Dior lips: Ο οίκος έκανε focus στα gothic χείλη που έκλεψαν την παράσταση στην πασαρέλα!

Στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι είδαμε πολύ όμορφες τάσεις που θέλουμε να κρατήσουμε στη ζωή μας! Σε ένα γενικότερο πλαίσιο κρατάμε το glowy skin, το φυσικό μακιγιάζ, τα “smokey eyes” που έπαιξαν πολύ!  Στο SS 2024 fashion show του οίκου Dior κάνουμε focus στα χείλη που έχουν αυτήν τη μυστήρια, μαγική μαύρη πινελιά στο κέντρο τους. Λες και μόλις έχεις πιει το κόκκινο κρασί σου

και σου έχει αφήσει το αποτύπωμα στα χείλη.

Και για να καταλάβεις ακριβώς τι εννοώ δες το βίντεο από τα backstage του show, ώστε να κάνεις εικόνα αυτό που σου περιγράφω!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Zoe Report (@thezoereport)

Eίναι ματ, θυμίζουν τα “bitten lips”, δηλαδή τη λογική της κοκκινίλας που κάνουν τα δαγκωμένα χείλη και έχουν έναν gothic αέρα αφού οι μπορντό, κεραμιδί και κόκκινες αποχρώσεις κυριαρχούν! Τώρα θα μου πεις, μα να βάλω μαύρο lip liner στα χείλη; Η απάντηση είναι NΑΙ καθώς εάν το βάλεις με ακρίβεια και το σβήσεις έπειτα θα πετύχεις ένα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

O make up artist του οίκου Dior Peter Philips, μας δείχνει πως τοποθετεί το μαύρο μολύβι στο κέντρο του άνω χείλους, έπειτα με ένα πινέλο το σβήνει διακριτικά και περνάει από πάνω ένα κραγιόν σε σκούρα απόχρωση, όπως καφέ ή μπορντό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dior Official (@dior)

Στόχος ήταν να πετύχει ένα φωτεινό πρόσωπο με αψεγάδιαστη επιδερμίδα, χωρίς βαρύ μακιγιάζ, καλοσχηματισμένα φρύδια και φυσικά μαγευτικά χείλη!

Και τα κατάφερε δεν πιστεύεις;

Μια ματιά ακόμη:

Eco friendly: Αλλάζοντας συνήθειες στη ρουτίνα ομορφιάς προστατεύουμε το περιβάλλον 

Keywords
Τυχαία Θέματα