Sequin και λάμψη μέσα στο Φθινόπωρο: Η Camila Coelho μας δείχνει τον τρόπο

sequin υφάσματα έχουν συνδεθεί με glamorous events και εορταστικές περιστάσεις, αλλά τα τελευταία χρόνια φαίνεται να έχει ανοίξει ο δρόμος τους και προς τη φθινοπωρινή casual μόδα. Αυτή η αστραφτερή διακόσμηση προσθέτει μια πινελιά λάμψης στους τυπικά ήρεμους και γήινους τόνους της σεζόν.

Στη φθινοπωρινή μόδα, οι παγιέτες εμφανίζονται συχνά να κοσμούν διάφορα κομμάτια, από φορέματα και φούστες μέχρι μπλούζες και ακόμη και outerwear. Φέρνουν μια αίσθηση παιχνιδιού και ιδιοτροπίας στην κατά τα άλλα ζοφερή φθινοπωρινή παλέτα. Είτε πρόκειται για ένα blazer με παγιέτες σε

συνδυασμό με τζιν για μια casual αλλά εντυπωσιακή εμφάνιση είτε για μια φούστα με παγιέτες που φοριέται με ένα άνετο πουλόβερ για ένα κομψό σύνολο, αυτές οι εκθαμβωτικές πινελιές αναδεικνύουν αμέσως κάθε ντύσιμο.

Φέτος προσθέτουμε τις πούλιες και σε αξεσουάρ όπως τσάντες, παπούτσια, ακόμη και καπέλα. Προσθέτουν μια πινελιά αίγλης και κομψότητας σε κάθε αξεσουάρ, καθιστώντας το το τέλειο statement κομμάτι για να ολοκληρώσεις ένα ντύσιμο. Ένα clutch με παγιέτες μπορεί να μεταμορφώσει αμέσως ένα απλό μαύρο φόρεμα σε μια εντυπωσιακή βραδινή εμφάνιση, ενώ οι μπότες με παγιέτες μπορούν να προσθέσουν μια πινελιά λάμψης σε ένα look που αποτελείται από πουλόβερ και τζιν.

Η Camila Coelho δημιουργεί έναν αστραφτερό συνδυασμό που τον επιλέγει για μια πιο χαλαρή everyday εμφάνιση.

View this post on Instagram

A post shared by CAMILA COELHO (@camilacoelho)

Η ίδια συνδυάζει τη sequin φούστα της με ένα απλό crop t-shirt και το look ολοκληρώνεται με ψηλοτάκουνα πέδιλα και ένα κομψό τσαντάκι.

Η γνωστή fashionista αγαπάει αυτούς τους mix & match συνδυασμούς και τους επιλέγει συχνά στην καθημερινότητά της.

Θέλεις να δώσεις κι εσύ έξτρα λάμψη στις everyday εμφανίσεις σου; Παρακάτω θα δεις 7 φούστες που θα ανανεώσουν άμεσα το φθινοπωρινό σου στιλ.

Mίνι φούστα Twinset

Φούστα Silvian Heach

Mίντι φούστα ROTATE BIRGER CHRISTENSEN

Mίντι φούστα Custommade

Μίνι φούστα Only

Mίνι φούστα Ice Play

Φούστα Saks Potts

Διαβάστε περισσότερα:

H πασίγνωστη Tik Toker που μας έμαθε να ντυνόμαστε chic & simple! 

Τα φορέματα του Φθινοπώρου που δε θα θέλουμε να βγάλουμε από πάνω μας

Γιλέκο: Πώς θα το φορέσεις στην καθημερινότητά σου για να αναβαθμίσεις το στιλ σου; (VIDEO)

Keywords
Τυχαία Θέματα