Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ποζάρει με την αδελφή του συζύγου της -«Μια γυναίκα που θαυμάζω»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή εδώ και αρκετά χρόνια είναι παντρεμένη με τον Θέμη Σοφό και έχει αποκτήσει μαζί του τρία παιδιά, τη Νάγια, τη Μαίρη και τον Γιάννη.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (21/9), η παρουσιάστρια του Alpha δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κάποιες φωτογραφίες στις οποίες τη βλέπουμε να ποζάρει με την αδελφή του συζύγου της, Νατάσα, και συνόδευσε την ανάρτησή της με ένα πολύ τρυφερό μήνυμα για την ίδια,

με αφορμή την υποψηφιότητα τις στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Το μήνυμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την αδελφή του Θέμη Σοφόυ, Νατάσα

«Η Νατάσα Σοφού δεν είναι απλά η αδελφή του συζύγου μου, αλλά μια γυναίκα που θαυμάζω για την προσωπικότητα και τη διαδρομή της όλα αυτά τα χρόνια. Αφοσιωμένη μητέρα δυο παιδιών, έχει υπηρετήσει το επάγγελμα της συμβολαιογράφου με εντιμότητα και πλέον διεκδικεί την ψήφο των πολιτών στην Αγία Παρασκευή στο ψηφοδέλτιο του Γιώργου Οικονόμου: “Για μια Νέα Αρχή”.

Ως δημότης ευαισθητοποιημένη σε κοινωνικά προβλήματα και ως μητέρα, διεκδικεί καλύτερες συνθήκες και ένα καλύτερο αύριο για το μέλλον της Αγίας Παρασκευής. Μιας πόλης που θα πρέπει να βελτιώσει την καθημερινότητά μας με διαφορετικό τρόπο λειτουργίας και αντίληψης.

View this post on Instagram

A post shared by stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili)

Το όραμά της για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας για τον αυτισμό, με διαλέξεις, συγκεντρώσεις και ανοιχτές συζητήσεις, μπορεί να υλοποιηθεί , ώστε να μη νιώθει κανένας αποκλεισμένος και μόνος», έγραψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Διαβάστε επίσης:

Κώστας Τσουρός σε Μενεγάκη: «Αν το αποτέλεσμα είναι αυτό που πρέπει, τα νούμερα θα έρθουν»

Κατερίνα Καινούργιου: Ο απρόσμενος λόγος που θέλει να συγκατοικήσει – «Έχω μεγάλο φόβο»

Γιώργος Αγγελόπουλος – Δήμητρα Βαμβακούση: Οι «Survivors» που θα είναι καλεσμένοι στον γάμο τους!

Keywords
Τυχαία Θέματα