Πασχάλης: Γιορτάζει 56 χρόνια γνωριμίας με τη σύζυγό του! Η ρομαντική έξοδος

Ο Πασχάλης Αρβανιτίδης και η σύζυγός του, Αλίκη, πέρασαν με έναν διαφορετικό τρόπο τη χθεσινή ημέρα, καθώς είχαν επέτειο! Οι δυο τους συμπλήρωσαν 56 χρόνια κοινής πορείας και το γιόρτασαν με ένα ρομαντικό δείπνο στο κέντρο της Αθήνας και θέα την Ακρόπολη.

Ο Πασχάλης Αρβανιτίδης και η Αλίκη γνωρίστηκαν το 1967 και ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου οκτώ χρόνια μετά και συγκεκριμένα το 1975. Το ζευγάρι απέκτησε

δύο παιδιά, τον Γιάννη και τη Ζήνα, τα οποία αποτελούν τη μεγαλύτερη επισφράγιση της αγάπης τους.

Οι δυο τους, μάλιστα, είχαν τη χαρά να γίνουν και παππούς – γιαγιά, αφού το 2013 γεννήθηκε το πρώτο εγγόνι τους, η Αλίκη, και το 2018 το δεύτερο, ο Άγγελος.

Ο Πασχάλης και η Αλίκη Αρβανιτίδη γιόρτασαν την επέτειο της γνωριμίας τους

Ο Πασχάλης Αρβανιτίδης και η Αλίκη μπορεί να μετρούν πάνω από μισό αιώνα κοινής ζωής, ωστόσο τα πράγματα δεν ήταν πάντα εύκολα. Το ζευγάρι ήρθε αντιμέτωπο με εμπόδια μέσα στο πέρασμα των χρόνων, όμως ποτέ δεν άφησε τίποτα να μπει ανάμεσά του, θέτοντας την αγάπη του σε προτεραιότητα.

Ανήμερα, λοιπόν, της επετείου γνωριμίας τους, ο τραγουδιστής έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ του στο Facebook από τη ρομαντική έξοδό τους και ευχήθηκε στη σύζυγό του. «Χαρούμενη επέτειος! 1967-2023», έγραψε ο Πασχάλης στην ανάρτησή του και δέχτηκε ευχές από τους διαδικτυακούς φίλους του.

Διαβάστε ακόμα:

 Κώστας Φαλελάκης: Ξανά ερωτευμένος μετά τον θάνατο του Μηνά Χατζησάββα

 Ορθούλα Παπαδάκου: «Δεν με απασχολεί ο γάμος, δεν μπορώ πλέον να κάνω παιδιά»

 Τζένη Μελιτά: Αποκάλυψε γιατί φόρεσε τρία νυφικά στον γάμο της

Keywords
Τυχαία Θέματα