Lisa Marie Presley: Αυτή είναι η αιτία του θανάτου της

Η Lisa Marie Presley «έφυγε» από τη ζωή στις 12 Ιανουαρίου του 2023 σε ηλικία 54 ετών, προκαλώντας σοκ και τεράστια θλίψη στην οικογένειά της. Λίγες ημέρες πριν από τον θάνατό της, η τραγουδίστρια και στιχουργός είχε κάνει την τελευταία δημόσια εμφάνισή της με τίποτα να μην προμηνύει το κακό που επρόκειτο να συμβεί.

Περίπου έξι μήνες μετά τον αιφνίδιο θάνατό της Lisa Marie Presley, το γραφείο ιατροδικαστών που

είχε αναλάβει να βρει την αιτία του θανάτου της διαπίστωσε ότι η ίδια πέθανε εξαιτίας επιπλοκών που παρουσιάστηκαν ύστερα από μια επέμβαση που έκανε για απώλεια βάρους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lisa Marie Presley (@lisampresley)

Όπως ανακοινώθηκε στο δελτίο τύπου που δόθηκε στον τύπο, η Lisa Marie Presley άφησε την τελευταία πνοή της, καθώς δημιουργήθηκε απόφραξη στο λεπτό έντερό της. Η τραγουδίστρια μπορεί να ένιωθε μία έντονη ενόχληση στο σημείο και να είχε διάφορα συμπτώματα, ωστόσο δε ζήτησε ιατρική βοήθεια προκειμένου να μάθει τι ακριβώς συμβαίνει.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που παραθέτουν οι New York Times, οι γιατροί έδωσαν στη Lisa Marie Presley μετά το χειρουργείο οπιούχα και άλλα είδη ναρκωτικών. Ωστόσο, η ίδια εξακολουθούσε να πονάει και να έχει συμπτώματα μέχρι που κατέρρευσε.

Διαβάστε ακόμα:

 Βίκυ Καγιά: Η 8χρονη κόρη της είναι πανύψηλη και ακολουθεί τα χνάρια της – Οι φωτογραφίες τους στη θάλασσα

 Κώστας Αναγνωστόπουλος – Ιλένια Ουίλιαμς: Διακοπές στην Ίο μετά τις φήμες ότι είναι ζευγάρι

 Εριέττα Κούρκουλου: Σαν σήμερα δύο χρόνια πριν έμαθε ότι είναι έγκυος – Το συγκινητικό βίντεο

Keywords
Τυχαία Θέματα