Boris Johnson: Έγινε μπαμπάς για όγδοη φορά -Το ελληνικό όνομα που έδωσε στον νεογέννητο γιο του

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει εδώ και περίπου μία εβδομάδα ο Boris Johnson, καθώς έγινε μπαμπάς για όγδοη φορά! Η σύζυγός του πρώην Βρετανού πρωθυπουργού, Carrie, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι που τους έκλεψε την καρδιά από την πρώτη κιόλας στιγμή που τον κράτησαν στην αγκαλιά τους.

Η χαρμόσυνη είδηση έγινε γνωστή από την ίδια την Carrie, αφού αποφάσισε να δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες του νεογέννητου μωρού της. Μάλιστα, η γλυκιά

μανούλα αποκάλυψε τα τρία ονόματα που έδωσαν στον μικρό τους πρίγκιπα, εκ των οποίων το ένα είναι ελληνικό -Οδυσσέας.

«Η εβδομάδα του Φράνκι. Καλώς ήρθες στον κόσμο, Φρανκ Άλφρεντ Οδυσσέα Τζόνσον, που γεννήθηκες στις 5 Ιουλίου, στις 9.15. Μπορείτε να μαντέψετε ποιο όνομα επέλεξε ο σύζυγός μου;

Λατρεύω κάθε λεπτό της νυσταγμένης φούσκας του μωρού. Το να βλέπω τα δύο μεγαλύτερα παιδιά μου να αγκαλιάζουν τον νέο τους αδερφό με τόση χαρά και ενθουσιασμό ήταν το πιο υπέροχο πράγμα που είδα. Είμαστε όλοι πολύ κολλημένοι», έγραψε χαρακτηριστικά η Carrie Johnson στην σχετική της ανάρτηση.

View this post on Instagram

A post shared by Carrie Johnson (@carrielbjohnson)


Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Boris Johnson έχει τέσσερα παιδιά με την πρώην σύζυγό του Marina Wheeler, ένα παιδί που γεννήθηκε το 2009 μετά από σχέση του με τη σύμβουλο τέχνης Helen Macintyre και άλλα τρία -πλέον- παιδιά με την τωρινή του σύζυγο.

Διαβάστε ακόμα:

Περικλής Κονδυλάτος: «Υποχρεώθηκα να πάω στον τελικό, δεν ήθελα»

Survivor All Star: Η τυχερή θέση στον τελικό που… βγάζει νικητές

Ελένη Πετρουλάκη: Αποφοίτησε η κόρη της και έβαλε το φόρεμα που φορούσε εκείνη στη βάπτισή της

Keywords
Τυχαία Θέματα