4+1 after sun δροσιστικά προϊόντα για να καταπολεμήσεις το πρώτο κάψιμο του καλοκαιριού!

Αφορμή για αυτό το θέμα στάθηκε το πρώτο μικροέγκαυμα από το μπάνιο μου στην παραλία που με έκανε να συνειδητοποιήσω το πόσο έχει αλλάξει ο ήλιος και πόσο συχνή εφαρμογή χρειάζεται με το αντηλιακό μας!

Άπλωσα σε όλο το σώμα μια γενναία δόση, έκανα συχνές επαλείψεις και όμως κάηκα!

Αρχικά να δώσω ένα tip πρέπει να απλώνεις το αντηλιακό σε σώμα και πρόσωπο μισή ώρα πριν εκτεθείς στον ήλιο. Υψηλός δείκτης προστασίας σίγουρα, ειδικά στην αρχή με καπέλο και κάτω από ομπρέλα, ώστε να μαυρίσεις προστατευμένα και σταδιακά και το κυριότερο συχνές επαναλήψεις στη χρήση αντηλιακoύ.

Σίγουρα

η δεύτερη φορά μια ώρα μετά και συνεχίζεις να το κάνεις ανά δύο ώρες ανάλογα και τις δραστηριότητες. Προτίμησε ένα αδιάβροχο αντηλιακό, φιλικό προς το περιβάλλον που δεν φεύγει εύκολα με τον ιδρώτα αλλά και το κολύμπι!

Στην αγορά υπάρχουν προϊόντα, τα after sun cooling gel, τα οποία βοηθούν πολύ στο να καταπραύνουν τον ερεθισμό, την ερυθρότητα, σε ανακουφίζουν, σε δροσίζουν, σε ενυδατώνουν ενώ ενεργοποιούν το μαύρισμα κάποια από αυτά! Θες και άλλα; Σίγουρα πριν φύγεις για διακοπές πρέπει να προμηθευτείς ένα τέτοιο σωτήριο προϊόν.

Πάμε να δούμε τις προτάσεις μου για τα πιο ανακουφιστικά προϊόντα ομορφιάς που μπορείς να εφαρμόσεις αμέσως μετά το χλιαρό σου μπάνιο και για φουλ ενυδάτωση μετά την ηλιοθεραπεία!

#1.KORRES – AFTER SUN Γιαούρτι Cooling Gel

Γαλάκτωμα-gel για το πρόσωπο και το σώμα που χαρίζει ευχάριστη αίσθηση δροσιάς, ενυδατώνει και φροντίζει το δέρμα.

Το Γιαούρτι, φυσική πηγή λακτόζης, πρωτεϊνών, ιχνοστοιχείων και βιταμινών, αυξάνει τα επίπεδα υγρασίας στις ανώτερες στιβάδες της επιδερμίδας ανακουφίζοντας από την αίσθηση καψίματος.

#2.ALOE PLUS – After Sun Sorbet

απολαύστε την άμεση και απαλή φροντίδα της με το νέο After Sun Soothing Sorbet Gel. Η βιολογική αλόη και ένα ιδιαίτερο κοκτέιλ εκχυλισμάτων καλέντουλας, χαμομηλιού, μέντας και αγγουριού, φροντίζουν και ενυδατώνουν την επιδερμίδα σας. Απορροφάται γρήγορα και περιποιείται την επιδερμίδα, μετά από έντονη ξηρότητα, ερυθρότητα ή εκτεταμένη έκθεση στον ήλιο.

#3.Apivita – After Sun Δροσιστική & Καταπραϋντική Κρέμα-Gel

Δροσιστική & Καταπραϋντική κρέμα-τζελ για πρόσωπο και σώμα – σύκο αλόη & πρόπολη.Δερματολογικά ελεγμένο. Κρέμα-τζελ για πρόσωπο και σώμα που ενυδατώνει, απαλύνει και ανακουφίζει άμεσα το δέρμα που εκτίθεται στον ήλιο προσφέροντας αίσθηση δροσιάς χάρη στην αλόη και το εκχύλισμα σύκου. Εμπλουτισμένη με εκχύλισμα πρόπολης βοηθάει στην πρόληψη της φωτογήρανσης της επιδερμίδας.

#4.Frezyderm – After Sun Mousse

Ενυδατικός αφρός προσώπου και σώματος, με D-Panthenol & Βιταμίνη E, ο οποίος προστατεύει την επιδερμίδα και απαλύνει από τους ερεθισμούς. Δημιουργεί μια αίσθηση δροσιάς και ανακούφισης στο αφυδατωμένο από τον ήλιο, την αλμύρα της θάλασσας και τη σκόνη δέρμα, ενώ παράλληλα προστατεύει από τους παράγοντες που προκαλούν φωτογήρανση. Η χρήση του είναι απαραίτητη μετά το μπάνιο για την βαθιά ενυδάτωση του δέρματος, την αποφυγή εγκαυμάτων καθώς και την μεγιστοποίηση της διάρκειας του μαυρίσματος.

#5.NuxeSun Refreshing After Sun Lotion

Μία αναζωογονητική και δροσιστική λοσιόν για μετά τον ήλιο με ανάλαφρη υφή που απλώνεται γρήγορα και εύκολα στο δέρμα καιπροσφέρει μια άμεση αίσθηση ανανέωσης και δροσιάς.

Αποκαθιστά άμεσα την ισορροπία του δέρματος και προσφέρει αναδόμηση και εξαιρετική ελαστικότητα.

Η σύνθεσή του είναι εμπλουτισμένη με πούδρα από σπόρους φυσικού Χαρουπιού, ένα φυτικό ενεργοποιητή μαυρίσματος που προσφέρει ομοιόμορφο μαύρισμα, το ενισχύει και το παρατείνει για δύο εβδομάδες επιπλέον.

Τώρα ξέρεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις για να ανακουφίσεις την επιδερμίδα σου από τις πρώτες κοκκινίλες!

Μια ματιά ακόμα:

Airplane Skincare: 6+1 προϊόντα ομορφιάς για να κάνεις beauté μέσα στο αεροπλάνο! 

Keywords
Τυχαία Θέματα