Eίσαι έτοιμη για παραλία; Χωρίς αυτά τα αντηλιακά μην φύγεις για διακοπές!

Σίγουρα κάπου τα έχεις δει,ίσως κάποιες από εσάς να τα έχετε δοκιμάσει κιόλας, αλλά σίγουρα τα έχεις “λιγουρευτεί” και θες οπωσδήποτε να αποκτήσεις κάποιο προϊόν στο καλοκαιρινό νεσεσέρ σου!

Οι funky συσκευασίες που σου φτιάχνουν τη διάθεση, οι μαγικές μυρωδιές, η μοναδική ποιότητα των συστατικών, οι λεπτόρρευστες υφές σε ταξιδεύουν στον κόσμο της Aloe Plus Colors, μια καινοτόμα ελληνική εταιρεία

καλλυντικών που κάνει χαμό στο διαδίκτυο και όχι άδικα.

Αυτό το ελληνικό brand έχει το τρίπτυχο της επιτυχίας…Αποπνέει χαρά, είναι ποιοτικό και οικονομικό.

Είναι ένα beauty brand που το γνωρίζω από την αρχή της δημιουργίας του και έχω δοκιμάσει σχεδόν όλα τα προϊόντα του. Αυτό που έχω να πω είναι πως δημιουργεί μοναδικές φόρμουλες για το πρόσωπο, το σώμα και μαλλιά με βασικό συστατικό την θαυματουργή Aloe Vera συνδυάζοντας τα φυτικά με τα καινοτόμα βιοτεχνολογικά συστατικά. Χρησιμοποιεί δηλαδή τη δύναμη της φύσης και της επιστήμης και δεν υπάρχει περίπτωση να δοκιμάσεις ένα προϊόν, να μην το ερωτευτείς και να μην το αγοράζεις έπειτα ξανά και ξανά.

Τώρα η Aloe Plus Colors δεν θα μπορούσε να μην λανσάρει τα ολοκαίνουργια αντηλιακά της που μοσχοβολούν καλοκαίρι και σε μεταφέρουν σε εξωτικά μέρη. Αρκεί να τα απλώσεις στην επιδερμίδα σου, ακόμα και εάν είσαι στο γραφείο, για να καταλάβεις τις δροσερές ανάλαφρες υφές που δεν μπουκώνουν την επιδερμίδα και τις επικές καλοκαιρινές μυρωδιές, που σε πηγαίνουν στον αγαπημένο σου προορισμό…

Άλλωστε Καλοκαίρι χωρίς αντηλιακά γίνεται; Δεν γίνεται! Τώρα λοιπόν που σιγά σιγά ετοιμάζεις βαλίτσες, μην φύγεις χωρίς να έχεις στις αποσκευές σου αυτά τα αντηλιακά και thank me later…

Η σειρά αντηλιακών για σώμα και πρόσωπο, το λάδι μαυρίσματος, το after sun καθώς και 2 νεσεσέρ με αντηλιακό σώματος και συλλεκτικό hair and body mist, με εξωτικό άρωμα, αποτελούν τη νέα σειρά της Aloe Plus Colors “Into The Sun”.

Πείτε μου τώρα ποια δεν θέλει ένα τέτοιο νεσεσέρ στην τσάντα παραλίας της; Είναι trendy, φτιαγμένο εξολοκλήρου στο χέρι, από ανακυκλωμένα υλικά, με αντοχή στο νερό, πλήρως ανακυκλώσιμο! Και φυσικά περιέχει μέσα όλα τα “beach necessities” για να προστατευτείς από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου.

Πάμε όμως να γνωρίσουμε και μαζί τη νέα σειρά αντηλιακών για να διαλέξεις εκείνο το προϊόν που θα σου κάνει το κλικ και ταιριάζει με τις ανάγκες σου.

Aρχικά είναι πολύ πρακτικό τo τσαντάκι και value for money καθώς περιέχει αντηλιακή κρέμα σώματος, επιλέγεις τον δείκτη προστασίας που επιθυμείς, spf30 ή spf50, μαζί με ένα απαραίτητο Hair and Body Mist με εξωτικό άρωμα που προσφέρει αναζωογόνηση και ενυδάτωση, στη στιγμή! Για να το έχεις παντού και πάντα μαζί σου!

Φυσικά μπορείς να αποκτήσεις και μεμονωμένα όποιο αντηλιακό θες!

Όλη η σειρά αντηλιακών “Into the Sun” για το πρόσωπο και σώμα είναι υψηλής προστασίας, έχουν βελούδινη μη λιπαρή υφή, δεν αφήνουν “white cast”, προστατεύουν από τις ακτίνες UVA/UVB και τις μακροπρόθεσμες βλάβες της επιδερμίδας, λόγω της ηλιακής ακτινοβολίας.

Προλαμβάνουν τη φωτογήρανση και τις δερματικές δυσχρωμίες. Η βιολογική αλόη και τα ενυδατικά συστατικά που περιέχουν καταπραϋνουν την επιδερμίδα.

Η αντηλιακή κρέμα προσώπου τώρα κυκλοφορεί σε δυο μορφές! Με spf30 και με χρώμα ή spf50, με βελούδινη υφή και μεθυστικό άρωμα!

Τρελάθηκα με το ξηρό αντηλιακό λάδι σώματος για βαθύ μαύρισμα, χαμηλής προστασίας spf10, που δοκίμασα και πραγματικά αξίζει να του δώσεις μια ευκαιρία γιατί έιναι ξεχωριστό!

Περιέχει αλόη, καροτέλαιο και έλαιο καρύδας. Με σύγχρονα φωτοσταθερά φίλτρα και βιταμίνες. Περιέχει βιομιμητικά πεπτίδια που διεγείρουν τη φυσική άμυνα του δέρματος απέναντι στις βλάβες από την ηλιακή ακτινοβολία. Μάλιστα ενισχύει την παραγωγή μελανίνης και το μαύρισμα. Έχει απαλυντική και αντιερεθιστική δράση.

Τώρα δεν μετράει μόνο η αντηλιακή προστασία αλλά και η ενυδάτωση της επιδερμίδας μας από την κορυφή έως τα νύχια. Μην ξεχνάς πως το καλοκαίρι χρειάζεται extra boost ενυδάτωσης!

Το νέο After Sun Soothing Sorbet Gel με βιολογική αλόη και ένα ιδιαίτερο κοκτέιλ εκχυλισμάτων καλέντουλας, χαμομηλιού, μέντας και αγγουριού, φροντίζει την υγεία της επιδερμίδα σου.

Απορροφάται γρήγορα και είναι ένα must have προϊόν που πρέπει να εντάξεις στην καλοκαιρινή ρουτίνα ομορφιάς σου ειδικά μετά από έντονη ξηρότητα, ερυθρότητα ή εκτεταμένη έκθεση στον ήλιο!

Εδώ στην στήλη ομορφιάς που τα λέμε καθημερινά έχω πει πολλές φορές το πόσο σημαντική είναι η σωστή εφαρμογή του αντηλιακού, ακόμα και στις πατούσες, για να αποφύγεις εγκαύματα!

Μην ξεχνάς ποτέ λοιπόν να εφαρμόζεις αρκετή ποσότητα σε στεγνό δέρμα, πριν από την έκθεση και κυρίως να ανανεώνεις συχνά, κάθε 2 ώρες αλλά και νωρίτερα, ειδικά μετά το κολύμπι ή την εφίδρωση!

Εσείς φροντίστε την συχνή χρήση του αντηλιακού και τα υπόλοιπα αφήστε τα στην Aloe Plus Colors!

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

View this post on Instagram

A post shared by Faysbook.gr (@faysbookgr)

Πηγή φωτογραφιών: Pexels

Mια ματιά ακόμα:

Απολέπιση το καλοκαίρι; Πόσο συχνά πρέπει να την κάνεις και τι να προσέξεις!

Keywords
Τυχαία Θέματα