Άννα Φλωρινιώτη: Υποβασταζόμενη στο μνημόσυνο του μπαμπά της – «Επιτέλους ανεβαίνει στον ουρανό, 40 ημέρες γυρνούσε»

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 76 ετών άφησε ο Γιάννης Φλωρινιώτης, το απόγευμα της Τρίτης (6/6), έπειτα από νοσηλεία του στο νοσοκομείο Σωτηρία.

Το 40ήμερο μνημόσυνο για τον θάνατό του πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο (15/7) στον Ιερό Ναό «Ρόδον Αμάραντο» στον Πειραιά.  Η Άννα Φλωρινιώτη, ο Νίκος Φλωρινιώτης αλλά και η σύζυγος του αείμνηστου τραγουδιστή, Μάχη, μίλησαν στην κάμερα του «Καλοκαίρι yes» και τον ρεπόρτερ Γιώργο Βιολέντη, που βρέθηκαν στο σημείο.

Όσα δήλωσαν οι συγγενείς
του Γιάννη Φλωρινιώτη στην εκπομπή του Open

«Σήμερα είναι τα 40ήμερα του αγαπημένου μας πατέρα, είμαστε όλοι εδώ για να τον τιμήσουμε στην τελευταία του κατοικία. Να μας προσέχει από εκεί ψηλά», δήλωσε συγκινημένος ο Νίκος Φλωρινιώτης.

«Σήμερα ο πατέρας μου ανεβαίνει επιτέλους στον ουρανό, 40 ημέρες γυρνούσε. Σίγουρα θα είναι δίπλα στον Χριστούλη, θα πάει να βρει τη μητέρ του, τα υπόλοιπα αδέλφια του και πολλούς φίλους του», ανέφερε από την πλευρά της η Αννούλα Φλωρινιώτη, υποβασταζόμενη από τον αδελφό της.

Στη συνέχεια, η ίδια τόνισε: «Έχουμε κρατήσει όλες τις συμβουλές του όλα αυτά τα χρόνια, δεν είναι μόνο μία. Το σημαντικότερο που μας έχει πει είναι να σεβόμαστε τους πάντες, να μην προσβάλλουμε ποτέ άνθρωπο και να δείχνουμε αγάπη».

Αμέσως μετά, δηλώσεις έκανε και η σύζυγος του Γιάννη Φλωρινιώτη, Μάχη, η οποία φώναξε και τον άλλο της γιο να εμφανιστεί στην κάμερα ξεκαθαρίζοντας μια και καλή τον λόγο που ο ίδιος δεν κατάφερε να βρεθεί στην κηδεία του αείμνηστου καλλιτέχνη.

«Δεν έχω πιστέψει ακόμα ότι έχει πεθάνει και δε μπορώ να πιστέψω ότι έχουν περάσει και 40 μέρες. Συμβαίνουν όμως αυτά στη ζωή, ήταν ξαφνικό, αλλά ίσως ο Θεός να ήθελε έτσι. Ο γιος μου ο μεγάλος που έλειπε, ο Σάββας, πολύ είχαν παρεξηγήσει την απουσία του από την κηδεία του πατέρα του. Το παιδί, μόλις είχε φτάσει στην Κύπρο και δε μπορούσε να γυρίσει γιατί δεν παίρνει αεροπλάνο και έπρεπε να γυρίσει με το καράβι.

Να μην παρεξηγούν ορισμένα πράγματα γιατί, είναι ένα άριστο παιδί με μια άριστη οικογένεια και τη γυναίκα και τα παιδάκια του. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για ό,τι έχετε κάνει για τον Γιάννη και τον τιμήσατε όπως έπρεπε. Το μόνο λάθος που κάνατε είναι που τον τιμήσατε μετά θάνατον, όχι εσείς, αυτοί που έπρεπε. Ο Γιάννης είχε πολλά παράπονα», είπε η Μάχη Φλωρινιώτη.

Διαβάστε επίσης:

Γρηγόρης Γκουντάρας: «Θα καούμε, στείλτε βοήθεια από αέρος» -Η έκκληση για τη μεγάλη φωτιά στον Κουβαρά

Ανθή Σαλαγκούδη: «Η διοίκηση δεν έδινε βαρύτητα στα νούμερα τηλεθέασης, ήταν δική τους απόφαση»

Γωγώ Γαρυφάλλου: Περιγράφει την επίθεση που δέχτηκε η κόρη της σε παιδότοπο -«Την έχει βουτήξει από τον λαιμό και να την έχει βάλει κάτω»

Keywords
Τυχαία Θέματα