Κώστας Σόμμερ: «Οι λέξεις σύζυγος και μπαμπάς με χαρακτηρίζουν 100%»

Ο Κώστας Σόμμερ κατεβαίνει υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στον νότιο τομέα της Αττικής. Με αφορμή αυτού, ο γνωστός ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και στη δημοσιογράφο Φωτεινή Λάσπα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ενασχόλησή του με την πολιτική αλλά και στην οικογένειά του. |

Όσα είπε ο Κώστας Σόμμερ στην μεσημεριανή εκπομπή του Mega

«Οι λέξεις σύζυγος και μπαμπάς με χαρακτηρίζουν 100%. Μου αρέσει το οικογενειακό κομμάτι αλλά και το κομμάτι της αυτοδιοίκησης. Είμαι αρκετά καλά. Έχω τα παιδιά μου, τη γυναίκα μου

και το σπίτι μας. Όλα αυτά είναι το παν για έναν άνθρωπο.

Η έξοδός μας με την Βαλεντίνη είναι να πίνουμε μια μπύρα όσο τα παιδιά παίζουν στην παιδική χαρά. Στην αρχή δεν μας έλειπε με την Βαλεντίνη να βγαίνουμε οι δυο μας χωρίς τα παιδιά, μέχρι που νιώσαμε την ανάγκη να το κάνουμε», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Δεν μου λείπει καθόλου να βγω μια βόλτα μονός μου, χωρίς τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου. Ευτυχώς που έκανα παιδιά σε αυτή την ηλικία γιατί έχω τις εμπειρίες μου και νιώθω γεμάτος. Σε ηλικία 15 ετών ξεκίνησα να κάνω διαφημιστικά και με αναγνώριζαν στο σχολείο, στη γειτονιά. Έτσι, δεν μου ήρθε απότομα η αναγνωρισιμότητα στην πορεία».

Όσο για την υποψηφιότητά του με τον Νίκο Χαρδαλιά και την παράταξη «Αττική μπροστά», τόνισε: «Τον πιστεύω πολύ τον Νίκο Χαρδαλιά. Έχουμε όρεξη να σηκώσουμε τα μανίκια και να κάνουμε δουλειά. Άρχισα να ασχολούμαι με την πολιτική νομίζω από όταν έγινα πατέρας. Θέλεις να κάνεις κάτι που θα μείνει στα παιδιά σου».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε: 

Διαβάστε ακόμα:

Η συγκλονιστική αποκάλυψη του Γιώργου Χρανιώτη στον αέρα της εκπομπή «Πρωίαν σε είδον».

Φωτεινή Αθερίδου: Ο γιος της έγινε τεσσάρων και το γιόρτασαν στο λούνα παρκ – Φωτογραφίες

Φίλιππος Πλιάτσικας: Απαντά στο γιατί διαλύθηκαν οι Πυξ Λαξ

Keywords
Τυχαία Θέματα