Ανδρέας Μικρούτσικος: Ευχάριστα νέα! Μεταφέρθηκε σε δωμάτιο – Πότε παίρνει εξιτήριο

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου. Ο γνωστός παρουσιαστής τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, με την κατάστασή του να κρίνεται σοβαρή από τους γιατρούς.

Να θυμίσουμε πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο την Πέμπτη 23/2 με λοίμωξη του αναπνευστικού. Το προηγούμενο διάστημα ο ίδιος απουσίαζε από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του, μιας και ήταν άρρωστος, ωστόσο δεν κατάφερε να γλιτώσει τη νοσηλεία.

Πλέον, η κατάσταση της υγείας του παρουσιαστή συνεχώς βελτιώνεται και, μάλιστα, όπως

αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης έχει βγει από την εντατική και βρίσκεται σε ένα δωμάτιο. Σύμφωνα με τους γιατρούς στις αρχές της εβδομάδας πρόκειται να πάρει εξιτήριο.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος κάθε μέρα είναι και καλύτερα! Νοσηλεύεται πλέον σε δωμάτιο και ακολουθεί ειδική αγωγή! Μίλησα μαζί του και έχει ανυπομονησία να επιστρέψει στην καθημερινότητά του. Η κατάσταση της υγείας του ειναι καλή και Δευτέρα ή Τρίτη θα είναι στο σπίτι του. pic.twitter.com/NOMqKNpuM3

— Haris Lebidakis (@HarisLebidakis) March 3, 2023

«Ο Ανδρέας Μικρούτσικος κάθε μέρα είναι και καλύτερα! Νοσηλεύεται πλέον σε δωμάτιο και ακολουθεί ειδική αγωγή! Μίλησα μαζί του και έχει ανυπομονησία να επιστρέψει στην καθημερινότητά του. Η κατάσταση της υγείας του ειναι καλή και Δευτέρα ή Τρίτη θα είναι στο σπίτι του», έγραψε χαρακτηριστικά ο Χάρης Λεμπιδάκης.

Η σύντροφός του, Έλενα Μαστραγγελή, είχε δηλώσει στο «Happy Day» μετά την αποσωλήνωση του Ανδρέα Μικρούτσικου: «Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη σας. Πήγα χθες αλλά δεν κατάφερα να τον δω, ήταν στη διαδικασία που τον ξυπνάνε. Η αποσωλήνωση δεν έχει γίνει, θα γίνει σήμερα. Μια μέρα μετά είναι ακόμη καλύτερα και για εκείνον. Ανταποκρίθηκε στην θεραπεία των γιατρών.

Δεν ξέρω περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά είμαι εκεί. Κανένας γιατρός όταν κάποιος βρίσκεται σε ΜΕΘ δεν μπορεί να είναι πολύ αισιόδοξος. Είναι στον οργανισμό του Ανδρέα τώρα. Έχουμε δεχτεί τεράστιο κύμα αγάπης».

Διαβάστε ακόμα:

 Συγκινεί η Εριέττα Κούρκουλου: «Μαζί. Για όσο έχουμε την τύχη να είμαστε»

 Τέμπη: Συγκλονισμένη η Κατερίνη στην κηδεία της 34χρονης Αθηνάς

 Τέμπη: Σοκάρει ο αρραβωνιαστικός της 23χρονης Ιφιγένειας – «Πάρτε την κοπελιά μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα