σου σε οικονομικές υποθέσεις που σε ενδιαφέρουν άμεσα. Είναι σημαντικό για εσένα να προχωρήσεις σε οικονομικά σχέδια που θα σε βοηθήσουν να πάρεις ανάσες βγάζοντας σε από την ανασφάλεια. Με αργούς και σταθερούς ρυθμούς μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου, αρκεί να μην εγκλωβιστείς στο πείσμα και την αδιαλλαξία που θα ενοχλήσει τα πρόσωπα που συνομιλείς. Σημαντικό είναι επίσης να εκφράσεις συναισθήματα και ανησυχίες το ταίρι σου καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να χαλιναγωγήσεις κάθε φόβο και ένταση.

Η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα στις 16/2 φέρνει στην επιφάνεια οικονομικές υποθέσεις και συναισθηματικά ζητήματα που σε απασχολούν έντονα. Γεγονός είναι ότι θα προσπαθήσεις να κυριαρχήσεις επιδιώκοντας έτσι να ελέγξεις τις εξελίξεις. Καλό είναι να έχεις στο νου σου ότι δεν θα είναι εύκολο να επιβάλεις τα θέλω σου στους άλλους καθώς χειριστικές συμπεριφορές και εξουσιαστικές τάσεις θα αναδειχθούν και θα οδηγήσουν σε εντάσεις. Σε προσωπικό επίπεδο σημαντικό είναι να διαχειριστείς προσωπικούς φόβους και αμφιβολίες χωρίς να εκδηλώνονται στον σύντροφό σου. Απόλαυσε το πάθος και τον αισθησιασμό αφήνοντας στην άκρη κάθε αμφισβήτηση που επηρεάζει την συμπεριφορά σου.

Με τον Ήλιο να περνάει στους Ιχθύες στις 18/2 νιώθεις πως ήρθε η στιγμή να επικοινωνήσεις και να γίνεις πιο εξωστρεφής με πρόσωπα από τον κοντινό περίγυρο. Διασκέδαση και νέες γνωριμίες θα ομορφύνουν την ζωή σου καθώς πρόσωπα που έρχονται σε βοηθούν να έρθεις σε επαφή με νέα αντικείμενα γνώσεις και πληροφορίες. Την ίδια μέρα με το εξάγωνο του Δία από τους Ιχθύες με τον Ουρανό στον Ταύρο δεν αποκλείεται να υπάρξει ένα νέο πρόσωπο που θα εισβάλλει στη ζωή σου και θα σε ενθουσιάσει. Το καρδιοχτύπι και η αισιοδοξία δημιουργούν τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για μία νέα σχέση που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα της προσωπικής σου ζωής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σου στις αρχές της εβδομάδας και σε βοηθά να βγεις από την εσωστρέφεια. Η ανάγκη να εκφράσεις σκέψεις και απόψεις καθορίζει τη συμπεριφορά σου σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Απαραίτητο είναι να περιορίσεις τον αυθορμητισμό και την επιθετικότητα που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα με τους γύρω σου. Δεν πρέπει να φέρεις σε δύσκολη θέση πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου. Σημαντικές εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν σε ότι αφορά επαγγελματικές συμφωνίες καθώς θα πάρεις τις πρωτοβουλίες που χρειάζεται για να τελεσφορήσουν.

Η Πανσέληνος στον άξονα σου με τον Λέοντα στις 16/2 αναδεικνύει ζητήματα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο που οφείλεις να αντιμετωπίσεις με απόλυτη ψυχραιμία. Δεν πρέπει να επιτρέψεις στο παρελθόν να επηρεάσει την πορεία της προσωπικής σου ζωής καθώς είναι πολύ πιθανό παλιότερες καταστάσεις να αναδειχθούν και να προβληματίσουν το ταίρι σου. Σημαντικό είναι να είσαι ειλικρινής και ξεκάθαρος με τον άνθρωπό σου αποφεύγοντας να επηρεάσεις υποδόρια με κάθε τρόπο. Συνεργασίες δεν αποκλείεται να κλείσουν τον κύκλο τους καθώς αποκαλύπτονται καταστάσεις που μπορεί να σε απογοητεύσουν.

Με τον Ήλιο να περνάει στους Ιχθύες στις 18/2 έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Έχεις την αυτοπεποίθηση και τη σιγουριά να προχωρήσεις με γοργά βήματα σε επιλογές που θα σε απαλλάξουν από το άγχος. Παράλληλα καλό είναι να μετριάσεις πιθανά έξοδα που είναι αχρείαστα και μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα στον προϋπολογισμό σου. Με τον Δία από τους Ιχθύες σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο την ίδια μέρα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις νέα πρόσωπα που θα απογειώσουν το πάθος την προσωπική σου ζωή. Σημαντικές εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν και σε οικονομικό επίπεδο καθώς προκύπτουν ευκαιρίες που αν τις αξιοποιήσεις θα αποδώσουν τα μέγιστα.

ΙΧΘEIΣ

Ο Ερμής περνάει στον Υδροχόο στις αρχές της εβδομάδας εντείνοντας τον συναισθηματισμό και τις ευαισθησίες σου. Γεγονός είναι ότι θα απομακρυνθείς από το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον καθώς κλείνεσαι στις σκέψεις και τους προβληματισμούς σου. Αξιοποίησε την συγκεκριμένη συγκυρία για να κλείσεις επαγγελματικές και γραφειοκρατικές εκκρεμότητες που μπορεί να σου δημιουργούν άγχος. Παράλληλα επικεντρώσου στην τέχνη και τον εσωτερισμό που θα σε βοηθήσουν να βρεις εσωτερική ισορροπία, αποφεύγοντας έτσι λάθη σε πρακτικά και καθημερινά ζητήματα.

Η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα στις 16/2 αναδεικνύει επαγγελματικές υποθέσεις που ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις κατάματα. Το παρασκήνιο καλά κρατεί και μπορεί να επηρεάζει την ψυχολογία σου όμως οφείλεις να δεις την πρακτική πλευρά των πραγμάτων και να αντιμετωπίσεις με απόλυτο ρεαλισμό κάθε δυσκολία και πρόσωπο που υπονομεύει την προσπάθειά σου. Προσπάθησε μόνο να μείνεις ανεπηρέαστος από φιλικά πρόσωπα που μπορεί να σε κατευθύνουν λανθασμένα προχωρώντας έτσι σε επιλογές που δεν σου ταιριάζουν.

Ο Ήλιος περνάει στο ζώδιό σου στις 18/2 και σε βοηθά να αναδείξεις την προσωπικότητά σου σε όλα τα επίπεδα. Ο δυναμισμός και η αυτοπεποίθησή χαρακτηρίζουν τις κινήσεις σου σε προσωπικές και επαγγελματικές υποθέσεις. Δεν διστάζεις να πάρεις πρωτοβουλίες που θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις και να εξελιχθείς δίνοντας το σύνθημα στους γύρω σου για ανάλογες συμπεριφορές. Γεγονός είναι ότι θα εντυπωσιάσεις με την θετικότητα και την αισιοδοξία, προσπάθησε μόνο να περιορίσεις αυθόρμητες και υποκειμενικές συμπεριφορές που θα δημιουργήσουν υπερένταση. Την ίδια μέρα το εξάγωνο του Δία από το ζώδιό σου με τον Ουρανό στον Ταύρο σε βοηθά να αξιοποιήσεις νέες ευκαιρίες που θα σε φέρουν πιο κοντά από ποτέ στους στόχους σου.

The post Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 7 ως 13/2/2022. appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
αστρολογικες προβλεψεις, ζωδια σημερα, ιχθύες, εκκρεμότητες, επηρεάζει, λύση, νέα, φλερτ, status, κινηση στους δρομους, ομαδα διας, ζηλια, ομορφα μυστικα, ονειρα, οριζοντες, προγραμμα, φλερτ, ψυχολογια, ωρα, αγχος, αισιοδοξια, αμφιβολιες, απωθημενα, αυτοπεποιθηση, βρισκεις, γεγονοτα, γεγονος, διαστημα, δυνατοτητα, δειτε, ευκαιρια, ευκολο, ειλικρινης, εκκρεμότητες, εκφρασεις, εβδομαδα, εμμονες, ενδιαφεροντα, ενθουσιασμος, εμφάνιση, εξελιξη, εξοδα, επηρεάζει, επιτυχια, ερμης, ερχεται, ερχονται, τεχνη, ζωη, ζωδιο, ζωης, ιδια, ηλιος, υποθεση, ηρθε η στιγμη, θετικο, θυμασαι, εικονα, ισορροπια, καχυποψια, κεφαλαιο, λαθη, λύση, λογια, μαζι σου, μπορεις, μυστικα, ωριμοτητα, παθος, περιβαλλον, πεισμα, προβληματα, ραστωνη, ρηξη, ρολο, σκεψεις, σχεδια, ταξιδια, τομη, φοβασαι, φτερα, χατζηβασιλειου, χρυση, χρυση τομη, χαρα, ψυχραιμια, ομορφα, βηματα, γνωσεις, ιδιαιτερα, ιχθύες, κομματι, νιωθεις, πληροφοριες, status
Τυχαία Θέματα