Survivor All Star – Βρισηίδα Ανδριώτου: Τα μηνύματα στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου πριν τους πάρει η παραγωγή τα κινητά -«Είμαι χάλια…»

Tο «Survivor All Star» θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 8 Ιανουαρίου στις 21:00 στον ΣΚΑΪ. Οι καλύτεροι παίκτες όλων των προηγούμενων κύκλων αναχώρησαν το πρωί της Τρίτης 3/1 για τον Άγιο Δομίνικο και είναι έτοιμοι να δουν τι τους περιμένει στους νέους και ανανεωμένους στίβους μάχης.

Ένα 24ωρο μετά την αναχώρησή τους, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου που είναι πάρα πολύ καλή φίλη της Βρισηίδας Ανδριώτου, η οποία θα δοκιμαστεί για δεύτερη φορά στο ριάλιτι επιβίωσης, κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

την συνομιλία που είχε μαζί της λίγο πριν η παραγωγή πάρει σε όλους τους παίκτες τα κινητά.

Μέσα σ’ όλα, η Βρισηίδα Ανδριώτου εξομολογήθηκε στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου πως είναι χάλια.

«Πέφτω να κοιμηθώ, κοιμάσαι εσύ τέτοια ώρα, αλλά τώρα θα μας πάρουν τα κινητά. Σ΄ αγαπώ πολύ. Μας παίρνουν κινητά, είμαι χάλια. Θα σε σκέφτομαι στα δύσκολα για θα θυμάμαι το χαμόγελό σου και την φωνούλα σου, που όλο μου έφτιαχνες τη διάθεση. Φιλάκια πολλά ψυχούλα μου, θα τα πούμε σε επικοινωνία ή από κοντά όταν βγω. Καληνύχτα. Βασικά για εσένα καλή σου μέρα», ήταν το τελευταίο μήνυμα της νεαρής παίκτριας στη φίλη της.

Διαβάστε ακόμα:

Έφη Θώδη: Τι απαντά η δικηγόρος της για το δημοσίευμα που την ήθελε σε κατάσταση αμόκ

Νότης Μαυρουδής: Πότε και που θα γίνει η πολιτική κηδεία -Η δημόσια έκκληση του γιου του

Φωτεινή Δάρρα: Η αιχμηρή απάντηση στα σχόλια του Ανδρέα Μικρούτσικου και το «καρφί» του παρουσιαστή

Keywords
Τυχαία Θέματα