Νίνο: «Αυτό το πρόβλημα το έχω από παιδάκι, έχω ψαχτεί αλλά δεν υπάρχει κάποια γιατρειά»

Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρίσκεται εδώ και λίγους μήνες ο Νίνο, λόγω της αποκάλυψης της σχέσης του με την Josephine.

Το πρωί της Τετάρτης (14/6), ο δημοφιλής τραγουδιστής φιλοξενήθηκε στο «Πρω1νό» του ΑΝΤ1 και -μεταξύ άλλων- μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα για πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει από τότε που ήταν μικρός, ενώ απάντησε και στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να συγκατοικεί με την εκλεκτή της καρδιάς του.

Όσα εξομολογήθηκε ο Νίνο στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1

«Έχω cluster headache

(αθροιστική κεφαλαλγία), το έχω από παιδάκι και έχω μάθει να ζω με αυτό. Δεν με ενοχλεί πια. Δεν είναι απλός πονοκέφαλος, είναι ένας πόνος μέχρι τη μέση. Λένε ότι μετά τα 45 αποχωρεί. Έχω ψαχτεί αλλά δεν υπάρχει κάποια γιατρειά για αυτό. Παλαιότερα με επηρέαζε ψυχολογικά, πλέον όχι. Έχω κάνει 1-2 κουβέντες με ψυχολόγο, γιατί μου είπαν οι άλλοι να πάω. Έχει σημασία το σύστημα της σκέψης σου να είναι καθαρό, ρεαλιστικό, με ποιους ανθρώπους συναναστρέφεσαι», είπε αρχικά ο Νίνο.

Στη συνέχεια, ο ίδιος ξεκαθάρισε γιατί κυκλοφορεί συνεχώς με γυαλιά οράσεως: «Δε βλέπω καλά χωρίς τα γυαλιά και κάνω μορφασμούς. Έχω κάνει εγχείρηση για τη μυωπία αλλά ξαναγύρισε. Είναι υπερμετροπικός αστιγματισμός».

Σχετικά με τα δημοσιεύματα για την προσωπική του ζωή και τη φημολογούμενη συγκατοίκηση με τη Josephine, ο Νίνο απάντησε: «Δεν θέλω να μιλήσω για τα προσωπικά μου. Δεν ισχύει, δεν συγκατοικούμε. Διάβασα ότι έχω πάρει διακοσμητή και ότι είναι δίπλα στη θάλασσα. Τίποτα από τα τρία ισχύουν. Γενικότερα δεν συγκατοικώ, το σκέφτηκε κάποιος και το έγραψε. Είμαι καλά. Αυτή τη στιγμή ο γάμος δεν είναι στο μυαλό μου».

Διαβάστε επίσης:

Ελεονώρα Μελέτη για Γιώργο Λιάγκα και Athens Pride: «Συμφωνώ σε πολλά»

Ελένη Μενεγάκη: Έξοδος με τη 18χρονη πανύψηλη κόρη της, Λάουρα

Αγγελική Ηλιάδη: Φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων του γιου της, Μπάμπη που έγινε 18 ετών!

Keywords
Τυχαία Θέματα