Μαριάντα Πιερίδη: Ο πρώην σύντροφός της μιλά για την κρίση στον γάμο της – «Ήξερα ότι υπάρχει πρόβλημα»

H Μαριάντα Πιερίδη το πρωί της Τετάρτης (20/9) φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε ανοιχτά για την κρίση στον γάμο της με τον Δημήτρη Κατριβέση.

Ο πρώην σύντροφος της τραγουδίστριας και πατέρας του παιδιού της, Νέστορας Φωτιάδης, σήμερα (21/9) παραχώρησε δηλώσεις στην ίδια εκπομπή και -μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως γνώριζε ότι υπήρχε πρόβλημα στον γάμο της, ενώ παράλληλα ανέφερε πως είναι δίπλα της αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Όσα είπε ο Νέστορας Φωτιάδης για την πρώην σύντροφό του, Μαριάντα Πιερίδη

«Την Μαριάντα την ξέρω πολύ καλά. Αν δεις κάποιον

στενοχωρημένο, το ψυχανεμίζεσαι και καταλαβαίνεις τι γίνεται, οπότε ήξερα τι πρόβλημα υπάρχει, αλλά ξέρω ότι μπορεί να το διαχειριστεί και είναι πολύ δυνατή σε αυτά τα θέματα. Έχουμε μιλήσει γιατί πρέπει να είναι και ο Νικόλας ήρεμος και δεν θα ήθελα να είναι το παιδί σε καταστάσεις που μπορεί να υπάρχουν στο σπίτι, αλλά με διαβεβαίωσε ότι όλα είναι υπό έλεγχο», είπε αρχικά ο Νέστορας Φωτιάδης.

Στη συνέχεια, ο πρώην σύντροφος της τραγουδίστριας ανέφερε: «Ανθρώπινα και μόνο όταν θέλεις να δώσεις μία συμβουλή σε έναν άνθρωπο, το κάνεις σε προσωπικό επίπεδο. Τώρα το να συμπαρασταθείς, δεν χρειάζεται να το δηλώσεις ότι συμπαραστέκεσαι σε κάποιον. Ακόμα και με μια σου κουβέντα μπορείς να τον κάνεις να νιώσει καλύτερα. Έχουμε τον Νικόλα μαζί, μιλάμε κάθε μέρα γιατί κοντεύει ο Νικόλας στα 10, στην προεφηβεία.

Συζητάμε κάθε μέρα. Οπότε η κουβέντα με ανθρώπους που σε καταλαβαίνουν και μπορούν να σου πούνε κάτι, νομίζω ότι βοηθάει όλους τους ανθρώπους. Την άκουσα, είναι καλά και νομίζω ότι θα το ξεπεράσει. Εμένα με ενδιαφέρει μόνο ο Νικόλας, είναι το παιδί που έχουμε μαζί και δεν ανακατεύομαι σε κάτι τόσο προσωπικό που είναι δικό τους. Είναι σίγουρο ότι θα το ξεπεράσουν μαζί. Όταν υπάρχει αγάπη, όλα ξεπερνιούνται».

Διαβάστε επίσης:

Πασχάλης: Γιορτάζει 56 χρόνια γνωριμίας με τη σύζυγό του! Η ρομαντική έξοδος

Κώστας Τσουρός σε Μενεγάκη: «Αν το αποτέλεσμα είναι αυτό που πρέπει, τα νούμερα θα έρθουν»

Κατερίνα Καινούργιου: Ο απρόσμενος λόγος που θέλει να συγκατοικήσει – «Έχω μεγάλο φόβο»

Keywords
Τυχαία Θέματα